Veja o que dizem as avaliações
2 jarig onderhoud was voor mij lastig ingepland. Na één telefoontje eenvoudig en zeer vriendelijk verplaatst. Onderhoudsmonteur werkte vlot vriendelijk en netjes. Gaf toelichting, beantwoordde vrage... Ver mais
Verschrikkelijk, wat een diefstal. Abonnement met 40% verhoogd (van 25,37 naar 37,30. Gestegen loonkosten en materiaalkosten zijn reden. Het betreft een abonnement waarbij er 1x per 2 jaar onderhoud w... Ver mais
Detalhes da empresa
- Serviço curricular
- Serviço de Conserto de Ar Condicionado
- Serviço de Limpeza de Dutos de Ar
- Serviço de Conserto de Fornos
- Serviço de aquecimento
Al ruim 50 jaar verzorgt ESNW onderhoud en reparatie aan verwarmings-, warm water- en ventilatietoestellen in Noord-Holland. Ongeveer 115.000 toestellen hebben wij in onderhoud en dagelijks rijden er meer dan 72 wagens op de weg. Daar zijn wij trots op! Toch blijven wij daar als Noord-Hollands bedrijf nuchter onder. 'Doe maar gewoon, dan doen we al gek genoeg.' Afspraken nakomen en goed werk afleveren op een vriendelijke en enthousiaste manier, daar gaat het ons om!
Informações de contato
Holanda
- esnw.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Goeie service
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Vriendelijke monteur probleem met de cv ketel was toch wel gauw verholpen.
Weer lekker warm water.
Net CV ketel onderhoud uitgevoerd
Net CV ketel onderhoud uitgevoerd , super gedaan erg goed uitgelegd en laten zien wat er gebeuren moesten door een zeer vriendelijke en vakkundige monteur TOP!!!!
Peter 167 kwam langs voor de 2 jaarlijkse…
Peter kwam langs voor de 2 jaarlijkse controle. Hij wist bij binnenkomst al te vertellen wat hij ging doen , goed voorbereid dus. Bij alles wat er gebeurde werd er verteld wat en waarom. Duidelijk , rustig en vriendelijk.
Zeer beleefde monteur en voor zover…
Zeer beleefde monteur en voor zover door mij te beoordelen technisch bekwaam
vriendelijk en had goed advies.
Erik was vriendelijk en had goed advies.
Tijdens het onderhoud meegekeken
Tijdens het onderhoud meegekeken. De monteur komt professioneel over, legt uit wat hij gaat doen en waarom. Ook het advies voor het plaatsen van de CO melder was goed.
Netjes gewerkt
Netjes gewerkt, aardig en behulpzaam. Gaf duidelijke antwoorden!
Super aardige monteur
Super aardige monteur, deed goed zijn werk en wist alles netjes uit te leggen. Kwam steeds ook even vertellen wat hij precies had gedaan. Heel fijn!
Monteur was heel vriendelijk en kundig
Monteur was heel vriendelijk en kundig. Dus die krijgt van mij 5 sterren. Echter de ervaring qua afspraken maken krijgt 1 ster. Bij het opnemen is het eerste wat ze (vrij strak) vragen "wat is uw postcode?" Ipv dat ze eerst je verhaal horen. Zou ik als klant vriendelijker vinden. Vervolgens werd aangegeven dat we op tijd een berichtje zouden krijgen hoe laat de monteur daadwerkelijk zou komen. Eerst alleen een dagdeel, dat is voor werkenden toch ietwat te breed. We kregen geen melding, ineens stond hij er. Ik moest zelf toen nog van een andere locatie komen. Dit was bij het afspraak maken wel aangegeven dat we het op tijd zouden horen.
Bij een eerdere ervaring met jullie bedrijf was ook al afspraken maken geen succes.
Vriendelijk en vakkundig
Onderhoudsmonteur werkte vlot vriendelijk en netjes. Gaf toelichting, beantwoordde vragen en gaf hier en daar advies. Vakkundig en bekwaam!
Controle ketel
Controle ketel.
Een vriendelijke jongeman die zijn werk netjes deed .Beleefd was en ook nog wat ongedwongen adviezen gaf.
Prima ervaring en goede uitleg van…
Prima ervaring en goede uitleg van Erik8
Vervelend dat ik altijd zelf moet bellen voor het onderhoud.
Kundig
Kundig, neemt tijd voor uitleg, denkt proactief mee.
Wij zijn bezocht door een uiterst…
Wij zijn bezocht door een uiterst vriendelijke meneer die de ketel weer onderhouden en goed gekeurd heeft
De monteur ging netjes te werk
De monteur ging netjes te werk, nam de tijd en legde alles goed uit.
Fijne monteur
Fijne monteur, netjes gewerkt en ons goed voorzien van aanbevelingen, en aanwijzingen.
Gewoon goed.
Onze thermostaat gaf aan dat het tijd was voor een servicebeurt. Afspraak gemaakt, monteur is langsgekomen. Hij was in een half uurtje klaar. Geen lange gesprekken. Gewoon gedaan wat hij moest doen. Helemaal top!