Na lang wachten de bestelling nog ontvangen. Helaas te laat in mijn geval omdat ik met een deadline zat voor de afwerking van een projectje. Jammer. Mijn raad: Enkel bestellen als je tijd genoeg heb... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Disponible, réactif, répond (whastapp) même le soir ... J'ai reçu rapidement ma commande mais oups, ce n'était pas le bon produit, je les ai contacté (whatsapp) et deux jours plus tard ils sont... Ver mais
Bestelling ging vlot, levering prima verlopen en erg mooie panelen . Minpunt : panelen zouden 2.80m zijn waren helaas 2.75 m lang en 60 breed. Is na een belletje en een mail keurig opgelost voor... Ver mais
Detalhes da empresa
ENMOD B.V. – Stijlvol wonen voor iedereen ENMOD B.V. is een innovatief interieur- en renovatiebedrijf uit Breda, opgericht in 2023. Wij combineren stijlvol design met vakmanschap en bieden totaaloplossingen voor het verfraaien en vernieuwen van woon- en werkruimtes. Onze producten, zoals akoestische wandpanelen en meubels, zijn ontworpen om zowel esthetisch als functioneel bij te dragen aan een comfortabele en sfeervolle omgeving. Wat wij bieden: Hoogwaardige producten: Onze klanten waarderen de kwaliteit en uitstraling van onze producten. Snelle en professionele service: Wij streven naar snelle levering en houden klanten goed op de hoogte van hun bestelling. Vriendelijke en behulpzame medewerkers: Onze klantenservice wordt vaak geprezen om haar klantgerichte benadering. Maatwerk en advies: Wij bieden een breed scala aan producten en adviseren klanten over kleurkeuzes en plaatsingsmogelijkheden. Onze waarden: Klanttevredenheid: Wij streven naar tevreden klanten door het leveren van kwaliteitsproducten en uitstekende service. Kwaliteit en betrouwbaarheid: Wij leveren producten die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Duurzaamheid: Wij dragen bij aan een duurzame leefomgeving met onze producten. Sociale verantwoordelijkheid: Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus in al onze bedrijfsactiviteiten. Bij ENMOD B.V. geloven we dat een mooi interieur bijdraagt aan een fijnere leefomgeving. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw interieurwensen.
Informações de contato
Nikkelstraat 26, 4823 AB, breda, Holanda
- +31681913634
- info@enmod.nl
- enmod.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle levering vriendelijke en…
Snelle levering vriendelijke en behulpzame bezorger!! En meteen gecontroleerd op beschadiging. Top verzorgd!!👍👍

Super ervaring!
Super ervaring bij Enmod!
Ik heb eerst staaltjes besteld om te zien welke kleur en kwaliteit ik wilde (ga voor de premium, veeel mooier). Na het op maat zagen zag ik ineens dat er 2 nietjes net zichtbaar waren in de rand. Ik heb Enmod een mail gestuurd en mijn probleem uitgelegd. Zonder enige moeite wilde ze het paneel omruilen voor me, ondanks dat deze al versneden was! Ik had dit niet verwacht dus super service!
Daarbij is het product ook van erg goede kwaliteit, ik heb bij meerdere webshops staaltjes besteld aangezien er zo veel verschil tussen zit. (4 meest bekende websites) Enmod had duidelijk de mooiste kwaliteit en prijs.
Ik ben groot van en raad dit bedrijf zeker aan!

Geweldige service
Geweldige service, bezorger was vriendelijk en ze denken veel met je mee. Contact verliep heel simpel, ze zijn altijd beschikbaar voor hulp. Grote dank aan Elif!

Mooie panelen
Mooie panelen, ze denken goed mee en ook de prijs kwaliteit is prima.

Goede ervaring gehad
Hele goede ervaring gehad! Heb onlangs een matras besteld en is keurig afgeleverd. Goed contact met de verkoper gehad over de bezorging via de telefoon. Bedankt!

Resposta de Enmod
Vandaag in hun winkel geweest…
Vandaag in hun winkel geweest ze hebben echt super mooi materiaal.
En niet te vergeten de goedkoopste ook nog eens .
Een vriendelijke jongeman heeft mij geholpen .
Kortom aanrader .
Bedankt grts van lilian limb😉

Goede kwaliteit product
Goede kwaliteit product, snelle service en een vriendelijke flexibele bezorger! Was geen probleem toen ik om een adreswijziging vroeg op het laatste moment.

