Banner for Epicbuilds

Epicbuilds Avaliações 110

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Great price for the vacuum cleaner I bought (Philips fc9745/09). With a smooth process to order. What I didn't expect was an ideal option where I needed to copy the payment details into my bank app. B... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Customer service was really nice, responded quickly. Although the price was low and it always being a bit iffy when that is the case, I did place my order. Its on the way now, so I am very excited. Cu... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gisteren een mooie smartphone gekocht voor een mooie prijs. Ik kreeg direct een bevestiging per e-mail dat mijn order was ontvangen en dat ik een mail krijg wanneer hij wordt verzonden. Betrouwbare se... Ver mais

Detalhes da empresa

Bij Epic-builds.nl zijn we gepassioneerd over gaming en streven we ernaar om gamers van alle niveaus te voorzien van hoogwaardige gaming pc's. Onze missie is om de ultieme game-ervaring te bieden, of je nu een doorgewinterde gamer bent die op zoek is naar de nieuwste technologieën of een beginner die een solide start wil maken. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Bij EpicBuilds gebruiken we alleen de beste componenten van gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat onze gaming pc's topprestaties leveren en betrouwbaar zijn. Of je nu een gaming pc met een Intel of AMD CPU wilt, een NVIDIA GeForce of AMD Radeon grafische kaart, wij hebben de perfecte configuratie voor jou. We geloven in transparantie en eerlijkheid in al onze interacties met klanten. Daarom streven we naar uitmuntendheid in klantenservice en zijn we trots op onze positieve reputatie op platforms zoals Trustpilot. Ons team van experts staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en eventuele problemen snel op te lossen. Bij EpicBuilds gaat het niet alleen om het verkopen van gaming pc's; het gaat erom dat elke klant een geweldige ervaring heeft en met vertrouwen kan gamen. We zijn er trots op om deel uit te maken van de gaming community en kijken ernaar uit om je te helpen de perfecte gaming pc te vinden bij EpicBuilds

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

110 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Goede prijs

Goede prijs. Bestellen ging makkelijk. Ik miste bij het betalen wel de optie om met Creditcard te betalen terwijl dit wel als betaalmethode genoemd wordt

23 de junho de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Was opzoek naar een JBL party speaker…

Was opzoek naar een JBL party speaker 120 en zag ineens een mooie aanbieding. Ik kende Epicbuilds niet, maar even met ze gebeld en kreeg een aardige dame aan de telefoon die mij professioneel hielp. Ook alle reviews gelezen en besloten de speaker te bestellen omdat de aanbieding te mooi was om te laten lopen.

22 de junho de 2026

1e bestelling bij Epicbuilds

Dit is de 1 e bestelling bij Epicbuilds, waar ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord had!
Had al lang een Airfryer op het oog, maar de prijs deed me toch nog even te wachten, totdat ik op Epicbuilds stuitte.
De prijs op deze site is onverslaanbaar en ik hoefde hier ook niet lang over na te denken.
De Service is top, hoefde niet lang te wachten tot ik antwoord had op mijn vraag en er wordt adequaat gereageerd!
Nu alleen nog wachten op de airfryer!

24 de junho de 2026

Allround Premium Gamer

Ik zocht nog een gaming setup voor mijn vrije tijd. Deze vond ik bij epic-builds, dus besteld, en afgeleverd. Ik kan deze setup aanraden!

2 de junho de 2026

goede aankoop

Mooie Smart TV gekocht voor een goede prijs. Dankzij de sale goedkoper dan elders. Bezorging en installatie verliepen beide soepel en probleemloos.

5 de junho de 2026

Fijne klantenservice

Na een teleurstellende ervaring bij een andere webshop besloot ik voor mijn nieuwe vaatwasser eens ergens anders te bestellen. Via een aantrekkelijke aanbieding kwam ik uit bij epicbuilds. Vanaf het eerste contact voelde het al een stuk persoonlijker. De klantenservice nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en hield me goed op de hoogte. Enkele dagen later stond de vaatwasser netjes bij mij thuis. Een prettige ervaring van begin tot eind.

4 de junho de 2026

Mijn eerste ervaring met EpicBuilds

Via een advertentie op de website van EpicBuilds gekomen. Had nog nooit van het bedrijf gehoord, maar ze hebben een goed aanbod met aantrekkelijke prijzen. Na het plaatsen van de bestelling, direct een bevestiging met track & trace code ontvangen. Het product was op tijd geleverd en eenvoudig te installeren. Zeker een aanrader!

3 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.