Veja o que dizem as avaliações
Moottoripyöräkurssi meni aivan nappiin Turussa, teoriakokeeseen helppo harjoitella sovelluksella. Ajotunnit, käsittelykoe sekä inssi kaikki samalla viikolla! Miska Aaltonen huikea opettaja!
Não respondeu a avaliações negativas
Como esta empresa usa o Trustpilot
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Suomen surkein autokoulu
Asiakaspalvelu todella ala-arvoista! Keneenkään ei saa yhteyttä muuta kuin chatin kautta. Kukaan ei ota vastuuta sovelluksen vioista ja toimimattomuudesta. Sovellus on todella sekava ja hankala nuoren osata navigoida. Kierrä kaukaa tämä autokoulu! Harmi etten lukenut arvosteluja ennen ostoa! Olen reklamoinut ongelmista mutta kukaan ei ota yhteyttä ja on mahdotonta saada ihmistä langan päähän. Suomen huonoin autokoulu.
En suosittele
Sovellus on puolivillaisesti tehty ja tökkii. Opetus nihkeää, tylyä, syyllistävää, eikä lainkaan vasta-alkajalle sopivaa. Opin enemmän kyselemällä muilta facebook-ryhmissä, kuin autokoulussa. Kaksi tähteä siitä, että ajotunteja sai ihan hyvin varattua.
A1 kortti kyseessä
A1 kortti kyseessä. Ei saa varattua aikoja ajotunneille Streamways sovelluksesta ja ajotuneja on ylipäätään tarjolla todella huonosti. Asiakaspalveluun ja opettajiin ei saa yhteyttä. Kortin saaminen näyttää viivästyvän ainakin 2kk ja kesäaikana se on paljon. En suosittele Epic.
Epick autokoulu ja A-kortin suorittaminn
Epick autokoulu ja "goutsi" Miska Aaltonen :) Kiitos!!! Ihan mahtavaa kärsivällisyyttä ja ajattelevaisuutta, voin suositella lämpimästi <3
Asiakaspalvelu ei vastaa
Asiakaspalvelu ei vastaa, eli heiltä ei saa apua jos sitä haluaa.
Moottoripyöräkurssi meni aivan nappiin…
Autokoulu
Perusteellista ja hyvää autokouluopetusta ja hyvmateriaaleja opittavana.
Home-ongelma
Home-ongelma, ketään ei saa kiinni aspasta, tyly ajo opettaja. Kiertäkää kaukaa
Todella epämiellyttävä
Todella epämiellyttävä, vaihdoin lopulta autokoulua.
Huijattu olo, huono kokemus
Ostimme tyttärelle omalla ajo-opetusluvalla pienimmän paketin, ja ajattelimme, että voimme harjoitella itsenäisesti omaan tahtiin, kun emme edes tarvitse opettajan tunteja.
Mitään ennakkovaroitusta tai ilmoitusta ei tullut meille, että ajopaketti vanheni 18kk kuluttua. Missään ei ollut näkyvissä selkeästi voimassaoloa.
Jouduimme ostamaan uudestaan paketin, eli tuplalaskutus meille.
Henkilö ilmoitti vain, että olemme vahvistaneet sopimusehdot, jossa tämä tieto on ollut jossain näkyvissä.
Varmasti MONELLE käynyt näin ja kaiken lisäksi ovat nyt 2025 päättäneet lyhentää pakettien voimassaoloa 12 kk, joka lisää varmasti tuplalaskutusta ja tuloja yritykselle!!
Jäi erittäin pettynyt ja huijattu olo, enkä voi suositella kenellekkään tätä yritystä.
Henkilö myös väitti, että kaikilla muillakin on suoritusaika 12kk, mutta selvitin, että Antin autokoulussa on 36 kk. Olisi pitänyt valita se.
suosittelen kiertämään kaukaa
suosittelen kiertämään kaukaa
asiakaspalvelussa sanottiin että riskientunnistamiskurssin suoritukseen menisi maksimissaan viikko. nyt n. 5 viikkoa myöhemmin ei onnistu mitenkään ajanvaraus viimeiselle ajotunnille ja opettajat eivät vastaa puheluihin tai viesteihin.
asikaspalvelusta ei mitään apua, snovat vaan voi voi
Muuten tosi kiva
Muuten tosi kiva, mutta hinnat eivät vastaa verkkosivujen hintoja ja kun kyseenalaistat asiaa niin ei vastata sähköpostiin.
Olemme erittäin pettyneitä tähän…
Olemme erittäin pettyneitä tähän firmaan. Tyttäreni on saanut tasan kaksi ajotuntia 5kk ajalle ja aina sanotaan että on joko loma nyt päällä tai ei ole tunteja antaa. Teoriakoe on suoritettu mutta siitäkään huolimatta ei tunteja tipu. Valitettavasti maksettiin koko homma heti alkuun jotrn rahoja ei varmasti saada enään takaisin..
Kierrä Epic-autokoulu kaukaa
Molemmat ajo-opettajani keksivät ajamisestani ensimmäisestä tunnista aina viimeiseen saakka pelkkää kritisoitavaa, eivätkä siltikään viitsineet kertoa kaikkea. Itselleni esimerkiksi "kiihdytyskaista" oli ajokokeeseen saakka vieras termi. Koin ajotunnit niin rankoiksi ja pelottaviksi kokemuksiksi, että jouduin pitämään pidemmän tauon ajamisesta, ja kun taas palasin rattiin, otin tunteja eri ajokoululta, ja itsevarmuuteni kohosi reippaasti.
