Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk opplevelse i et nydelig landskap med varierte og gode sykkeletapper i Toscana 2.-7. oktober 2025. Gode sykler, motiverte ledere og en gjeng hyggelige deltakere. I tillegg gode kulinariske... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vårt reisefølge hadde en fantastisk fin sykkeltur i det flotte landskapet i Toscana, med god service underveis av Epeak og samarbeidspartnere. Vi er strålende fornøyd med sykkelruten og de historiske... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kan egentlig ikke sette fingeren på noe spesielt. Det er krevende å gjennomføre Epic Dolimiti, men når det blir syklet i > 38C og i styrtregn på meget trafikkert vei med høyhastighet er det noe med at... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hyggelige guider, god atmosfære! Altfor stor gruppe med st ort sprik på ferdigheter. Vi har vært med en gruppe tidligere, da var vi 22 personer uten guider, og det var mye nok! Vi merket godt st... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Agência de Viagens

Escrito pela empresa

Epeak er en av Norges største leverandører av sykkelferier til Europas mest ikoniske destinasjoner, fjell og pass. Vi tilbyr nøye tilrettelagte ferier for alle nivåer – uavhengig av om du reiser alene, med familien, som par, med venner, kolleger, sykkelklubben, eller en bedrift. Våre turer tilpasses dine behov og ønsker, slik at alle kan få en unik og minneverdig opplevelse, enten det handler om en aktiv ferie, teambuilding, eller en sosial tur med fokus på felles opplevelser. I 2025 utvider vi tilbudet vårt med vår første løpetur, ledet av Sylvia Nordskar, en av Norges mest erfarne fjelløpere. Vårt team kombinerer solid erfaring innen reiseliv, sykling og produktutvikling for å skape unike opplevelser. Med et sterkt fokus på bærekraft og lokale samarbeidspartnere sørger vi for at våre reiser ikke bare er minnerike, men også ansvarlige. Epeak har et mål om å bli Skandinavias ledende leverandør av sykkel- og løpsreiser. Vi er lidenskapelig opptatt av å spre sykkelglede og skape opplevelser som inspirerer til nysgjerrighet, trygghet og glede.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Opplevelsestur av beste slag !!

Turen var fint lagt opp - mange spennende områder - gode hotell - god mat - hyggelige medsyklister - gode sykler - omsorgsfulle reiseledere, ikke minst!
Alle ble godt tatt vare på, av alle egentlig.
En følte seg alltid trygg - og sett, om en låg sist eller i tet. Samholdet i gruppa var spesielt bra !!
Har anbefalt turen til «alle»

17 de outubro de 2024

Resposta de Epeak

Hei Anne Gunn, det var veldig hyggelig å bli kjent med deg på vår tur Bella Toscana. Du var med å gjøre denne turen super for oss som arrangør og de øvrige deltakerne.

Veldig bra

Enkel bestilling, god service på sykkeltransport til og fra Belgia og mellom etappene, flotte hoteller, trivelige reiseledere. Og en jovial Dag Otto, som vi kjenner ham. Alt var bra. Skjønt den siste Belgia-rundt etappen sto mange over. Ikke så attraktivt å sykle i storby

4 de janeiro de 2025

Hei Asbjørn,

Takk for hyggelig tilbakemelding. Vi gleder oss til å ha deg med på tur til Costa Blanca i år.

Siste etappen i Brussel utgår for fremtidige turer, enig i din betraktning på det.

God logistikk og service

God logistikk og service , hyggelige guider som har god oversikt og er tilgjengelig for spørsmål vi måtte ha.

10 de abril de 2024

Hei Einar,

Takk for hyggelig tilbakemelding – vi gleder oss til å dra på tur med deg og Ann Theres til Sveits i år.

Toscana på sykkel

Dette var for meg en opplevelsesmulighet jeg ga meg selv etter å ha blitt enkemann. Og opplevelsen ble som jeg håpet. Et opplegg som svarte til forventningene, og reiseledere som var veldig oppegående og løste problemer som oppsto underveis på en utmerket måte.
Dette kan trygt anbefales til andre.

17 de outubro de 2024

Hei Morten,

Takk for veldig hyggelig bekjentskap under Bella Toscana. og takk for hyggelig ord. Håper vi sees på sykkelsetet igjen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig fin organisert sykkeltur i…

Veldig fin organisert sykkeltur i Toscana oktober 2024. Gode sykler og fine sykkelruter.
Avsluttet med fottur i Cingue Terra også organisert av E-peak.

9 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Hei Eirik,

Takk for hyggelig tilbakemelding. Håper vi sees på sykkelsetet igjen.

Mvh EPEAK

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais