Emiliakollektiv Avaliações 22

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ventede i 14 dage på varen, og da den kom var der små flasker med labels sat skævt på og billige flasker - der er vel til 12 dage i en flaske , så jeg føler mig snydt og bedraget. Der er et mærkelig... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svindelfirma som påstår de har leveret min pakke, som jeg ikke har modtaget. Sjovt nok har jeg overvågning og kan bevise at der ikke har været et bud på tidspunktet for levering. Så skriver de je... Ver mais

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svindelfirma som påstår de har leveret…

Svindelfirma som påstår de har leveret min pakke, som jeg ikke har modtaget.
Så skriver de jeg skal spørge naboerne, da den nok er leveret der så… vel er den ej, nem måde at tjene penge på ved at lave sådan et nummer.
Et har jeg lært, altid tjekke anmeldelser på trustpilot inden køb, havde jeg gjort det stod det jo meget klart at der er tale om svindel og dårlige Kina produkter.

28 de novembro de 2025

Usunde, fake produkter.

Kropsolien nok nærmest er giftig. Stod tydeligt på forpakningen at hænderne skulle vaskes grundigt efter brug. Hvem vil smørre sådant på sin hud?Forsøgte at stagnere bestillinger, men fik ingen reaktion.Efter knap 4 uger blev den leveret, men de nægtede at tage varen retur - selvom den ikke blev åbnet.

10 de outubro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ventede i 14 dage på varen

Der er et mærkeligt produkt at smøre ind i huden … Griner lidt over jeg faktisk faldt for dette produkt på Instagram .
Der er intet tegn på at den indeholder Rosemary leaf og Rosmarinolie , det er duft frit .. Helt skidt

20 de outubro de 2025

Varer ikke kommet

Bestile varer 26.8.25 hos Emiliakollektiv (Leigh) pengene blev trukket med det samme men jeg har ikke modtaget mine varer. Har rykket to gange inkl i dag (14.9.25) hvor de nu skriver der går endnu 1-2 uger. De skrev i den første mail at de ikke kan dokumentere transporten. På deres hjemmeside reklamerer de med 4,5 stjerner på trustpilot - inde på trustpilot står der de har 2 stjerner.

26 de agosto de 2025

Har bestilt 2 cremer d

Har bestilt 2 cremer d. 20,8, pengene blev hurtig trukket, men har stadig ikke set skyggen af en creme. Fup firma, lad være med at handle der. Har ikke fortjent nogen stjerner

20 de agosto de 2025

Handel ikke her

Kunne jeg give minus stjerner, ville jeg gøre det.
Bestiller creme d. 7/8. Modtager besked om pakken er afsendt d 9/8 men modtager intet. Skriver til kundeservice som svare med det samme at den er forsinket og det er jo fair nok. Får senere en besked om, den vil blive leveret mellem d.20/8-25/8. Men der kommer selvfølgelig ikke noget. Natten til d. 28/8 modtager jeg en besked om, at pakken er leveret, hvilket den ikke er. Skriver til kunde service og nu bliver det så mit problem at finde pakken.
Så minus stjerner herfra.

28 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

FUP! En stjerne er for meget!

Det er for meget med én stjerne til Emiliakollektiv. Jeg klikkede på en facebook annonce og kom til en 'dansk' hjemmeside - fuld af oversættelsesfejl. Fragtoplysning viser et fly - hvorfor, når de påstår, de er fra Danmark?
Der står hverken adresse eller CVR nummer på hjemmesiden, som der ellers skal ifølge dansk lov.
Deres testimonials er fake - personerne findes ikke, eller er tyvstjålet fra andre profiler. Der findes således ikke nogen 'Dr. Anna Holm' i Danmark, der beskæftiger sig med dermatologi. Desuden kalder vi her I Danmark ikke læger for 'Dr.' Så firmaet ER ikke dansk. Det er der sådan set ikke noget galt med, men hvorfor så påstå det, hvis det ikke bare helt igennem er fake?
Fotos er AI genereret.
Huden kommer ikke til at flække som på deres billede - ligemeget hvor gammel man er, med mindre man har været ude for en ulykke.
Man kan ikke skrive en kommentar, det er et dødt felt. det tror da pokker.
Fup fup fup

14 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte body oil som slet ikke svaret til…

Købte body oil som slet ikke svaret til produktet i reklamen.
Kontaktede Emilia kollektiv og fortalte, at produktet ikke indeholder de samme ingredienser som den de reklamere for.
De svarede at der var ikke flere produkter i DK og derfor har de sendt den direkte fra Kina!!!
Jeg kan se at under etiketten på Body Oil står der Hair Care essential Oil!!
Det er virkelig en fup firma.
Den præcise samme Oil jeg fik for 260 kr koster 43 kr i Temu
Mit råd er, at I køber den hos Temu hvis I tør at bruge den( jeg tør ikke) og holder jer væk fra EMILIAKOLLEKTIV svindel firma

15 de julho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais