Ik en mijn man zijn hier samen geweest om een tatoeage te laten zetten, wij werden meteen geholpen en Maria wat kan jij ontzettend goed tatoeëren! Wij zijn zo tevreden hierover! Zij is ook zo onw... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Een super leuke zaak. Zeer vakkundige artiesten. Geweldige service en nazorg. Mijn biomechanic is zo gaaf gezet door rafael. Ben er echt superblij mee. En weet nu al dat de volgende tattoo ook door ju... Ver mais
Got my lip pierced with a way to short labret it swelled up and had to get it removed and changed somehwere else since im not from there, they offer no compensation and just say that people just have... Ver mais
Ze hebben mijn arm verpest, met de lelijkste tattoo ooit, en willen mijn geld niet terug geven. Amateurs.
Detalhes da empresa
Empire INK tatoeage & Piercing shop is een unieke plek om tatoeages en piercings te ontvangen. De oprichter, Miquel Fernandes, heeft zijn passie voor tatoeages en piercings en zijn ondernemersgeest gebruikt om een indrukwekkende ruimte te creëren. Het pand, dat oorspronkelijk een postorderbedrijf was, is opgenomen en omgebouwd tot een moderne tatoeage- en piercingstudio. Het team van Empire INK bestaat uit diverse artiesten uit verschillende culturen, die gespecialiseerd zijn in verschillende tatoeagestijlen. Dit biedt klanten een breed scala aan opties om hun ideeën en wensen te vervullen. De ontvangst en de binnenplaats geven bezoekers een thuisgevoel en de diverse tatoeage- en piercingruimtes zorgen voor een comfortabele ervaring. Kortom, Empire INK is een tatoeage & Piercing shop waar mensen hun dromen kunnen waarmaken en de perfecte tatoeage of piercing kunnen plaatsen in een relaxte en gastvrije omgeving.
Informações de contato
Van meekerenstraat 162, 3034 GD, Rotterdam, Holanda
- 010 333 5353
- info@empire-ink.nl
- empire-ink.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Tatoeage
Werner heeft mij en me vriendin netjes ontvangen , En heeft een hele mooie tatoeage voor ons gezet we zijn er heel blij mee !
Tattoo laten zetten, TOP!!!!
Op 10 september 2023, ben ik samen met m'n beste vriendinnen bij Empire Ink Rotterdam geweest. Samen met 1 van de twee een tattoo laten zetten (onze andere vriendin is zwanger dus mocht zij helaas geen tattoo) Deze maand hebben zij een actie, tweede 5x5cm tattoo gratis. Die actie konden we niet negeren.
Wij zijn beide heel fijn geholpen. Er werd echt de tijd voor ons genomen, ze stelde ons op ons gemak en ze is straight to the point. Daar houden wij van. Tijdens het tatoeëren ging ze echt gentle te werk.
Meerdere mensen in onze omgeving die ook tattoos hebben, gaven ons complimenten over dat ie zo mooie strakke lijnen heeft.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik iedereen zou aanraden om hier te komen voor een tattoo!
Amazing tattoo shop with great artist
Amazing tattoo shop with great artists that have a passion for there work.
I am very happy with my new tattoo. Keep up the good work.
I be back for the next one.
Had moeten aan zien komen hoe sketchy ze zijn.
Had moeten aan zien komen hoe sketchy ze zijn. Zaten al pushy te doen via whatsapp om een afspraak te maken. Bleven zeggen dat als ik vragen had, ik die kon stellen. Na vragen te stellen reageren ze bijna niet. Korte halve antwoorden.
Ik vroeg om een Daith piercing, en ging vervolgens naar huis met een misplaatste forward helix. En zelfs voor een forward helix was hij slecht geplaatst. Zou grote kans hebben gehad uit te groeien.
Ik vertrouwde hun judgement. De piercer, Ray, liet duidelijk weten dat ze wist wat ze deed. Well, Niet dus. Ik kon het stipje op mijn oor niet zien en gaf maar mijn vertrouwen in iemand die wel ‘wist wat ze deed’
Ook probeerde ik vragen te stellen om zeker te zijn dat het goed zou komen, maar snel werd mijn mond gesnoerd met ‘ik weet echt wel wat ik doe hoor lieverd’
Onderweg kwam ik er achter hoe misplaatst hij was. De stress en paniek schoot binnen, dit gaat wel om mijn lichaam.
Gelukkig heeft een andere piercer shop mij geholpen hem er uit te halen en een nieuwe te zetten. Ook na het vertellen van mijn ervaring er achter gekomen dat die piercer bij Empire Ink, ons complete misinformatie gaf over de nazorg. Never nooit meer terug. Wij waren overtuigd dat deze zaak netjes en goed was door de reviews. Helaas niet dus.
Bij de shop die mij geholpen heeft hadden ze met 1 keer raden het goed welke shop de slechte gezet had.
Na een berichtje er over gestuurd te hebben, belde de piercer mij betweterig op om haar fouten goed te praten. Own. Your. Mistakes.
Geen zin in die confrontatie die toch tot niks leid, opgehangen, jammer dan van die €20. Maar voor dat geld ga ik niet mezelf nog meer zorgen aan doen, de dag was al ontzettend stressvol en angstig genoeg.
empire delivers quality tattoos
empire delivers quality tattoos. empire is definitely recommended for your first tattoo.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.