Bestelling geplaatst op 7 juli en binnen 5 werkdagen geleverd, perfect! En de artikelen zijn inderdaad origineel, zoals beschreven op de website. Het enige nadeel is dat ik mijn account niet kan aanm... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Begin mei een bestelling gedaan als zakelijke klant, maar tot op heden nog steeds niets geleverd, ondanks dat op alle bestelde producten levertijd 1 - 3 dagen stond genoteerd. Intussen geen status... Ver mais
Ben tevreden over de kwaliteit en prijs van het product doch DPD als vervoerder kiezen heeft mij sterk ontgoocheld. De chauffeur heeft hooguit 5 seconden gewacht aan de voordeur waardoor ik verplicht... Ver mais
Geen levering van de bestelling Geen communicatie noch e-mail noch voice mail (het kan echt niet slechter) Update: 11 Jan 2023 Ondanks dat Paypal het geschil met Energie shop in mijn voo... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Industrielaan 4 , 9300, Aalst, Bélgica
- +32 496 18 53 79
- info@energie-shop.be
- energie-shop.be
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik heb nog steeds geen bestelling…
Ik heb nog steeds geen bestelling ontvangen en krijg geen reactie op mijn e-mail.
Snelle levering en goede kwaliteit
Het enige nadeel is dat ik mijn account niet kan aanmaken omdat ik de bevestigingsmail nooit heb ontvangen. En tot nu toe nog geen antwoord gekregen.
Ik heb een week geleden een bestelling…
Ik heb een week geleden een bestelling geplaatst en heb sindsdien niets meer vernomen. Ondertussen heb ik al verschillende keren gemaild, maar helaas krijg ik geen antwoord.
Top !!!
Zoals steeds een correcte behandeling van de bestelling tegen een scherpe prijs
Aangekomen en behulpzaam bij de late…
Aangekomen en behulpzaam bij de late levering door PostNL door drukte
Correcte afhandeling
Tot nu toe helemaal niets ontvangen
Tot nu toe helemaal niets ontvangen. Dan kan ik moeilijk iets positief schrijven
Ik wacht al 3 week en nog steeds niets ontvangen wat kunnen verwachten van dit bedrijf
Ik wacht al 3 week en nog steeds niets ontvangen wat kan ik nu nog verwachten van dit bedrijf
Jullie vragen herhaaldelijk om feedback…
Jullie vragen herhaaldelijk om feedback maar geven geen antwoord op mijn herhaalde vraag: WAAR BLIJFT MIJN PAKKET? mijn bestelling dateert van 4/3 zn we zijn 14 dagen later en niets ontvangen?
snelle levering
ik heb mijn bestelling nog steeds niet…
ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen,
De communicatie kan veel beter.De…
De communicatie kan veel beter.De leveringstermijn was eerder lang!
Levering te lang, nul communicatie.
De communicatie verliep absoluut niet goed, desondanks er per mail beloofd werd dat de track and trace code binnen de 48u zou worden gestuurd ontving ik deze niet en was het onmogelijk Roel te pakken te krijgen, noch per mail, noch per telefoon, noch per sms.
Uiteindelijk pakket wel ontvangen, maar vind dit allesbehalve een klantvriendelijke, laat staan gestroomlijnde firma.
Ik kom hier alleszins nooit meer terug.
Gezien de talrijke reviews met soortgelijke ervaringen lijkt de heer Vanaken niet gemotiveerd hier iets aan te doen.
De levering kon iets sneller zijn…
Blij met mijn bestelling maar de…
Blij met mijn bestelling maar de levering kon sneller.
Alles netjes ontvangen ...
2 weken en mijn pakje is nog altijd…
2 weken en mijn pakje is nog altijd niet onderweg. De website gaf aan dat het op voorraad was en er stond niets dat ze gesloten waren tijdens de feestzn