Epoxywinkel.nl Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima reactiesnelheid, in no time lag de bestelling klaar.. Zelf kunnen afhalen vind ik een prima feature want daarmee kun je zelf bepalen wanneer je ermee (qua logistiek) ermee aan de gang gaat. V... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel prettige ervaring. Tijdens mijn project hebben we een fout gemaakt en epoxywinkel heeft ons telefonisch ondersteunt en ook verder geholpen. Ook denken ze mee in oplossingen en hiervoor krijgen... Ver mais

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

65 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

16 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Levering pas 14 dagen na bestelling

Levering 14 dagen na bestelling zonder degelijke communicatie, geen handleiding, alleen film(pjes) op you tube met elke 20 seconden irritante reclame van derden. product info ? epoxy na 3 uur nog dik vloeibaar, niet na 20 minuten volgens website. Korting geven voor positieve reviews voor een aankoop is ook bezijdens oplichting.

21 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Epoxywinkel levert niet alleen…

Epoxywinkel levert niet alleen materialen maar ze delen ook kennis. Ze hebben instructie filmpjes en uitleg. Ook kun je ze vragen stellen en neem ze echt de moeite om een goed advies te geven.Top. Hier onderscheiden ze zich echt in met de de andere leveranciers.

1 de maio de 2026

Persoonlijke hulp

Los van de epoxy ben ik sowieso al tevreden over het telefonisch kontakt dat ik mocht hebben. De deskundigheid én bereidwilligheid mee te willen denken naast de persoonlijke benadering worden door mij als prettig ervaren. Mocht het nodig zijn weet ik nu al dat ik met vragen altijd terecht kan gedurende het proces.
Mijn eerste ervaring met epoxy begint dus voor mij al goed. Én ik heb een heerlijk recept dewelke ik dit weekend uitprobeer!!
Groet Wilfried

26 de junho de 2026

Prima reactiesnelheid

Prima reactiesnelheid, in no time lag de bestelling klaar..
Vriendelijke jongeman kwam onmiddellijk naar beneden. Locatie prima te vinden. Helemaal niks mis met deze dienstverlening.

19 de junho de 2026

Heel tevreden!

Heel tevreden!

Ik had nog nooit gewerkt met epoxy, maar vond veel uitleg en filmpjes op de website. Zo de juiste aankoop kunnen doen bij epoxywinkel.nl en uiteindelijk het gewenste resultaat. En dat bijzonder vlot en voordelig.
Kortom: Een heel erg goede ervaring.
Ook de kwaliteit van de producten is top.
Wie twijfelt: dat is voor niks nodig. Rustig en veilig werken en het komt goed. Een aanrader!

12 de maio de 2026

Top producten

De producten waren zeer aangenaam om mee te werken na dat ik goed persoonlijk advies heb gekregen aan de telefoon wat ik precies nodig had

21 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2 X gasbrander besteld die uit elkaar…

2 X gasbrander besteld die uit elkaar vielen tijdens het openen, er werd mij verteld dat dit een bekend probleem was… waarom verkoop je die rommel dan nog steeds?🤷🏻‍♂️

15 de março de 2026
logotipo da Epoxywinkel.nl

Resposta da Epoxywinkel.nl

Voorraad en inkoop zijn helaas niet zo à la minute omgegooid. Wij zijn daar natuurlijk op de achtergrond wel druk mee bezig.
Op dit moment zien wij dat 75% van de gasbranders wel goed werkt.

Mochten andere klanten dit lezen en ook een probleem hebben met hun gasbrander, meld u met uw ordernummer en u krijgt van ons een nieuwe opgestuurd of u krijgt uw geld terug.

Dat laatste heb jij voor gekozen, we hebben het bedrag niet alleen voor de branders maar zelfs ook voor het gas direct terug betaald op 9 maart.

Flow Resin Gietvloer badkamer

Ik had een Flow Resin Gietvloer voor de badkamer besteld bij Epoxywinkel. Nadat ik de PU laag had aangebracht wilde ik de toplak (transparant) aanbrengen. Epoxywinkel leverde bij de toplak 2 flacons anti-slip korrels mee. Ik heb deze toegevoegd aan de toplak en op de vloer verwerkt. Dit gaf niet het resultaat dat ik had verwacht, de anti-slip korrel was grof voelbaar.
Ik heb dit per email gemeld bij Epoxywinkel en tot mijn grote verrassing kreeg ik de volgende dag een reactie met advies en een voorstel.
Ik zou de toplak licht moeten opschuren en Epoxywinkel bood gratis een complete set toplak op kleur aan. Er werd tevens een PU rollertje bij het pakket meegeleverd.
Het resultaat is fantastisch en de service was buitengewoon!
Bedankt Danielle!

8 de dezembro de 2025

Prima bedrijf

Snelle levering, uitgebreid assortiment, meedenkend en snelle oplossing na klacht. Top! Tweede keer hier besteld en er volgt zeker nog meer. Kan het iedereen aanraden.

20 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top bedrijf, zeker een aanrader

Super bedrijf. Ze hebben zo goed als alles wat je nodig hebt. Voor elk project is er wel een filmpje te vinden. Klantenservice reageert erg snel, en komen ook met tips en Uitleg.
Nu al 2x wat besteld, en alles was goed.

3 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi eindproduct met deze epoxy!

Mooi eindproduct met deze epoxy!
Prachtig kunstwerk kunnen maken, ik ben heel tevreden met de kwaliteit. Door de verschillende soorten epoxy is het voor mij belangrijk om de 'goede' te kiezen. Gelukkig kun je, na het lezen van de uitgebreide site, een keuze maken van wat je nodig hebt.

30 de setembro de 2025

Epoxy door medewerker thuisgebracht 👍

Epoxy houtopvuller besteld en zou ik ophalen.
Niet wetend dat het helemaal in Diemen was, overheen gelezen.
De vriendelijke dame van de klantenservice bood aan om het langs te brengen, zij woonde niet ver van Huizen af. Wat een SERVICE.
En de houtopvuller: FANTASTISCH !! Dank u wel !!

15 de agosto de 2025

Vriendelijk, snel en behulpzaam

We hebben bij Epoxywinkel gietvloerschoonmaakmiddelen en enkele andere producten gekocht. Deze werken uitstekend en doen precies wat beloofd wordt.

De aftersalesservice is ook top – vriendelijk, snel en behulpzaam. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!

15 de agosto de 2025

Heel prettige ervaring.

Heel prettige ervaring.
Ook denken ze mee in oplossingen en hiervoor krijgen ze echt een dikke 10!
Absoluut een aanrader voor mensen die dit thuis zelf willen doen.

17 de julho de 2025