Veldig bra feste for balkongflagg, men føler meg litt lurt når jeg betalte Kr 185 hos Espenes og ser etterpå at Oslo Flaggfabrikk tar Kr 85 for samme festet.
A empresa respondeu
Enkelt og greit å finne frem på nettsiden, kjapt behandling etter bestilling. Brukte lokal transport som leverte på døra.
A empresa respondeu
Fantastisk rask og god service. Svarte på raskt på tlf og rask respons på å sende bestilling.
A empresa respondeu
Dere har god og rask levering. Og holder de dere lover ,varen komm til låvt tid.
A empresa respondeu
Vi har spesialisert oss på adkomst- og rømnings produkter i aluminium, transportkasser i aluminium og plast både med og uten skuminnredning, aluminiumspaller, flaggstenger i glassfiber og stål, og spesialprodukter i aluminium. Espenes AS ble etablert i 1968 som et enkeltmannsforetak og ble AS i 1986. Med jærsk evne og vilje til fleksibilitet og service gjør vi våre små og store kunder fornøyde år etter år. Vi har egne montører som utfører montering og service fagmessig.
K. K. Kleppes veg 1, 4350, Kleppe, Noruega

100% service from order until the curtains were fitted,
ESPENES AS….;OUTSTANDING!

Resposta de Espenes AS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.