Udmærket til prisen. Jeg købte halskæde med fødselblomst med vedhæng på 10 mm. Dog synes jeg kæden er meget kort, graveringen af den flotte blomst måtte gerne være tydligere og "vedhænget" der si... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Rigtig fin halskæde med vedhæng med selvvalgt “tekst”. Super hurtig respons fra Emilie Bang og hurtig levering. Ved 2. bestilling af anden halskæde med Vedhæng - fulgte halskæde ikke med, dette fremg... Ver mais
Hurtig levering, rigtig fine smykker - uden ridser, men jeg er enig i graveringen godt kunne have været tydligere. Jeg troede i hvert fald den ville være tydligere, men den er stadig utrolig smuk. Ikk... Ver mais
Fin hjælp via mail til at finde den rigtige kæde til smykket. Fin gaveæske og så den lille håndskrevne hilsen med "Tak" en lille detalje, men en sød gestus, der betyder noget. Venlig hilsen Birgith
Detalhes da empresa
Informações de contato
Kærvej 319, 7190, Billund, Dinamarca
- 20718689
- kontakt@emiliebang.dk
- emiliebang.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 23% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kvalitet
Varen kom hurtigt, og er super fin. Alt var som detailleddet være og prisen var mega god sammen med kvaliteten
Wow et smukt smykke!
Har modtaget det smukkeste indgraverede smykke fra Emilie Bang smykker! Det er SÅ fint og prisen var super god. Leveringen var hurtig - under en uge
Anbefalinger herfra
Virkelig god kvalitet og hurtig levering!
Virkelig god kvalitet og hurtig levering!
Jeg bestilte mit smykke om aftenen og efter 1 dag var det fremme ved mig🙌 helt klart en kæmpe anbefaling fra mig. Smykkerne holder også ekstremt godt og gode priser😄
Virkelig flot smykke🤩
MANGLENDE KUNDESERVICE
Har købt smykker ved Emilie Bang før og har været godt tilfreds. Men denne gang er det gået helt skævt. Vi aftaler at jeg sender retur og hun vil rette indgraveringen..... DAO kan ikke aflevere pakken og den ligger 10 dage i pakkeshop og bliver ikke afhentet. Det værste er, at der IKKE bliver svaret på mail, messenger eller instagram. Det er dårligt eller ikke eksisterende kundeservice
Useriøst
Min kæreste bestilte et smykke, som viste sig at have fejl i indgraveringen. Har forsøgt at kontakte dem tre gange; to gange på mail og en gang på messenger, men har stadig intet svar fået. Det er over en måned siden, at rettede henvendelse første gang.
Plejer at være glad for hendes service
Plejer at være glad for hendes service, men man får åbenbart ingen svar når man skriver til hende at en af hendes smykker er gået i stykker efter at have været brugt en gang
Når de skriver at levering er 1-2 dage…
Når de skriver at levering er 1-2 dage med stort på forsiden, så kan jeg som kunde godt blive forvirret og tro at smykket vil være her indenfor 1-2 dage. Men udover det, så kom smykket allerede 4 dage efter og netop lige før jeg skulle bruge det, og desuden er det et pænt værk og en pæn kasse der fulgte med.
Jeg har stadig ikke modtaget min ordre…
Jeg har stadig ikke modtaget min ordre efter 10 dage
Har bestilt 2 halskæder og der var…
Har bestilt 2 halskæder og der var ingen kæde med til og skrevet 3 mail, hun svare ikke
Det smukkeste og mest personlige smykke
Super nemt, hurtig levering, smukke smykker.
Omsorgsfuld kundeservice
Jeg var i kontakt med Emilie hele tiden, og da vi fandt en løsning, gik der kun en dag, så havde jeg smykkerne, og præcis, som vi havde aftalt, at de skulle være. Smukke smykker. Tak.
Keg elsker at købe smykker hos jer
Keg elsker at købe smykker hos jer, de er personlige, pg super smukke.
Super smykke så pænt af at det er lavet…
Super smykke så pænt af at det er lavet efter personligt billede.
Fantastisk oplevelse at kommunikere med…
Fantastisk oplevelse at kommunikere med Emilie omkring et privat design af en halskæde.
Gravering, tryk og forsendelse skete jo fra dag til dag.
Tak for optimal service!
/Claus
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.