Fijne website, mooie kleding goede en snelle levering. Helaas vind ik het wel jammer dan ze geen XL kleding hebben. Helaas net mama geworden waardoor ik wat steviger ben. Hopelijk komt daar nog eens... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super leuke winkel met hippe stijlvolle kleding en accessoires. Goede sale, spaarpunten voor korting, en snelle en goede levering. Ook staat de maatvoering goed vermeld als iets klein valt, fijn met... Ver mais
Detalhes da empresa
Shop nu online bij Esuals en profiteer van de laagste prijzen voor de meest trendy fashion van dit moment. • Wekelijks nieuwe collectie • Altijd lagen prijzen. • Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Informações de contato
Steigerboom 2C, 5331KA, Kerkdriel, Holanda
- 0418 640570
- klantenservice@esuals.nl
- esuals.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Fijne website jammer alleen kleine maatjes
Fijne website, mooie kleding goede en snelle levering.
Helaas vind ik het wel jammer dan ze geen XL kleding hebben. Helaas net mama geworden waardoor ik wat steviger ben. Hopelijk komt daar nog eens verandering in
Erg leuke kleding
Erg leuke kleding, fijne stof, goede maatvoering en zit ook erg lekker. Nu meerdere keren besteld en ben er erg tevreden mee! De bezorging is heel erg snel en heb nu 1x wat moeten retouren en dat ging erg makkelijk. Wat ik ook fijn vond is dat je kan kiezen of je het terug laat storten of voor de volgende bestelling crediet laat staan. Dat heb ik gedaan want had al weer een nieuw product op het oog! Ook dit ging makkelijk en had zo mijn volgende bestelling weer geplaatst en het binnen een dag in huis!

Resposta de Esuals
Top kwaliteit en hele snelle levering
Top kwaliteit en hele snelle levering! Ga hier zeker vaker bestellen☺️

Resposta de Esuals
Super leuke winkel met hippe stijlvolle…
Ook staat de maatvoering goed vermeld als iets klein valt, fijn met online bestellen.
Meteen na ontvangst van mijn bestelling weer een order geplaatst, in andere kleuren en meer dingen. Kom er zeker weer terug!

Wisselende kwaliteit
Ik heb hier de afgelopen jaren regelmatig besteld, maar ga hiermee stoppen omdat ik niet tevreden ben over de kwaliteit. Esuals heeft veel leuke items, maar de kwaliteit ervan is erg wisselend. Meerdere items hadden na 1 of 2 keer dragen al schade.

Resposta de Esuals
Complimenten voor Quinty van de…
Complimenten voor Quinty van de klantenservice!

Snelle en vlotte levering
Snelle en vlotte levering. Items waren inorde. Heel blij mee, zeker aanrader:)))

Resposta de Esuals
Leuke kleding en goede klantenservice
Leuke kleding en goede klantenservice. Ik stuurde een mailtje dat mijn panty al bij het aandoen kapot ging. En kreeg meteen een mail terug dat er nieuwe opgestuurd zou worden. Echt super netjes! Bedankt voor de goede service, snap niet dat jullie maar 3,7 sterren hebben.

Resposta de Esuals
Belachelijk dat je voor een bestelling…
Belachelijk dat je voor een bestelling van boven de €40 alsnog verzendkosten moet betalen, én retourkosten (nog duurder) en je zelf geen keus hebt via welke postbezorger je dit doet, dan was ik namelijk goedkoper uit geweest.

Leuke kleding
Leuke kleding, goede prijs-kwaliteit verhouding. & als je de klantenservice nodig hebt, helpen ze snel en ze zijn aardig. Denken altijd met je mee. Top!

