Eoriportaal Avaliações 28

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

let op mensen: via de belastingdienst kunt u het eori nummer aanvragen. dit website is een scam. meerdere mensen werden opgelicht. via de belastingdienst is het eori nummer gratis aan te vragen vo... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

EORI portaal is een oplichter ! Met handelsnaam Mijn Afspraken BV en holding eigenaar ; Cloud Nine Holding BV De eigenaar is: Wouter Blokhuis geboortedatum 9 juni 1997 Omgeving Woudenberg met... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hier niet je eori nummer aanvragen. Oplichting, geven aan intermediair te zijn. Maar na geen gehoor meerdere keren via verschillende kanalen contact proberen te zoeken. Zonder succes. Nog steeds niets... Ver mais

Informações de contato

1,5

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

28 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ook ik ben er helaas ingetuind en ga…

Ook ik ben er helaas ingetuind en ga aangifte doen bij de politie. Ik woon in de buurt van het eerder vermelde woonplaats. Ik ken daar veel mensen en zal er eens een bezoekje gaan brengen omdat ze niet reageren op mails van mij.

27 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

soldi svaniti, servizio non reso

concordo con gli altri utenti. Pagato, doveva arrivare mail. Capita la situazione ho immediatamente mandato mail per recedere, come da loro condizioni di vendita. Non rimborsano con la scusa di avere svolto il lavoro. Peccato che in realtà non abbiamo mai comunicato un numero EORI, che ho poi chiesto io in autonomia. Ora voglio solo capire se vi sia modo di denunciarli in Olanda perchè questi imbrogli non possono continuare.

15 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Misleiding: betaling gevraagd voor gratis EORI-nummer

Ik betaalde aan wat ik dacht dat een officiële EORI-nummer aanvraag was via EORI Portaal, maar de dienst bleek vals te zijn. Na betaling kreeg ik geen bevestiging, er is geen aanvraag ingediend bij de Douane, en er verscheen een “betaling mislukt” melding — terwijl het bedrag al was afgeschreven. Toen ik om terugbetaling vroeg, stuurde het bedrijf een vervalst “aanvraagbevestiging” alsof ze het naar de Douane hadden gestuurd — volledig onwaar. In Nederland is een EORI-nummer gratis en gekoppeld aan de KVK-registratie; er is geen betaalde tussenpersoon nodig.

Ik heb een politie-aangifte gedaan en een terugvordering bij mijn bank ingediend. EORI Portaal heeft mij misleid en geprobeerd te laten betalen voor een niet-bestaande dienst.

24 de novembro de 2025

Waardeloos

Waardeloos. Ik heb aangifte gedaan bij de politie. Ben mijn geld kwijt en heb niks gekregen. Een Eori nummer blijkt gewoon gratis te zijn. Ik heb zelfs geen bevestigingsmail ontvangen. Het zit in een garagebox.... ik ben 98 euro kwijt en heb zelfs geen rekening gekregen die ik kan declareren. Echt heel erg balen. Niks bestellen dus....

21 de novembro de 2025

EORI oplichter is Wouter Blokhuis omgeving Woudenberg

EORI portaal is een oplichter !
Met handelsnaam Mijn Afspraken BV en holding eigenaar ; Cloud Nine Holding BV
De eigenaar is: Wouter Blokhuis
geboortedatum 9 juni 1997
Omgeving Woudenberg
met een dwaalspoor aan adressen
hij is al jaren bezig met belazerij en oplichting
Wouter Blokhuis heeft toegezegd mijn 98 euro terug te betalen; mijn onderzoek wordt nog vervolgd
wellichtis het goed om collectief deze oplichter de schade terug te laten betalen of keuze voor dagvaarden en pucliciteit kiezen!!

5 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichters want het is blijkbaar…

Oplichters want het is blijkbaar gratis!! 98€ betaald! En douane weet er van dat deze website bestaat en zei dat het niet te vertrouwen is dat vind ik ook al dubieus dat deze site gewoon zijn gang kan gaan!

23 de setembro de 2025

Oplichting

Oplichting, hadden al een Eori nummer. kreeg van de douane te horen . Geld terug vragen. Na mails en contact via app nummer. Geen enkele respons.

18 de setembro de 2025

Pure oplichterij

Pure oplichterij. Ze vragen geld voor iets wat gratis en makkelijk zelf te regelen valt. Ze zijn niet bereikbaar. Ze reageren niet op de mail, telefoonnummer is niet bereikbaar en het adres klopt ook niet.

8 de setembro de 2025

Een oplichters zooitje!

Een oplichters zooitje!! Ik heb betaald, maar nooit iets ontvangen. Ik heb gebeld gemaild, Whatsapp lijn, en klanterservice contact: nooit antwoord gehad.

Gratis aan te vragen via belastingdienst website

1 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mi sono rivolto a questa società in…

Mi sono rivolto a questa società in Italia. Fa parte dello stesso gruppo. eoriportale.it.
Ho pagato 77 euro per poi non avere l'oeri number. Per un privato serve andare in dogana. Loro lo sapevano ma non hanno detto niente, si sono presi i soldi e basta. Inoltre se si va in dogana, ci impiegano 2 minuti e non costa è gratuito. Ho scritto decine di mail ma niente risposta. State alla larga, pessima esperienza e zero professionalità.

20 de junho de 2025

Oplichters

Voor een bestelling uit het buitenland moest ik een EORI nummer opgeven. Om die aan te vragen kwam ik op deze site terecht. Na het invullen van mijn gegevens werd er gevraagd om 78€ te betalen. Dit is nogal wat voor een kleine bestelling, dus ben ik even verder gaan zoeken.
Het blijkt dat je via de belastingdienst gewoon gratis een EORI kan aanvragen. Dat heb ik dus gedaan en de aanvraag bij dit portaal verder niet afgerond.

5 de julho de 2025

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters. Ik dacht dat ik op de officiële site zat waar ik het EORI nummer aan moest vragen. Ik had echter al snel door dat dit niet het geval was en heb ze binnen tien minuten een mail gestuurd om de aanvraag te annuleren. Het was op dat moment laat in de avond en ze hebben heel snel een formulier ingevuld wat je blijkbaar gemakkelijk zelf kunt doen en mij verteld dat ik niet kan annuleren. Nadat ik ze wees op mijn herroepingsrecht heb ik geen antwoord meer gekregen. Ik laat het er niet bij zitten en zal mijn advocaat inschakelen om verdere stappen te ondernemen tegen deze oplichters en waar mogelijk zelfs andere stappen ondernemen zoals de media inschakelen.

18 de junho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.