God kvalitet
købte et pro sværd, lidt lang leveringstid, men skisme det værd. Tror jeg må have mig endnu et på et tidspunkt
Ember Sabers er en dansk webshop med lyssværd med lys og lyd til fans og samlere. På embersabers.dk finder du replika-lyssværd, design-lyssværd og tilbehør. Udvalget giver dig mulighed for at tage udgangspunkt i et velkendt greb eller finde et design med sit eget udtryk. Et lyssværd handler både om udseende og om oplevelsen, når det bliver tændt. Derfor kan du på webshoppen se nærmere på modellerne, sammenligne mulighederne for elektronik og finde prisen på den konkrete version. De tilgængelige valg afhænger af modellen, så du kan orientere dig på den enkelte produktside, før du vælger. Er du på udkig efter dit første lyssværd, kan du begynde med vores guides og videoer. Her kan du lære mere om lys, lyd og forskellene på elektronikken. Du kan også udforske sortimentet efter type og serie og finde inspiration til det greb, der passer til din samling og din interesse. Har du spørgsmål til en model eller brug for hjælp til at finde vej i udvalget, er du velkommen til at kontakte os på info@embersabers.dk. På hjemmesiden finder du også vores kontaktoplysninger og handelsbetingelser. Ember Sabers drives af Isekai, CVR 44007908, i Danmark. Vi er en uafhængig butik uden tilknytning til filmenes rettighedshavere. Din galakse. Dit greb.
Venusvej 22, 2860, Søborg, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mega fed hjemmeside og fedt udvalg. Kan klart anbefales

Resposta da Ember Sabers
Jeg kan virkeligt godt anbefale Ember Sabers fordi deres kvalitet er helt vildt godt!! God kundeservice og hurtige til at svare. Mit lyssværd er noget af det fedeste jeg ejer lige nu! Tusinde tak Ember Sabers!! :D

Resposta da Ember Sabers
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.