Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig aftale om afhentning af solbriller, så vi kunne få dem med på ferie. Søde Laura stod klar, da vi kom.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Denne bedømmelse er udelukkende p.g.a. den lange leveringstid. Ordrebekræftelse den 28. Juni. Rykkede for forsendelsen den 2. Juli. Sendt fra firmaet den 3. Juli Omrokering til pakkeshop p.g.a. ma... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service efter køb af (mere end et) par bukser derfra til konen, især hjælpen fra en der hed Monica, som hjalp mig med at finde den helt rigtige størrelse! Ville til enhver tid anbefale at... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min favorit webshop. Super lækre brands, altid masser af inspiration og virkelig, virkelig god service før, under og efter køb. Og hvis du ikke allerede gør det - så følg shoppen på Instagram, ford... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Min mission med EtoileEtoile er, at alle skal føle sig velkommen, aldrig at være pinlig eller genert over sin kropstype. Hos EtoileEtoile er der plads til alle! Jeg elsker at hjælpe jer med stylingen - om det så er til en særlig begivenhed eller bare til hverdag. Jeg stiler efter at ramme bredt, både råt, nuttet og klassiskes looks, i et fornuftigt prisleje, men stadig med øje for kvaliteter såsom skind, silke og cashmere.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Utrolig dårlig kundeservice ved returpakker

Webshoppen modtog min retur den 23/1.
Da jeg ved af erfaring, at refundering først sker ca. 10 dage efter retur behandles, kontaktede jeg webshoppen den 30/1 for at få bekræftet, at min retur var under behandling.

Jeg modtog intet svar.

Jeg rykkede igen den 4/2 og 5/2, fortsat uden nogen form for respons. På trods af at webshoppen havde modtaget min retur, blev den ikke behandlet, og der blev ikke reageret på gentagne henvendelser.

Som følge heraf var jeg nødsaget til at oprette en indsigelse via min bank d. lørdag 7/2, og fik mine penge retur derigennem mandag d. 9/2. Jeg fik altså ikke refunderet mit beløb af webshoppen selv, men udelukkende fordi banken greb ind.

Derudover har jeg tidligere oplevet en meget grænseoverskridende kundekontakt. I sommers modtog jeg en SMS kl. 06 om morgenen med besked om jeg kunne ringe hurtigst muligt. Opkaldet viste sig at handle om en negativ Trustpilot-anmeldelse, som ejeren mente, jeg måtte have skrevet. Jeg forklarede, at det ikke var mig, hvilket jeg oplevede som både ubehageligt og uprofessionelt at blive konfronteret med.

Samtidig benytter ejeren sine sociale medier til offentligt at udstille samarbejdspartnere, herunder PostNord, når hun er utilfreds, hvilket yderligere bidrager til et uprofessionelt indtryk.

Min samlede oplevelse er, at webshoppen udviser manglende ansvar for returhåndtering, manglende kundeservice og en uacceptabel kommunikationsform. Jeg vil på den baggrund fraråde at handle her, hvis man ønsker tryghed, professionel behandling og mulighed for at få sine penge retur uden at skulle involvere sin bank.

8 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Rikke,
Størstedelen af det du skriver her er desværre ikke sandt. Jeg vil derfor ikke kommentere yderlige end, at vi ikke har modtaget nogen indsigelse fra dig, og dine pengene er kun refunderet af mig. En indsigelse fra en bank, kan ikke refundere dine penge. Det er udelukkende mig og mit system der kan det.
Så samlet set er jeg meget ked at det du skriver her, og må desværre kontakte trustpilot vedrørende ovenstående.
Jeg gør alt i min magt, ene person i dette firma for at gøre alle glade, og heldigvis lykkedes det også 99% ad gangene.
Ha' en dejlig aften.

Mange hilsener
Laura - Etoile

God service!

Jeg har handlet hos EtoileEtoile i flere år. Laura er mega hjælpsom og hurtig til at svare på spørgsmål ift varer, størrelser mv. Man får virkelig god service.

25 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Utrolig lang leveringstid….

Utrolig lang leveringstid og dårlig kundeservice. Mangler svar på mails vedr ordre jeg endnu ikke har modtaget trods det er flere uger siden jeg lavede den. Øv

24 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta de Etoileetoile

Hej Rikke. Jeg er meget uforstående overfor din anmeldelse, da vi ingen ordre har fra dig og ej heller en eneste mail fra dig. Vil du være sød at kontakte os på 28256010, så vi kan få løst mysteriet. Mange tak

Etoile Etoile

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan kun anbefale denne shop

Kan kun anbefale denne shop.
Laura er utrolig serviceminded og fin levering.
⭐⭐⭐⭐⭐

26 de fevereiro de 2025

Resposta de Etoileetoile

Tusinde tak for din søde anmeldelse 💖💖

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais