Enzofashion Avaliações

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn bestelling is nooit geleverd en mijn verzoek om mijn aankoop te annuleren (binnen 10 minuten na aankoop) is geweigerd. Deze malafide webshop heeft mij opgelicht en gezien alle reviews die hi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Twee overhemden besteld, MET verzendbescherming, begin mei. Nu is het 22 juli en ik heb nog steeds niets ontvangen. Als ik nu mijn bestelling wil bekijken (zwarte button in de orderbevestiging) kri... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichter Jeroens outlet b.v . Limeted ezofashion.com Leren motorjack gekocht zou binnen 3 dagen thuis zijn. Fake dus website ligt plat e-mail niet versturen telefoonnummer fake Geld geint... Ver mais

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

302 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Het is gewoon verschrikkelijk

Het is gewoon verschrikkelijk. Ongegeneerde oplichting en wan produkten leveren. Sketchers besteld 2 paar(aanbieding) en chinese rommel gekregen. En dan ook nog een veel te kleine chinese maat. Weg 89 euro. Onbegrijpelijk dat dit gewoon doorgaat. Nu weer allemaal mail dat ze willen stoppen en aanbiedingen. Dennis van der Geest had een mooi programma hierover. De verkopers leven in weelde in bijv. Dubai etc.

1 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een update

Een update. Gisteren mail ontvangen van deze scumbags. “Laatste kans om sterk afgeprijsde artikelen aan te kopen WANT WE STOPPEN ERMEE, EN DAT DOET PIJN”. Goed zo. Hopelijk is het ook waar want ik zag al volledig gelijkaardig opgebouwde sites verschijnen onder een andere benaming. Blijven oppassen dus voor deze oplichters.

22 de maio de 2025

Waardeloos

Waardeloos, niet bestellen. Shirt besteld maat L, geleverd maat XXL, mijlen te groot.
Jas besteld maat L, geleverd maat S. !!!
Ik stuur het niet eens terug maar flikker het zo in de kledingbak.
Hier bestel ik nooit meer

23 de maio de 2025

Totale oplichting!

Totale oplichting!! Twee jassen retour gestuurd met track&trace. Maar komt zogenaamd niet aan in magazijn. Ze zijn verplicht me nu terug te betalen, maar doen ze niet. Hoe kunnen dit soort bedrijven blijven bestaan?? Ik heb ze gemeld bij ACM. Wat kunnen we nog meer doen? Het bedrijf moet zsm van de markt af.

23 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Site « Enzofashion » à éviter…

Site « Enzofashion » à éviter absolument !!!!
Produits chinois de mauvaise qualité, arrivent avec retard et ne correspondent pas aux produits commandés. Malgré que le produit livré n’est pas conforme au produit commandé ils osent vous demander plus de 50€ pour le renvoyer en chine. Et en guise de « concession spéciale » ils vous proposent une remise de 20% sur votre prochain achat.
Site a éviter absolument.

20 de maio de 2025

NIETS BESTELLEN!

NIETS BESTELLEN!! HET ZIJN OPLICHTERS!
Als ze al iets sturen zijn de maatlabels eruit geknipt!
Je besteld bijvoorbeeld een XL en krijgt een maat die veel kleiner is!
Mocht je willen retourneren bij dit DROPSHIPPING "bedrijfje" dan moet je het zelf terugsturen naar China en de kosten van minimaal e 50,- zelf betalen!
VERBIEDEN MOETEN ZE DAT DROPSHOPPEN!!!

3 de maio de 2025

Waardeloos die Enzo fashion

Gebeurt me nooit! In een opwelling via Insta 2x polo besteld, we zijn enkele weken verder, NIETS ontvangen. Deze club is inderdaad gebaseerd op oplichting, dus nooit iets bestellen!!! Ik ga dit breed delen, dat is zeker….

oplichters

ik ontving mijn bestelling maar in de verkeerde maat (M besteld, XL ontvangen). ENZO weigerde om de spullen terug te nemen, wilde ook geen juiste maten opsturen en weigerde tenslotte terugbetaling ondanks 30 dagen geld terug garantie. Schandalig. Oplichters.

21 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het bedrijf kan niks verbeteren

Het bedrijf kan niks verbeteren! Dit is gewoon een ordinaire oplichter van een dropshipper. Kwaliteit ten allen tijde waardeloos en vaak ook verkeerde bestellingen en maten. Ik met mijn maat large bestelde voor de zekerheid een x large kledingstuk. ik ontving volgens verpakking een xxxlarge. die mij met mijn large te klein was!!! Niet doen!!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Afzetters.Blijkt drop shipment te zijn

Afzetters.Blijkt drop shipment te zijn. Komt rechtstreeks uit China. Ze geven op hun website aan dat de levertijd lang is in verband met uitverkoop. Dikke onzin, levering moet nog uit China komen. Schoenen zien er werkelijk niet uit, terugsturen kan wel, maar dan op eigen kosten terug naar China! NIKS KOPEN HIER.

17 april een Oranje trui besteld

17 april een Oranje trui besteld. Koningsdag aanbieding voor 39 euries. Natuurlijk voor Koningsdag. We betaald, nooit gekregen. Als ik mail en betalingsbewijs opstuur krijg ik wederom een afwijzend antwoord met de vraag om nog een keer betalingsbewijs te sturen, nogmaals gedaan en weer geen normale reactie. Bedriegers zijn het. Nooit bestellen!

17 de abril de 2025

Bestelling winterjas

Via Enzo Fashion een winterjas besteld , maat L
Krijg nu een veel kleine jas van een slechte kwaliteit
Moet nu 50 euro retourkosten betalen, terwijl ik een jas toegestuurd krijg die niet is conform de bestelling.
Enzo neemt geen verantwoordelijkheid en verwijst naar hun voorwaarden. Je wordt door dit bedrijf opgelicht.Advies bestel nooit bij dit bedrijf het zijn oplichters

7 de maio de 2025

Esta empresa é sua?