- klantvriendelijk en professioneel
- klantvriendelijk
- goede service
- goede kennis
Erniso Bandenservice Bij Erniso Bandenservice bieden we uitgebreide diensten om uw voertuig in topconditie te houden. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen met al uw onderhouds- en bandenbehoeften. We verzorgen zowel klein als groot onderhoud, zoals het verversen van olie en het vervangen van filters, om uw auto soepel te laten rijden en problemen vroegtijdig te verhelpen. Onze bandenservice omvat snelle en professionele bandenwissel, zorgvuldige montage van nieuwe banden, balanceren voor een soepele rit en uitlijning voor optimale prestaties. We repareren ook beschadigde banden en bieden veilige opslag voor uw zomer- en winterbanden. Voor de remmenservice verversen we de remvloeistof, vervangen we remblokken en remschijven en inspecteren en vervangen we indien nodig remklauwen en remleidingen. Dit alles om uw veiligheid te garanderen. Daarnaast controleren en vervangen we accu's, starters en alternators, en verzorgen we de vervanging van ruitenwissers en lichten. Onze technici staan altijd klaar met deskundig advies over het onderhoud en de beste producten voor uw voertuig. Bij Erniso Bandenservice kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, uitgebreide diensten, persoonlijke aandacht en eerlijke prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig altijd in topconditie is.
Van Het Hoffstraat 37, 2991 XP, Barendrecht, Holanda
- klantvriendelijk
- goede service
- goede kennis
Netjes geholpen bij Erniso.
Kon telefonisch een afspraak nadat de banden diezelfde ochtend bezorgd waren.
Vriendelijk ontvangen door Tim en het team.
Nadat ik een goede bak koffie kreeg werd de vervanging van de vier banden en het balanceren naar tevredenheid uitgevoerd.
Tijdens de werkzaamheden kon ik rustig wachten in hun kantoortje/wachtruimte.
Erniso heeft er een tevreden klant bij, in de toekomst zou ik zeker terugkomen.
Erg goed geholpen. Goede communicatie en ecgt gastvrij. De mannen weten wat ze doen en waar ze over praten. Top top niks op aan te merken
Hartstikke fijne service, alles werd netjes uitgelegd en hele aardige mensen!
Prima geholpen, vakkundige en vriendelijke mensen
Langsgeweest voor een bandenwissel. Was heel erg snel en goed geholpen. Zelfs mijn remschijven werden nog even kosteloos wat opgefrist. Bovendien hebben ze ook nog hele goede koffie. Al met al super ervaring en kom zeker nog eens terug!
Ik had onlangs een fantastische ervaring bij Erniso Bandenservice voor een bandenwissel. Van begin tot eind was alles perfect geregeld. Het maken van een afspraak was eenvoudig en flexibel, en bij aankomst werd ik vriendelijk begroet door het professionele en vriendelijke personeel.
De bandenwissel zelf werd snel en vakkundig uitgevoerd. Terwijl ik wachtte, werd ik goed geïnformeerd over de voortgang en kreeg ik zelfs handige tips over het onderhoud van mijn banden. De wachtruimte was comfortabel en voorzien van koffie en gratis Wi-Fi, wat de wachttijd zeer aangenaam maakte.
Wat me echt opviel, was de aandacht voor detail en de klantgerichtheid van het team. Ze controleerden niet alleen de banden, maar ook de balans, en gaven advies over de opslag van mijn zomerbanden. Ik voelde me echt gewaardeerd als klant.
Kortom, Erniso Bandenservice heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik raad iedereen aan om hier hun bandenwissel te laten doen. Uitstekende service, eerlijke prijzen en een topteam maken dit bedrijf een absolute aanrader!
Bedankt, Erniso Bandenservice, voor de geweldige ervaring!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.