CAP:in opettaja kehui ajamistani rauhalliseksi ja jo hyvin sujuvaksi, ja totesi, että muutama ajotunti riittää ennen koetta. Kun sitten vielä ennen koetta jouduin käymään Epicin opettajan kanssa lämmittelytunnin, valui ajamisitsetuntoni jälleen aivan pohjalle - opettajan mielestä ajamiseni näytti siltä, kuin en olisi välissä ajanut lainkaan. Asiat, jotka mukavan CAP:in opettajan mielestä olivat riittävällä osaamistasolla, olivat Epicin opettajan mielestä niin puuttellisia, että hän koki tarpeelliseksi korottaa minulle reippaasti ääntään ja tarttua käteeni aina virheen sattuessa. Ajokokeen hylkäysperusteeksi merkittiinkin sitten yllättäen "itsevarmuuden puute" - ei ole helppoa lähteä ajamaan koetta, kun kädet ja jalat vapisevat lämmittelytunnin jäljiltä.
Kokemuksesta (tyttäreni mopokortti) en…
Kokemuksesta (tyttäreni mopokortti) en suosittele! Jos et usko ja kuitenkin otat niin varaudu hoitamaan ihan kaikki itse ja kuuntelemaan vinoilua.
Oikeasti luulen että joku HR tason ongelma firmassa. Ns. asiakaskokemus on sarja epäjatkuvuuksia - ja tosiaan pahimmillaan v....lua.
Vältä!!!!
Laitoin peruuttamis viestin silloin kun 14 päivästä oli mennyt 8. No tietenkin he vaastaavat 15 päivä kun ei voi enään perus . Tiedän että he tekevät näin tahallaan. Teen mitä vaa että saan rahat takas!
Kun tein simulaattorissa pimeä ajoa…
Kun tein simulaattorissa pimeä ajoa niin kello oli noin 17-18 ja aurinko häikäisi koko näyttöäni jouduin istumaan nokka kiinni näytössä koska en nähnyt mitään. Tein tuosta valituksen mutta asiaa ei ole muutettu puolen vuoden jälkeen mitenkään! Sen lisäksi en koe olevani mitenkään erityisen lyhyt ( olen 163cm ) mutta siltikään en saanut säädettyä simulaattorin istuinta sekä rattia itselleni sopivaksi. kun valitin asiasta minulle vastattiin vain että laita tyyny pepun alle. Ajotunnit kestivät useasti noin 15-20 min vähemmän mitä olisi pitänyt. Olin käynyt ennen inssiä kerran moottoritiellä ja minut lähetettiin inssiin ( Tämä jo kertoo jotain opetuksesta ja autokoulusta ). Lisä ajotunteja minulle suositeltiin jo ennen ensimmäistä ajotuntia puhelimessa. Minun piti päättää ennen ensimmäistä ajotuntia haluanko ottaa lisää ajotunteja tai sitten vasta ensimmäisen inssin jälkeen olisin saanut ottaa lisä ajotunteja. Minusta Epic on vain rahastus firma EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN!
kuorma-autokurssi...
Ilmoittauduin kuorma-autokurssille kyseisen yrityksen kautta, mutta vahvistusviesti meni roskapostiin, enkä siksi huomannut sitä ajoissa. Koska viesti ei tullut perille normaalisti, luulin ilmoittautumisen epäonnistuneen ja ilmoittauduin toiseen autokouluun. Heti kun sain epiciltä laskun, laitoin heille sähköpostia ja kerroin, että haluan perua kurssin.
Yritys ei kuitenkaan suostunut perumaan kurssia, koska ilmoittautumisesta oli ehtinyt kulua yli 14 päivää, eli kuluttajansuojalain peruutusoikeus oli heidän mukaansa jo umpeutunut. Tämä siitä huolimatta, että en ollut saanut vahvistusta kurssista ajoissa ja olin siinä uskossa, ettei ilmoittautuminen ollut voimassa.
Olen opiskelija, eikä minulla ole varaa maksaa kuorma-autokoulua kahteen kertaan. Olen todella pettynyt yrityksen joustamattomuuteen tässä tilanteessa, jossa kyse oli aidosta väärinkäsityksestä ja viestintäongelmasta. En voi suositella tätä autokoulua asiakaslähtöisen toiminnan tai ymmärryksen osalta.
Probably the worst driving school ever…
Probably the worst driving school ever in Raisio the teacher was always on her phone on driving lessons only comments when you make a mistake and there was this one time where she was late for almost 45 minutes in the morning lesson and only gave a message that "sorry im gonna be late" when the lesson was supposed to start 10 minutes ago when i coulve stayed at home and wait it was freezing cold outside and didnt even apologised for my beyond this is extremely unprofessional and i asked to change my instructor twice and they refused and wanted me to ask my personal instructor first before changing so i was stuck with her the whole 10 hrs of lesson... Also the instructor never replies if you send them a message she never answers and always leave you on seen, you will get only a reply after 2 days i sent a screenshots of proof to the school managers and never got a reply at this point im not even surprised because they probably got her back instead of me (customer).. All in all experience was horrible i dont recommend.
A Experiência Trustpilot
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.