Resposta de Esuals
Esuals neemt de verantwoordelijkheid…
Esuals neemt de verantwoordelijkheid voor hun producten en hebben mijn klacht goed afgehandeld.
Bedankt!
Dit was mijn oude bericht, maar het is toch iets minder goed afgehandeld dan ik dacht. Ik heb ervoor gekozen om mijn geld teruggestort te krijgen na mijn retour, maar nu krijg ik ineens een cadeaubon, terwijl ik niet voor deze optie heb gekozen.
Tijdens mijn vorige klacht werd mij gevraagd om in het vervolg eerst contact op te nemen, voor een een review zou plaatsen. Dit heb ik nu een aantal dagen geleden gedaan, maar er wordt geen gehoor gegeven. Daarom maar wederom via deze weg. Hopelijk wordt er nu wel gehoor gegeven en krijg ik gewoon mijn geld terug.
VKO2025313282

Slechte kwaliteit kleding
Geen top kwaliteit kleding, kleding wijkt wel af met de afbeelding hou hier rekening mee. Sommig kleuren zijn heel anders. Als je gaat retouren hou er rekening mee dat je vanaf 3 items 0,50 extra moet betalen per artikel. Ik was hier niet tevreden over en heb contact gehad met esuals, vriendelijke service!

Resposta de Esuals
Niet tevreden over kwaliteit, wel goed opgelost!
Snelle verzending, heel fijn! Helaas voldeed het item totaal niet aan mijn verwachting (qua kwaliteit) + het item kwam gescheurd binnen. Quinty van de klantenservice kwam met een fijne en terechte oplossing, waardoor het probleem supersnel is opgelost. Bedankt daarvoor :)

Super bedrijf
Super bedrijf! Snelle verzending, mooi product en netjes ingepakt.

Klantenservice ok
Klantenservice ok. Producten wisselend qua lengte in de Broeken. Twee maanden geleden exact dezelfde besteld maar deze is 10 cm korter. Ook een keer een beschadigd jurkje ontvangen. Ze gaven 20% korting hier nu op (was ik mee akkoord). Ze denken wel mee in oplossingen! Verder wel een super leuke website en producten. Hard werkend bedrijf. Wisselende ervaringen mee gehad maar de laatste tijd gelukkig goede ervaringen.

Resposta de Esuals
Ondanks goede service, teleurstellende ervaring.
Ik had flink wat leuke kleding besteld en ook een deel geretourneerd, wat keurig is terugbetaald. Twee items gehouden: een denim jumpsuit en een jurkje. Helaas was de kwaliteit teleurstellend. De rits van de jumpsuit was al na één keer dragen kapot en hoewel ik hiervoor een vergoeding kreeg, was deze niet voldoende om de rits goed te laten repareren. Ook het jurkje begaf het tijdens de eerste keer dragen: de plastic zoom liet volledig los. Erg jammer, zeker gezien de vrij hoge prijzen. Door deze ervaring zal ik hier helaas niet meer bestellen.
update:
Na veel over en weer mailen gelukkig wel extra compensatie gekregen voor de rits, maar voor het jurkje slechts een kortingscode van 10%. Jammer, want ik heb aangegeven hier niet meer te willen bestellen. Er is inmiddels ontzettend veel tijd in gaan zitten. Ondanks een deel compensatie kan ik dit niet aanraden, puur kijkende naar de kwaliteit van de kleding.

Heel leuk boetiekje
Heel leuk boetiekje, goede klantenservice en mooie spullen hebben ze. Echt een aanrader

Snelle levering, leuke slippers
Wat een super snelle levering, om 16.00 uur besteld, volgende dag om 11.00 uur in huis.
En ik ben ook blij met de bestelde ( oranje )slippers. Omdat ze zo voordelig waren had ik geen hoge verwachtingen, maar erg leuke slippers die ook prettig zitten. Ik heb een extra paar gekocht omdat oranje slippers misschien sneller lelijk worden.
Maat; ik heb normaal 37/ 38 maat 37 van de slippers passen net.

Slechte kwaliteit, mooie designs
Twee van mijn drie kledingstukken zijn na 2 a 3 keer wassen al niet mooi meer en naar mijn mening niet meer draagbaar. Ik vind dat zonde, ook voor het milleu. Er is wel contact met me opgezocht en heb de helft van het bedrag teruggekregen ter compensatie. Vind ik wel weer netjes.

Resposta de Esuals
Kan niks beter zeggen dan perfect!!
Kan niks beter zeggen dan perfect!!
Prachtige kleding binnen mogen krijgen en super snel binnen gekregen☺️

Resposta de Esuals
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.