Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sittkudden har varit en stor lättnad för mig efter att jag halkade på en isfläck och slog i svanskotan. Det tar lång tid att bli av med smärtan efter en sådan smäll. Nu sitter jag smärtfritt. Är väldi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har haft besvär med ryggen många år. Har provat allt. Sen hittade jag Ergo Sitt kudde på en anos. Bestälde en och hoppsan jag började sänna att den påverkar positivt på ryggen. Nu har jag haft kud... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Sittkudde-blev inte som jag tänkt mej. Den är för hal för mej och för hård. Använder den inte. Och när jag använde den fick jag vända på den för att inte halka ur stolen. Jag hade sen tidigare en helt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de móveis para escritório
  2. Centro de Saúde e Beleza
  3. Loja de artigos para reforma residencial
  4. Loja de artigos para escritórios
  5. Atacadista de materiais de escritório
  6. Clínica de controle da dor

ErgoSitt är nästa generations ergonomiska hjälpmedel och framtiden inom sittkomfort. Våra produkter bygger på den banbrytande teknologin Hyperskum som aktivt avlastar trycket på svanskota, ländrygg och nacke istället för att bara dämpa det tillfälligt. ErgoSitt har utsetts till bäst i test i ett oberoende test utfört av Hälsa och Hjälpmedel där vår sittkudde jämfördes med sex av Sveriges mest sålda modeller och presterade bäst av alla. Våra produkter har redan hjälpt över tiotusen kunder i hela Sverige att minska smärta förbättra hållningen och få en mer bekväm vardag. Kunder lyfter särskilt fram den effektiva tryckavlastningen enkelheten i att använda kudden både hemma på kontoret och i bilen. ErgoSitt är valet för dig som vill kombinera medicinsk funktion med vardagskomfort och uppleva skillnaden direkt.

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

59 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sittdynan gör stor skillnad i min…

Sittdynan gör stor skillnad i min vardag ♡

28 de setembro de 2025

Resposta da ErgoSitt

Stort tack Pernilla för ditt fina omdöme 💙 Vi blir jätte glada att höra sittdynan gör skillnad i din vardag. Det är just sånt här som inspirerar oss att fortsätta utveckla produkter som gör livet lite lättare för alla som sitter.

Varma hälsningar,
Bengt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag var skeptisk först men nu vill jag…

Jag var skeptisk först men nu vill jag inte sitta utan min sittkudde. Problem med ländryggen har jag haft i många år och kroppen brukar värka efter bara en kort stund, men med kudden känns det som att ryggen får vila. Nu använder jag den varje dag, både hemma i köket och när vi åker längre turer med husbilen. Min man märker också att jag reser mig upp mycket lättare nu.

25 de setembro de 2025

Resposta da ErgoSitt

Tack Linnéa, det är precis sådana berättelser som gör oss glada! Roligt att även maken märker skillnaden — det säger mer än vi någonsin kan!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kudden är mycket skönt att sitta på så…

Kudden är mycket skönt att sitta på så jag använder den, men tyvärr hjälpte den inte mot mina ryggsmärtor .

8 de setembro de 2025

Hej Chris,

Tack för att du delar din upplevelse. Det är fint att höra att kudden känns skön att sitta på. Ryggsmärta kan bero på många olika orsaker, och effekten kan därför variera från person till person.

Om du vill ha vägledning kring hur du får ut det bästa stödet av kudden är du varmt välkommen att kontakta oss på info@ergositt.se

Vi hjälper gärna till Chris.

Lars

Bekväm sittkudde

Jag köpte en sittkudde och den är guld värd!!! När jag jobbar hemifrån har jag endast plats att ta en köksstol att sitta på. Kudden gör den då till en bekväm arbets-stol.

20 de setembro de 2025

Resposta da ErgoSitt

Tack Anna, kul att kudden förvandlar köksbordet till ett riktigt kontor!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superb service och ett extremt trevligt…

Superb service och ett extremt trevligt bemötande av Bengt på kundtjänst, den sjätte stjärnan till dig!

3 de setembro de 2025

Resposta da ErgoSitt

Tack Nova, det är fantastiskt att höra! Vi ska se till att Bengt får veta det — han förtjänar verkligen den sjätte stjärnan!

En usel kundservice

En usel kundservice. Har försökt få kontakt upprepade gånger med en retur, men ingen vare sig svara i telefon eller på mail. UPPDATERING: Lösningen kom så småningom och på ett trevligt sätt med att någon från nämnda kundservice tog kontakt med mig och det hela fick en lösning. Två extra stjärnor för det i omdömet.

26 de agosto de 2025

Resposta da ErgoSitt

Hej Fredrik, tack för att du uppdaterade ditt omdöme och för att du gav oss chansen att rätta till situationen! Vi beklagar den initiala upplevelsen — det är inte den standard vi strävar efter. Kul att det till slut landade väl!

Rekommenderar starkt!

Jag hade stora problem med smärta i svanskotan från andra kuddar, sjukgymnasten rekommenderade att jag skulle prova den här typen av kudde. Det är det bästa tipset jag fått på länge

2 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Finns för 200kr på Temu

Finns för 200kr på Temu. Sök runt o köp ej av denna dropshippern.

25 de agosto de 2025

Hej Apple man,

Vi kan tyvärr inte hitta någon beställning från dig hos ErgoSitt och har därför bett Trustpilot om dina orderuppgifter för att kunna verifiera ditt omdöme. Våra produkter säljs endast via vår officiella butik och omfattas alltid av garanti och svensk kundservice 💙

Tim – ErgoSitt

Bästa någonsin.

