ESCAPE ROOM by Midgaard Event Avaliações 106

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sjov svær oplevelse. Gamemaster Karoline var god til at leve sig ind i rollen helt fra start, og sikrede også en god afrunding på oplevelsen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig en sjov oplevelse! Har aldrig prøvet det før - og det er bestemt ikke sidste gang :-) Karoline gamemasteren levede sig virkelig und i rollen..

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe anbefaling herfra! Vi spillede Da Vinci-rummet hos Escaperoom by Midgaard, og det var en virkelig fed oplevelse fra start til slut. Allerede da vi blev mødt af Marcus i fuld karakter, va... Ver mais

A empresa respondeu

3. Entretenimento para Empresas
  4. Local para Eventos
  5. Organizadora de atividades ao ar livre

Escrito pela empresa

Danmarks mest udfordrende Escape Room i København! Luksuriøst Escape Game på Østerbro og i Nyhavn - perfekt til teambuilding, polterabend og familie/venner. På Østerbro kan du opleve Europas største Escape Room lokation med 16 escape rooms. Her har vi Da Vinci, Sherlock, Outbreak og det internationalt anmelderroste Downfall. I Nyhavn kan du opleve "Det Store Kup" samt Outdoor Escape.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Sjov svær oplevelse

16 de maio de 2026

Went on my stag doo

Went on my stag doo. We broke the monthly record and had a lot fun. Karoline was a tremendous guide 10/10

9 de maio de 2026

Bedste escape room

Super fed oplevelse, fede omgivelser og en god game host
Kasandra

2 de abril de 2026

Resposta da ESCAPE ROOM by Midgaard Event

Hvor er det dejligt at høre, tusind tak for din anmeldelse! Vi håber, vi ses igen!

Hej!

Hej ! Jeg var til Da Vinci med vores elskede August som vært. Hella fed oplevelse - måske var en eller to af puzzlesne lidt snørklede, men vi klarede det lige akkurat! :^)

21 de março de 2026

Resposta da ESCAPE ROOM by Midgaard Event

Fedt at høre, at I havde en god tur i Da Vinci, og stærkt gået, at I fik jer kæmpet igennem det til sidst! Vi håber, I er klar på at prøve kræfter med endnu et besøg hos os i fremtiden!

Da vinci

Havde en virkelig fed oplevelse i da vinci, fuld af fede effekter og gåder, og fantastik gennemgang af game master August

21 de março de 2026

Resposta da ESCAPE ROOM by Midgaard Event

Tusind tak for din anmeldelse! Vi håber, vi ses igen snart til en ny oplevelse 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Casandra was a really good scape room…

Casandra was a really good scape room master!! Good experience if you are also good option!

15 de março de 2026

Resposta da ESCAPE ROOM by Midgaard Event

Thank you for your review! We're really glad to hear you had a good experience with us. Hope to see you back again soon!

God oplevelse😁

Mega sjovt spændende karoline var en mega god game master beste oplevelse!❤️

14 de fevereiro de 2026

Resposta da ESCAPE ROOM by Midgaard Event

Tusind tak for din søde anmeldelse! 😁 Jeg sørger for at give de flotte ord videre til Karoline. Vi håber, vi ses igen snart!

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra!

Vi spillede Da Vinci-rummet hos Escaperoom by Midgaard, og det var en virkelig fed oplevelse fra start til slut. Allerede da vi blev mødt af Marcus i fuld karakter, var niveauet sat – super gennemført, engagerende og enormt stemningsskabende. Det gav hele oplevelsen et ekstra lag og gjorde, at man virkelig blev suget ind i spillet.

Faktisk var oplevelsen så god, at vi endte med at booke endnu et rum samme dag – Sherlock Holmes – som bestemt heller ikke skuffede.

Kæmpe ros til både rummene, detaljerne og ikke mindst Marcus for at løfte det hele. Vi kommer helt sikkert igen! 🔐🕵️‍♂️

23 de janeiro de 2026

Resposta da ESCAPE ROOM by Midgaard Event

Kæmpe tak for din anmeldelse, det var virkelig en fornøjelse at læse, og hvor er det fedt, at I både nåede Da Vinci og Sherlock Holmes. Det er altså ret sejt 💪

Vi glæder os til at se jer igen til endnu flere udfordringer 🔐

Fantastisk team building event

Vi havde et team event, hvor vi prøvede Sherlock Holmes rummet. Det var en fantastisk sjov og god oplevelse. Vores værter Lasse og Kassandra var virkelig skønne og lagde sig virkelig i selen for at spille rollerne. Tusinde tak til jer for en fed oplevelse. Hele teamet gik derfra og var super høje på oplevelsen.
Vi kommer meget gerne igen og prøver flere escape rooms.

14 de janeiro de 2026

Resposta da ESCAPE ROOM by Midgaard Event

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Det lyder som et virkelig vellykket team event. Vi glæder os meget til at byde jer velkommen igen til endnu flere udfordringer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fedt escape room (Da Vinci)

Super fedt escape room (Da Vinci), og meget venlige ansatte. Kan helt klart anbefales og er meget tilfreds.

10 de janeiro de 2026

Resposta da ESCAPE ROOM by Midgaard Event

Tusind tak for din anmeldelse! Og hvor er det skønt, at du også oplevede vores personale som venlige, og tak for anbefalingen!

Vi håber, vi får fornøjelsen af at se dig igen 😊

Kan anbefales

Min kæreste og jeg var inde for at prøve Outbreak Escape, som vi blev introduceret til sammen med 2 andre hold på i alt 10 mennesker af Ruben, som levede sig perfekt ind i rollen.
Selvom der ikke var lukkede døre ind til rummene og kun gardiner, kunne vi ikke høre hvor langt de andre grupper var, og selvom at rummet så tomt ud, var der massere at lave og finde. Vi endte med at komme ud med ca 15 minutter tilbage, hvilket vi var rimelig tilfredse med :)

Meget godt lavet, og klart det pæneste escape room vi har været i!

7 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais