Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijne website, mooie kleding goede en snelle levering. Helaas vind ik het wel jammer dan ze geen XL kleding hebben. Helaas net mama geworden waardoor ik wat steviger ben. Hopelijk komt daar nog eens... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuke winkel met hippe stijlvolle kleding en accessoires. Goede sale, spaarpunten voor korting, en snelle en goede levering. Ook staat de maatvoering goed vermeld als iets klein valt, fijn met... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de Roupas

Shop nu online bij Esuals en profiteer van de laagste prijzen voor de meest trendy fashion van dit moment. • Wekelijks nieuwe collectie • Altijd lagen prijzen. • Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

91 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Erg leuke kleding

Erg leuke kleding, fijne stof, goede maatvoering en zit ook erg lekker. Nu meerdere keren besteld en ben er erg tevreden mee! De bezorging is heel erg snel en heb nu 1x wat moeten retouren en dat ging erg makkelijk. Wat ik ook fijn vond is dat je kan kiezen of je het terug laat storten of voor de volgende bestelling crediet laat staan. Dat heb ik gedaan want had al weer een nieuw product op het oog! Ook dit ging makkelijk en had zo mijn volgende bestelling weer geplaatst en het binnen een dag in huis!

4 de abril de 2026

Resposta de Esuals

Hi Amber, Wat zijn wij blij om deze review te lezen. Ontzettend fijn om te horen dat alles zo voorspoedig is verlopen en ook het retouren. Wij bieden inderdaad de oplossing om je artikelen te retourneren en het geld terug te ontvangen in een Esuals cadeaubon, wanneer je voor deze optie kiest ontvang je 10% extra shoptegoed en ook nog een gratis retourneren. Hoe leuk is dat?! Geniet van je dag en tot een volgende keer. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top kwaliteit en hele snelle levering

Top kwaliteit en hele snelle levering! Ga hier zeker vaker bestellen☺️

3 de março de 2026

Hi Rixt,
Wat ontzettend leuk om deze recensie te lezen, hier zijn wij super dankbaar voor! Tot de volgende keer. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuke winkel met hippe stijlvolle…

Ook staat de maatvoering goed vermeld als iets klein valt, fijn met online bestellen.
Meteen na ontvangst van mijn bestelling weer een order geplaatst, in andere kleuren en meer dingen. Kom er zeker weer terug!

1 de março de 2026

Hi Kim,
Wat leuk om deze recensie te lezen en om te zien dat je onze nieuwe member pagina hebt gevonden. Wij werken inderdaad voortaan samen met spaarpunten! Lees alles hierover terug op onze member club pagina en spaar voor amazing kortingen en producten! Wij zien jou graag terug bij Esuals en wensen jou onwijs veel plezier van de bestelling. :)
Liefs, Quinty team Esuals

Wisselende kwaliteit

Ik heb hier de afgelopen jaren regelmatig besteld, maar ga hiermee stoppen omdat ik niet tevreden ben over de kwaliteit. Esuals heeft veel leuke items, maar de kwaliteit ervan is erg wisselend. Meerdere items hadden na 1 of 2 keer dragen al schade.

14 de novembro de 2025

Beste Kate,
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring met Esuals. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de items die je hebt ontvangen, dat is niet de ervaring die wij willen bieden.
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij staan dan ook volledig achter onze producten. Wegens deze reden vinden wij het ook jammer om terug te lezen dat je meerdere keren teleurgesteld bent.
We zien dat er bij ons geen contact bekend is over deze klachten en dat je laatste bestelling is geplaatst in november. Zonder melding of aanvullende informatie is het voor ons lastig om te achterhalen waardoor het defect precies ontstaan is en om dit op de juiste manier op te lossen.
Wij kijken altijd graag met de klant mee naar een oplossing echter wanneer er geen contact wordt opgenomen weten wij jammer genoeg hier ook niks vanaf. Wij hebben jou direct gecontacteerd en hopen dan ook graag alsnog van je te horen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Complimenten voor Quinty van de…

Complimenten voor Quinty van de klantenservice!

4 de fevereiro de 2026

Hi Daniek,
Wat ontzettend leuk om deze review te lezen. Fijn om te horen dat je ons contact als fijn hebt ervaren. Heel veel plezier gewenst van de broek en hopelijk zien wij jou weer een keertje terug bij Esuals.

Snelle en vlotte levering

Snelle en vlotte levering. Items waren inorde. Heel blij mee, zeker aanrader:)))

3 de dezembro de 2025

Hi Franne,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de snelle, vlotte levering en de bestelde items helemaal in orde waren. Onwijs veel plezier gewenst van jouw bestelling. Wij wensen jou een hele fijne dag & hopelijk tot een volgende keer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke kleding en goede klantenservice

Leuke kleding en goede klantenservice. Ik stuurde een mailtje dat mijn panty al bij het aandoen kapot ging. En kreeg meteen een mail terug dat er nieuwe opgestuurd zou worden. Echt super netjes! Bedankt voor de goede service, snap niet dat jullie maar 3,7 sterren hebben.

13 de novembro de 2025

Resposta de Esuals

Hi Nienke, wat leuk om jouw review te lezen en super fijn om te horen dat je hier zo tevreden over bent. Heel veel plezier gewenst van de nieuwe panty! Tot een volgende keer.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Belachelijk dat je voor een bestelling…

Belachelijk dat je voor een bestelling van boven de €40 alsnog verzendkosten moet betalen, én retourkosten (nog duurder) en je zelf geen keus hebt via welke postbezorger je dit doet, dan was ik namelijk goedkoper uit geweest.

4 de outubro de 2025

Hi SK,
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over Esuals. Wij hebben even meer informatie van jou opgevraagd zodat wij contact met je kunnen opnemen. Bij bestellingen van €40,- worden er inderdaad verzendkosten aan je gevraagd, pas bij een bestelling van €100,- zijn deze gratis. Wanneer je een volledige bestelling retourneert ontvang je de verzendkosten (4,99) wel netjes terug. De retourkosten zijn bij ons voor de klant, echter bieden wij meerdere postbedrijven aan zowel DPD als DHL. Mocht je jouw retourzending als brievenbus kunnen versturen leggen wij alle informatie met betrekking tot het retourneren uit op onze pagina. Indien je deze informatie had gelezen had je mogelijk ook meerdere manieren gevonden om een bestelling te retourneren, mocht je er niet uitkomen zijn wij ook gewoon telefonisch en via de mail te bereiken. Wij ontvangen graag wat meer gegevens van jou zodat wij jou kunnen contacteren en het op een positieve manier kunnen oplossen voor je. Desondanks een hele fijne dag gewenst! Liefs, Quinty Team Esuals

Leuke kleding

Leuke kleding, goede prijs-kwaliteit verhouding. & als je de klantenservice nodig hebt, helpen ze snel en ze zijn aardig. Denken altijd met je mee. Top!

26 de agosto de 2025

Resposta de Esuals

Hi Laura, enorm bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent over Esuals en onze klantenservice. Wij vinden het leuk om de klanten te helpen en zijn dan ook bereikbaar via de mail en telefonisch. Wij wensen jou heel veel plezier van de bestelling en hopen jou terug te zien bij Esuals.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Esuals neemt de verantwoordelijkheid…

Esuals neemt de verantwoordelijkheid voor hun producten en hebben mijn klacht goed afgehandeld.
Bedankt!

Dit was mijn oude bericht, maar het is toch iets minder goed afgehandeld dan ik dacht. Ik heb ervoor gekozen om mijn geld teruggestort te krijgen na mijn retour, maar nu krijg ik ineens een cadeaubon, terwijl ik niet voor deze optie heb gekozen.

Tijdens mijn vorige klacht werd mij gevraagd om in het vervolg eerst contact op te nemen, voor een een review zou plaatsen. Dit heb ik nu een aantal dagen geleden gedaan, maar er wordt geen gehoor gegeven. Daarom maar wederom via deze weg. Hopelijk wordt er nu wel gehoor gegeven en krijg ik gewoon mijn geld terug.

VKO2025313282

8 de agosto de 2025

Hi Melissa,
Wij zijn blij om te horen dat wij samen tot een oplossing zijn gekomen waar je blij mee bent. Wij wensen jou een hele fijne dag en hopelijk tot een volgende bij Esuals.

Wij hebben na het lezen van jouw nieuwe recensie direct contact met je opgenomen. Je geeft aan ons gecontacteerd te hebben maar dit is jammer genoeg niet het geval. Wegens deze reden hebben wij jou gecontacteerd en kijken wij uit naar een reactie.

Slechte kwaliteit kleding

Geen top kwaliteit kleding, kleding wijkt wel af met de afbeelding hou hier rekening mee. Sommig kleuren zijn heel anders. Als je gaat retouren hou er rekening mee dat je vanaf 3 items 0,50 extra moet betalen per artikel. Ik was hier niet tevreden over en heb contact gehad met esuals, vriendelijke service!

2 de agosto de 2025

Hi Dominique,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring bij ons hebt gehad.
Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Wij hebben geprobeerd meerdere malen telefonisch contact met je te krijgen, daarnaast hebben wij ook een mailtje naar je gestuurd maar ook daarop helaas geen reactie. Wij zouden het fijn vinden om met je in contact te komen om hier samen even naar te kijken.

Wij verkopen sinds een maandje een selectie producten van ons eigen label, de kleding die wij verkopen zijn dus niet allemaal van ons eigen label. Jammer om te horen dat je de kleding af vindt wijken van de afbeelding op de site. Graag zouden we met je mee willen kijken zodat wij dit ook kunnen verbeteren.

Wat betreft de retourkosten per geretourneerd product vanaf 3 items. Dit doen wij om samen een stap te zetten richting bewuster shoppen. Wij willen je motiveren om selectiever te shoppen en zo het aantal retouren te verminderen. Wanneer er minder geretourneerd wordt betekent dit dat er ook minder transport gebruikt hoef te worden en dat is uiteindelijk beter voor het milieu.

Mocht je vragen hebben over een bepaald item of de maatvoering van het item dan staat onze klantenservice je heel graag bij om de perfecte selectie voor je te maken.

Liefs, Fleur team Esuals

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Niet tevreden over kwaliteit, wel goed opgelost!

Snelle verzending, heel fijn! Helaas voldeed het item totaal niet aan mijn verwachting (qua kwaliteit) + het item kwam gescheurd binnen. Quinty van de klantenservice kwam met een fijne en terechte oplossing, waardoor het probleem supersnel is opgelost. Bedankt daarvoor :)

24 de julho de 2025

HI Rosan,
Super fijn om te horen dat wij een geschikte oplossing hebben mogen vinden voor je. Wij wensen jou een hele fijne dag! :)

Super bedrijf

Super bedrijf! Snelle verzending, mooi product en netjes ingepakt.

9 de julho de 2025

Hi Eva,
Super fijn om te horen dat je tevreden bent over Esuals. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de bestelling.

Klantenservice ok

Klantenservice ok. Producten wisselend qua lengte in de Broeken. Twee maanden geleden exact dezelfde besteld maar deze is 10 cm korter. Ook een keer een beschadigd jurkje ontvangen. Ze gaven 20% korting hier nu op (was ik mee akkoord). Ze denken wel mee in oplossingen! Verder wel een super leuke website en producten. Hard werkend bedrijf. Wisselende ervaringen mee gehad maar de laatste tijd gelukkig goede ervaringen.

11 de março de 2025

Resposta de Esuals

Hi Cheyenne, fijn om te horen dat je de afgelopen tijd positieve ervaringen hebt gehad en tevreden bent over het meedenken in oplossingen vanuit onze kant. Bij problemen proberen wij de klant op zo'n fijn mogelijke manier te helpen en samen tot een oplossing te komen. Goed om te horen dat je dit zo fijn hebt ervaren. Wij wensen jou een hele fijne dag!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ondanks goede service, teleurstellende ervaring.

Ik had flink wat leuke kleding besteld en ook een deel geretourneerd, wat keurig is terugbetaald. Twee items gehouden: een denim jumpsuit en een jurkje. Helaas was de kwaliteit teleurstellend. De rits van de jumpsuit was al na één keer dragen kapot en hoewel ik hiervoor een vergoeding kreeg, was deze niet voldoende om de rits goed te laten repareren. Ook het jurkje begaf het tijdens de eerste keer dragen: de plastic zoom liet volledig los. Erg jammer, zeker gezien de vrij hoge prijzen. Door deze ervaring zal ik hier helaas niet meer bestellen.

update:
Na veel over en weer mailen gelukkig wel extra compensatie gekregen voor de rits, maar voor het jurkje slechts een kortingscode van 10%. Jammer, want ik heb aangegeven hier niet meer te willen bestellen. Er is inmiddels ontzettend veel tijd in gaan zitten. Ondanks een deel compensatie kan ik dit niet aanraden, puur kijkende naar de kwaliteit van de kleding.

26 de abril de 2025

Resposta de Esuals

Hi, Jammer om jouw review te lezen. Ik begrijp uit jouw review dat wij contact hebben gehad, echter kan ik geen gegevens van jouw ondervinden gezien je deze niet vermeld hebt en hierdoor kan ik ook niet met je meekijken naar een oplossing. Wij vinden het dan ook jammer deze review te lezen en hopen dan ook dat je op het verzoek in gaat om meer gegevens van jouw te delen zodat wij contact met je op kunnen nemen. Ik wens je desondanks een hele fijne dag! Liefs, Quinty

Heel leuk boetiekje

Heel leuk boetiekje, goede klantenservice en mooie spullen hebben ze. Echt een aanrader

24 de abril de 2025

Resposta de Esuals

Hi Lin, wat onwijs leuk om te horen dat je zo tevreden bent over Esuals! Wij wensen jou een heel fijn weekend. Liefs, Quinty team Esuals

Snelle levering, leuke slippers

Wat een super snelle levering, om 16.00 uur besteld, volgende dag om 11.00 uur in huis.
En ik ben ook blij met de bestelde ( oranje )slippers. Omdat ze zo voordelig waren had ik geen hoge verwachtingen, maar erg leuke slippers die ook prettig zitten. Ik heb een extra paar gekocht omdat oranje slippers misschien sneller lelijk worden.
Maat; ik heb normaal 37/ 38 maat 37 van de slippers passen net.

9 de abril de 2025

Resposta de Esuals

Hi Marijke, Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo'n positieve shop ervaring hebt gehad bij Esuals. Wij vinden dit altijd ontzettend leuk om te lezen. Onwijs veel plezier gewenst van de bestelling & hopelijk tot een volgende keer. Liefs, Quinty team Esuals

Slechte kwaliteit, mooie designs

Twee van mijn drie kledingstukken zijn na 2 a 3 keer wassen al niet mooi meer en naar mijn mening niet meer draagbaar. Ik vind dat zonde, ook voor het milleu. Er is wel contact met me opgezocht en heb de helft van het bedrag teruggekregen ter compensatie. Vind ik wel weer netjes.

7 de abril de 2025

Resposta de Esuals

Hi Rhodé, wat jammer om deze review te lezen. Wij hebben direct telefonisch geprobeerd contact met je te krijgen en via de mail. Jammer genoeg krijgen wij via beide wegen geen contact met je. Wij vinden het altijd fijn als klanten bij klachten contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als via de mail te bereiken en kijken altijd met de klant mee naar een oplossing. Wij hopen dan ook nog graag dat je contact met ons opneemt. Desondanks een hele fijne dag gewenst.
Liefs, Quinty team Esuals

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan niks beter zeggen dan perfect!!

Kan niks beter zeggen dan perfect!!
Prachtige kleding binnen mogen krijgen en super snel binnen gekregen☺️

26 de março de 2025

Resposta de Esuals

Hi Sharon, wat leuk om deze review te lezen en dat je zo blij bent met de bestelling. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de bestelling. Liefs, Quinty Team Esuals

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.