Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Waardeloze site als je iets wilt bestellen. In het verleden nooit problemen gehad met bestellen op de Estée Lauder site maar sinds kort lukt het niet meer. Bij de laatste stap betalen krijg ik een fou... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik belde de klantenservice van Estee over een poederblush die veranderd is van kleur rose kiss 202 powder blush. Ik had m via Bol gekocht met cadeaubon. Het antwoord van de dame was ja dat kan want w... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ik heb een lippenpotlood gekocht van ongeveer 19 euro en het potlood viel er al uit bij het tweede gebruiken duur is niet altijd beter ik had een ander potlood al 15 jaar en dat is tot op de bodem... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Cosméticos
  2. Fornecedor de Produtos de Beleza
  3. Loja de Produtos de Beleza

Informação fornecida por fontes externas variadas

Discover Beauty at esteelauder.com, your destination for high-performance Skincare, Makeup, Fragrance, videos, more. Free Shipping & Returns

Informações de contato

1,5

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

27 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

1,5

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

kan niet waar zijn.

Ik had m via Bol gekocht met cadeaubon. Het antwoord van de dame was ja dat kan want wij staan niet in voor de kwaliteit van Bol.met onze productien.???? Na een heel vervelend gesprek zei ik dat ik op ging hangen.

8 de abril de 2026

Wat een slecht merk

Wat een slecht merk. Voor een kapitaal gekocht. Mijn huid reageerde er te sterk op. Heb een hele lange vragenlijst ingevuld n.a.v. reactie naar hen. Nooit weet wat van terug gehoord

13 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Triest voor zo'n groot bedrijf

Lastig om in contact te komen. WhatsApp werkt niet, chat buiten service dus je kan alleen bellen. Nederlandse medewerkers niet beschikbaar dus je moet in het engels.

4 producten besteld waarvan 1 niet geleverd. Kon niet na besteld worden of vervangen. Was met de 11 actie dus kreeg een korting code dat ik de volgende keer 15 euro hoef te betalen. Hun maken een fout, krijg geen product en moet meer gaan betalen echt belachelijk.

11 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Stuurt een email met een kortingsactie…

Stuurt een email met een kortingsactie 30% + 5% wees er snel bij.
Bij bestellen blijkt dat er veel producten zijn uitgesloten van de actie. Dit staat ni9et in de email. Via chat en telefoon verder geen bevredigend antwoord. Bieden een korting aan als ik drie producten van € 99 koop. Echter geen 35% maar 30%. Bedrijf stuurt dus nepmails.

7 de novembro de 2024

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Had een klacht over een product. Iemand op de klantenservice zou het oplossen en weer contact met mij opnemen. Is niet gedaan. Weer contact gehad met iemand waar ik alles opnieuw moest uitleggen. Zei dat hij begrip had voor de situatie en mij binnen een uur een kortingscode zou sturen ter compensatie. Nooit ontvangen. Je wordt in de maling genomen en verwacht dit niet van zo' n groot, bekend bedrijf.

7 de janeiro de 2024

Waardeloos, misleidende reclame!

NOOIT meer online bestellen bij esteelauder.nl! De levering is niet compleet. Verschillende pogingen om contact te krijgen via WA en email leverden geen (snelle) reactie op. Uiteindelijk kreeg ik een code voor 35% korting bij de volgende aankoop, ter compensatitie. Waardeloos bedrijf!

30 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I am using Estee Lauder advance night…

I am using Estee Lauder advance night serum from last 2 years.. suddenly from few months it started giving me an allergic reaction on my face with swelling on my eyes... I will not recommend this to anyone.. do not buy this at any cost... I have spent too much amount for the big size bottle of it and now it is totally waste of money..

13 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een hele slechte klantenservice en website

Een hele slechte klantenservice. En het is verbijsterend en onbegrijpelijk dat zo’n “groot merk” zo’n ongelofelijk slecht werkende website heeft. Er klopt op heel veel punten helemaal niets van. Gebruiksonvriendelijk en zeer onverzorgd.

20 de novembro de 2023

Beroerde klantenservice

Beroerde klantenservice. 1 product van de bestelling niet ontvangen. Gemeld bij klantenservice, moest foto's maken van de doos en emailen. Daarna niets meer gehoord. Nog een mail verstuurd, geen reactie. Telefonisch niet bereikbaar. Ben 70 euro kwijt hierdoor. Ga volgende week maar weer eens contact opnemen. Waardeloos dit.

28 de dezembro de 2022

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Product kapot geleverd en ben er tevens niet tevreden over. Wil het terugsturen maar krijg geen retouradres omdat ze aanbieden een nieuw toe te sturen. Dit wil ik niet, ben niet tevreden. Weigeren een retourmelding te maken. Product terug gestuurd naar adres waar het vandaan komt maar dit accepteren ze niet. Boete bovenop waardoor het van €25, inmiddels €41 geworden is en ik ook nog €8 heb betaald om het verzekerd te verzenden. NOOIT MEER HIER BESTELLEN

8 de setembro de 2022

Niet bereikbaar voor productklachten

Slechte bereikbaarheid van de mensen die je kunnen helpen; via whatsapp laat men je weten niet te kunnen helpen met een klacht over een product en telefonisch krijg je wel iemand aan de lijn maar vervolgens krijg je ook daar te horen dat hij/zij niet kan helpen. Daarvoor moet dan weer worden gechat maar die chat is blijkbaar zodanig onderbemand dat je nooit contact krijgt. Inmiddels 4 dagen bezig dus schiet lekker op zo..NOT

29 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een waardeloos dropshipping…

Wat een waardeloos dropshipping bedrijf. Maten kloppen niet en retourbeleid slaat nergens op. Bestelling komt uit China en retourneren kost gewoon €30. Wat een zooi. Nooit bestellen. Beter zelf via Wish dan krijg je alle kosten terug als het niet goed is.

7 de julho de 2022

Niet doen!

Pakje netjes bezorgd en nog redelijk snel ook. Maar wilde het retour doen. En dan komt het: aantal mailtjes verder krijg ik toestemming om het terug te sturen en dus een retouradres. Alles netjes ingepakt, formulieren er bij.... wil het afgeven, kost het 25 euro om te retourneren! Was het retourneren naar China 😡. Retourneren duurder dan pakket. Denk je ook bij een NL bedrijf te kopen. Ik zeg dus NIETS KOPEN HIER tenzij je zeker weet dat je het wilt houden 😄

29 de junho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het is NIET Estee Lauder maar ESTEE…

Het is NIET Estee Lauder maar ESTEE LAUREN!!

En laatst genoemde misbruikt het merk naam!

Trap er niet in, aankopen komen uit China en kunnen retour maar op eigen kosten van 30 to 60 euro.

Slinkse manier van zaken doen!
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

22 de junho de 2022

Zeer slechte kwaliteit!

Zeer slechte kwaliteit!
Plastic sandalen, te lelijk voor de verkleedkist
Jurkje met short alleen voor vrouwen van 1.60 of kleiner!
Echt jammer

21 de junho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Misleidende website t.a.v. retourneren en geld terug

Misleidende website. Retourneren van producten ondanks belofte niet gratis en kostbaar, want naar China!
Producten zijn zeer goedkoop gefabriceerd in China, is gewoon Ali Express rommel.
Als je hier iets koopt wat je niet bevalt ben je dus alles kwijt. Klantenservice reageert met standaard antwoorden en helpt niet verder.

8 de junho de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.