Absolut bästa köpet jag någonsin gjort, räddade hela min semester. Jag behövde mitt paket akut då jag hade blivit opererad akut så tog jag bara kontakt med kundtjänst för att se om dom kunde hjälpa mig och gud vilken fantastiskt underbar hjälp jag fick. Har aldrig varit med om sån service någonsin. T som hjälpte mig ska verkligen ha ett stort tack för all hjälp och verkligen såg till så att jag kunde åka på bilsemester med familjen, hade inte ont överhuvudtaget då jag slapp ha ett tryck på svanskotan så utan Ergositt hade jag aldrig kunnat åka med familjen. Så all heder till T, min räddare i nöden.

18 de julho de 2025

Hej ZS,

Stort tack för att du delade din upplevelse 💙 Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig i tid till semestern och att ErgoSitt gjorde skillnad för dig under resan. Dina ord betyder väldigt mycket för oss, och jag tar personligen med mig värmen i ditt omdöme.

Bästa hälsningar,
Tim – ErgoSitt

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde en rosa sittkudde

Beställde en rosa sittkudde, det kom en blek hudfärgad sladdrig kudde.
När jag upplyste dem om min besvikelse över färg och kvalitet så fick jag till svar att det berodde på kameran?
Jag ville då byta till en svart kudde men var då tvungen att betala frakten.
Falsk marknadsföring och en mycket dålig attityd från kundtjänst

22 de agosto de 2025

Hej Eva,

Tack för att du delar din upplevelse, även om det gör ont att höra att du inte är nöjd. Vi vill alltid att våra kunder ska känna sig både trygga och glada med sina köp.

Vi förstår att färgen på kudden inte motsvarade din förväntan. Skillnader i ljus och skärmvisning kan påverka upplevelsen, men det är vårt ansvar att du som kund känner dig nöjd i slutändan.

Därför vill vi gärna göra ett undantag för dig och ordna ett kostnadsfritt byte till den svarta kudden, så att du får den variant du önskar utan extra kostnad. Jag kommer kontakta dig direkt för att lösa detta på smidigaste sätt.

Tack för att du tog dig tid att skriva, det hjälper oss att bli bättre 💙

Tim
ErgoSitt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Att hållningen blir bättre vilket gör underverk för mig

Jag fick bättre hållning och den var väldigt skön att sitta på, speciellt i bilen under längre resor. Har i princip blivit av med smärtan i rumpa och övre delen av lårens baksida.

17 de agosto de 2025

Resposta da ErgoSitt

Tack Monika, att bli av med smärtan i vardagen är precis vad vi hoppas på — roligt att den gör nytta både hemma och i bilen!

Sittkudden kom från Kina

Sittkudden jag beställde kom från Kina dubbelvikt, inpackad i en grå påse utan någon produktbeskrivning eller retursedel. Leveranstiden var också lång. Sittkudden som sådan är en vanlig sittkudde, inte värd sitt pris.

15 de agosto de 2025

Hej Maj,
Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat och att förpackningen inte upplevdes som den borde. 💙

Våra produkter utvecklas och designas här i Sverige i nära samarbete med experter inom ergonomi. För att kunna erbjuda hög kvalitet till rätt pris arbetar vi även med internationella produktionspartners som är specialiserade på just ergonomiskt minnesskum.

Dina synpunkter på förpackningen tar vi vidare i vårt kvalitetsarbete, vi vill att både produkt och presentation ska leva upp till förväntningarna.

Om du vill får du gärna höra av dig till oss på info@ergositt.se, så hjälper vi dig vidare direkt.

Emma – ErgoSitt Kundservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan rekommendera Ergo-sitts "dynor".

Jag har använt ErgoSitts "dynor" under några månader nu... sittkudden och ländryggskudden.
De tillsammans avlastar höfterna och stödjer fint i ländryggen. Mycket nöjd!
Fin kontakt med företaget som jag upplever som väldigt seriöst.

13 de agosto de 2025

Hej Lena,
Stort tack för din fina recension! 💙 Det gläder oss verkligen att höra att både sittkudden och ländryggskudden ger dig det stöd du behöver.

Extra roligt att du också upplever kontakten med oss som seriös, det betyder mycket för oss.

Varmt välkommen tillbaka när du vill, och tack för att du är en del av ErgoFamiljen!

Bengt – ErgoSitt Kundservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det känns som jag fått tillbaka…

Det känns som jag fått tillbaka friheten att resa och att njuta utan att kroppen sätter stopp.☺️

11 de agosto de 2025

Resposta da ErgoSitt

Tack Isabelle, vilket fint sätt att beskriva det — friheten att resa utan att kroppen sätter stopp, det är precis vad vi vill ge!

Äntligen supernöjd!!

Äntligen supernöjd!!! Jag köpte eran kudde inför en 200 mil lång bilresa och mina höfter och ben skulle ALDRIG ha klarat av den om jag inte haft sittkudden!
Nu tror ni att jag är en bluff, men så är det verkligen inte! Jag är skeptisk som attan annars, men nu är jag imponerad! Den är lagom hög oxå och inte för "bullig" så att säga utan man sitter verkligen bekvämt så bekvämt!
Iallafall i bilsätet, för där har jag bara provat den 🤘😍 Så tack, Ergositt 😉

22 de julho de 2025

Resposta da ErgoSitt

Tack Lilli, 200 mil — det är ett riktigt stresstest och kudden klarade det med glans! Roligt att du blev en troende 🤘

Bästa ländryggsstödet

Bästa ländryggsstödet jag någonsin använt! Den avancerade designen på den här produkten är värd krona

25 de junho de 2025

Resposta da ErgoSitt

Tack Julian, "värd varje krona" — det är det bästa betyget vi kan få!

ErgoSitt Kundservice

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.