Heel tevreden
Hele mooie akoestische panelen gekocht. Werden binnen 2 dagen geleverd. De chauffeur belde keurig dat hij er binnen 20 minuten zou zijn. Wij zijn er heel blij mee. Zeker een aanrader!

Akupanelen, mooi.
Er staat duidelijk op hun site dat de levertijd 2 dagen bedraagt, maar toch duurde het 8 dagen.
Wel heb ik ter compensatie hiervoor 2x kit gekregen.
Echter bij de levering kwamen mijn 5 panelen aan waarvan 2 in een doos, 2 zonder verpakking en 1 in een doos waar er 2 in gezeten hadden. De chauffeur plaatste het paneel bij de voordeur waardoor er vuil op het vilt kwam en de kop kant beschadigd was.
Verder mooi en prima product, en zeker voor deze prijs.
Uiteindelijk wel tevreden, hoop echter in toekomst dat het verpakken beter zal gaan.
Gr. Ad.

Resposta de Enmod
Ontzettend blij met onze akoestische…
Ontzettend blij met onze akoestische wandpanelen, mooie winkel en keurig op de hoogte gehouden over de levering ,hier kun je goed kopen!

Goede ervaring
Duidelijke website, snelle levering. Vriendelijk personeel. Er was bij ons iets mis gegaan met de bestelling, maar dat is heel netjes en snel opgelost. Inmiddels zijn de akoestische en marmer panelen geplaats in onze overkapping. Het is prachtig geworden.

Wandpanelen ENMOD
Ik heb onlangs wandpanelen bij ENMOD gekocht en ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop. De panelen zien er prachtig uit en voegen echt een stijlvolle touch toe aan mijn huis. Wat nog indrukwekkender was, was de klantenservice toen ik een productiefout ontdekte. Ze handelden zeer snel en vriendelijk om het probleem op te lossen, zonder gedoe. Ze communiceren snel en duidelijk. Ze gaven mij het gevoel er alles aan te doen om de beste service te leveren. Kortom, mooie producten en mega goede service. Ze verdienen zeker vijf sterren!

Resposta de Enmod
Prachtig en hele goede service.
Een hele goede service, mooie panelen. Houdt je op de hoogte van de levering.
Onze woonkamer is showroom waardig nu. Ik zou graag een foto plaatsen.

Top bedrijf
We hebben bij Enmod meerdere wandpanelen aangekocht voor de woonkamer en werkkamers, en we zijn zeer te spreken over de prijs/kwaliteit en de prima communicatie.
De verkopers zijn vrolijk en enthousiast en geven goed advies, een echte aanrader!

TOP TOP
Disponible, réactif, répond (whastapp) même le soir ...
J'ai reçu rapidement ma commande mais oups, ce n'était pas le bon produit, je les ai contacté (whatsapp) et deux jours plus tard ils sont revenus faire l'échange des produits avec le bon.
Je les recommande, ils sont très professionnels.
Available, responsive, answers (whastapp) even in the evening ...
I received my order quickly but oops, it wasn't the right product, I contacted them (whatsapp) and two days later they came back to switch the products with the right one.
I recommend them, they are very professional.

Top materiaal
Top materiaal, zeer tevreden over het eind resultaat

Resposta de Enmod
Zo tevreden over mijn panelen die ik…
Zo tevreden over mijn panelen die ik heb binnen kregen voor mijn zaak . En wat een service en klantvriendelijkheid .

Resposta de Enmod
Wat een goede service en prachtige producten!
Wat een goede service en prijskwaliteit verhouding!
Wij zijn lang opzoek geweest naar wandpanelen met een goede prijskwaliteit verhouding. Uiteindelijk zijn terecht gekomen bij ENMOD en we zijn super tevreden over de service, hoeveel keus zij hebben en het fijne advies. Super snelle levering en een fantastisch product!

Resposta de Enmod
Kwaliteit, goede service en lage prijzen
Bij de showroom goed geholpen en er was erg veel aanbod! Wat je wandpanelen ook aantrekkelijk maakt zijn de mooie prijzen, die zeker niet onderdoen aan hun kwaliteit. Goed contact en nette levering, wij zijn super tevregen!

12 panelen
Heb vorig jaar eens 8 panelen besteld. Die werden binnen 1 dag bezorgd. Gister nog 4 nieuwe besteld en die zijn vandaag al bezorgd. Ik woon op 2 hoog, de mannen hebben deze zonder probleem naar boven getilt voor me. Goede en snelle service. Goede kwaliteit panelen.

Resposta de Enmod
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.