⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Recensie – Online aankoop bureaustoel De bureaustoel bij Ergo‑Specialist online besteld en dat ging verrassend soepel. De productinformatie was duidelijk, de ergonomische uitleg held... Ver mais
De levering ging niet goed, maar de medewerker van ergo-specialist bleef vriendelijk en werkte aan alle kanten mee. Dat gaf een heel gerust gevoel en het kwam uiteindelijk ook goed met als resultaat:... Ver mais
Dé specialist in ergonomische bureau inrichting en randapparatuur
Havenweg 16, 6006SM, Weert, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Recensie – Online aankoop bureaustoel
De bureaustoel bij Ergo‑Specialist online besteld en dat ging verrassend soepel. De productinformatie was duidelijk, de ergonomische uitleg helder en de keuze daardoor makkelijk. De levering was snel en netjes verpakt. De stoel zit fantastisch en voelt stevig en professioneel aan. Kortom: betrouwbare webshop met kwaliteit en service.

Resposta de Ergo-Specialist.nl
Ik ben door de klantenservice goed geholpen toen ik een apparaat kocht wat niet voldeed. Er werd een andere oplossing gezocht en gevonden.

Resposta de Ergo-Specialist.nl
Mijn ergonomische muis vertoonde een defect, maar na contact met de klantenservice werd ik uitstekend geholpen. Binnen korte tijd ontving ik een vervangend exemplaar. De service was vriendelijk, snel en zeer behulpzaam, echt top!

Resposta de Ergo-Specialist.nl
Ik had niet de juiste muis ontvangen, en kon deze terugsturen en kreeg mijn geld terug, klantenservice deed er veel aan om het goed op te lossen

Resposta de Ergo-Specialist.nl
Goed advies per mail en snelle levering van een Mousetrapper toetsenbord

Resposta de Ergo-Specialist.nl
Ik kan nog niet over het bestelde product oordelen. Maar de verzending/bezorging is niet wat er gesuggereerd wordt. Voor de 14:00 besteld, diezelfde dag nog verstuurd. Maar DPD doet er dan vervolgens nog extra lang over.
Bij niet thuis, op een depot afgeleverd met onmogelijke openingstijden. dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tot 16:00.
Morgen nogmaals een poging wagen.

Resposta de Ergo-Specialist.nl
Goede ervaring omdat het geduld en mijn gezond verstand heeft geholpen.
Ik bestelde een goedkope muis met draad, bleek achteraf nog niet leverbaar te zijn. Misschien heb ik dat over het hoofd gezien, maar duidelijk was het niet. Ik vroeg hoe lang het zou duren, ik kreeg te horen uiterlijk een maand. Het werd bijna twee maanden, kan gebeuren. Vervolgens kreeg ik een ander product dan ik bestelde, een draadloze variant ipv met draad. Ik had hem direct nodig dus ik hield hem maar. Nu heb ik al de vierde mail gekregen of ik een review kan geven. Prima, ben niet tevreden.

Resposta de Ergo-Specialist.nl
Het toetsenbord arriveerde snel, was zeer zorgvuldig verpakt, kwam met duidelijke instructies en kon onmiddellijk gebruikt worden, net als de bijbehorende muis. Ik helemaal blij!

Resposta de Ergo-Specialist.nl
Bij het retourneren kreeg ik verschillende mails met retourlabels (erg verwarrend) en alle labels zijn zó ingesteld dat er bij het uitprinten een deel van de code wegvalt, dat was een gedoe om dat goed te krijgen. Vervolgens krijg ik bevestiging dat het geld wordt teruggestort, maar geen creditnota. Ik heb daar meerdere malen over gebeld, maar kreeg telkens te horen dat ze het doorgeven, ik kan niet doorverbonden worden en ze kunnen ook niet meekijken. Inmiddels is het eindelijk gelukt, maar niet van harte.

Resposta de Ergo-Specialist.nl
Het pakketje zou afgeleverd zijn in de brievenbus. Ik heb echter niets ontvangen. Niet blij mee.

Resposta de Ergo-Specialist.nl
Zeer snelle levering en werkt perfect ! Al minder last van mijn tennisarm. Aanrader

Resposta de Ergo-Specialist.nl
Er wordt geluisterd en heel goed ingesprongen op de problemen

Resposta de Ergo-Specialist.nl
Snelle levering, prettig contact met de klantenservice over de levering, reageren snel. We zijn heel tevreden over het bestelde bureau
Keurig geleverd binnen 24 uur. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Resposta de Ergo-Specialist.nl
eerst verkeerde ontvangen en nu een voetensteun ontvangen wat geen voetensteun is

Resposta de Ergo-Specialist.nl
Kreeg op de dag van bezorging bericht dat het niet bezorgd kon worden dus dat het pas na het weekend zou worden. Dat betekende dat ik het weekend niet zou kunnen werken dus ze zouden kijken of er eentje met spoed kon worden bezorgd op zaterdag met PostNL. Niets meer gehoord en pas maandag de oorspronkelijke binnen gekregen. Toen zeiden ze dat ze er wel eentje hadden verzonden en kreeg ik na veel vragen de track en trace code daarvan. PostNL had de order nog niet eens binnen gekregen en verwerkt dus ik denk dat het pas na het weekend is aangemaakt en dat ik voorgelogen werd. Wees dan eerlijk en zeg dat je het vergeten bent.
Ik bestel hier in ieder geval nooit meer.

Resposta de Ergo-Specialist.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.