Mijn ervaring met Energiek is zeer positief Had bij hun in maart een vast contract afgesloten , maar was van gedachten veranderd in April ruim voorbij de 14dagen opzegtermijn cq annulerings periode... Ver mais
Goed: tarief kWh en reactietijd op vragen. Minder fijn: terugleverkosten per staffel. Boven 1800 ineens veel meer. Een vaste prijs per kWh zou fijner zijn. Inmiddels het bericht via Trustpilot dat sta... Ver mais
Overgestapt in januari, nu een maand een modelcontract van Energiek, als netto terugleverancier. Erg blij met de app en met een gematigd maand afschrijving van vijf euro. Gewoon goed bezig. Nu nog afw... Ver mais
Energiek is een jonge, lokale energieleverancier die de energiemarkt eerlijker maakt vanuit het hart van Eindhoven. Wij geloven dat energie een basisbehoefte is, geen luxe. Daarom maken wij energie opnieuw betaalbaar, toegankelijk en zonder gedoe. 💡 🌍
We leveren stroom en gas tegen de laagste tarieven van de markt. Met onze Anti-graai garantie vermijden we onterechte winsten door te delen met je. Onze klantenservice? Die is snel, persoonlijk en altijd dichtbij. Geen wachtrijen, wél echte hulp.
Of je nu starter, switcher of gewoon klaar bent met onduidelijke energiecontracten: bij ons zit je altijd goed. Sluit je aan bij de steeds groter wordende Energiek-community en ontdek hoe simpel én eerlijk energie kan zijn. Samen bouwen we aan een eerlijkere toekomst. Eerlijker voor jou, je portemonnee en de planeet.
Neem een kijkje op onze website. En volg ons op de socials voor updates, tips en scherpe energiedeals:
Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik had niet verwacht om op een zondag zo direct en persoonlijk advies te krijgen. Fijn, want dan kan je de klus van juiste leverancier zoeken ook weer afvinken. Goed geregeld.

Resposta de Energiek
Mijn ervaring met Energiek is zeer positief
Had bij hun in maart een vast contract afgesloten , maar was van gedachten veranderd in April ruim voorbij de 14dagen opzegtermijn cq annulerings periode Wilde graag een Een Energiek duo contract .En Energiek was zo flexibel om daar in mee te gaan en mijn contract om te zetten .

Resposta de Energiek
ik kon mijn maanbedrag zelf niet verhogen via whats app binnen een minuut geregeld . beter kan toch niet echt top energiek!

Resposta de Energiek
Heel goede en snelle klantenservice, mooie prijzen

Resposta de Energiek
Snel contact en er wordt meegedacht over ons probleem.

Resposta de Energiek
Via whatsapp contact gehad, snel een reactie terug ontvangen en goed geholpen.

Scherpe tarieven en
uitstekende service. Klantenservice reageert heel snel, is duidelijk en denkt actief met je mee.

Resposta de Energiek
Niet alleen super lage tarieven, maar ook geweldige service. Zo zou het altijd moeten zijn!

Resposta de Energiek
Ik had een voorlopig contract bij Energiek en heb deze tijdens de 14 dgn bedenktijd ontbonden. Dit had niets met Energiek te maken, zij hadden tenslotte nog steeds de laagste gasprijs, echter begonnen alle maatschappijen in prijs te zakken waardoor ik mogelijk een lager aanbod kan bedingen. Wat mij bij Energiek zeer positief stemde is dat er geen bedelpraktijken werden ondernemen om mij als klant te houden en ik meteen een mail kreeg waarin ik werd uitgeschreven, men vond het jammer dat ik weg ging. Complimenten hiervoor en de site van Energiek houd ik in de gaten voor misschien wel opnieuw instappen..
Vriendelijk groet
John

Resposta de Energiek
Supersnelle antwoord meerdere keren en ook heel helder en duidelijk. Erg fijn.

Resposta de Energiek
De gas tarieven waren gedaald dus wilde huidige aanbieding annuleren en nieuwe aanvragen wel bij Energiek. Super service en hele snelle reactie van klantenservice Emma !

Supersnelle

Resposta de Energiek
Eerste indruk top! Voor het eerst klant geworden. Via een terugbelverzoek hebben ze contact opgenomen. Wat prettig is dat ze ook gelijk op het afgesproken tijdstip gebeld hebben. Daarnaast een goed overleg gehad over het afgesproken maandbedrag. Hierin hebben ze een luisterend oor en denken ze mee met de klant. Tot nu toe zeer prettig contact

Resposta de Energiek
Dank voor de medewerking! Ik was een aantal dagen te laat met het annuleren van de verbintenis, maar kreeg groen licht om toch te vertrekken.

Resposta de Energiek
Fijn dat ik snel geholpen wordt als de app niet goed functioneert, wel jammer dat de app niet goed functioneert en irritant dat de bot of wat er ook achter de whatsapp zit 8 losse appjes stuurt voor een boodschap die ook prima in 1x had gekunt.

Resposta de Energiek
Mooie en duidelijke app met een duidelijk beeld wat we verbruiken aan gas en stroom en opwekken

Resposta de Energiek
Goede en heldere overdracht. Communicatie was duidelijk. App gemakkelijk te starten.

Resposta de Energiek
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.