Vi ville gerne have microcement på vores lille badeværelse og kontaktede Surfaced, som svarede hurtigt. Jens kom forbi og kiggede på badeværelset, og hans dygtige medarbejdere, iljas og hans bror, va... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi har netop fået lavet gulv med Microcement i gang, køkken og bryggers og yderst tilfredse med resultatet. I selve forløbet har vi fra vores første kontakt med Surfaced mødt et yderst professio... Ver mais
Mens vi har været på ferie har Surfaced lagt Topcret microcement i vores entre, bryggers og 2 badeværelser. Det er tydeligt at det er professionelt og omhyggeligt lavet, for det færdige arbejde står... Ver mais
A empresa respondeu
Vores dyreste og mest frustrerende materialefejl til dato. Vi har installeret Surfaced’s materiale i vores badeværelser på Melsted Badehotel i forventning om et professionelt o... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
SURFACED A/S udfører bl.a. gulvløsninger indenfor: Microcementgulve, Designgulve, Newyorkergulve, tradtionelle og tekniske gulve samt gulve/vægge i microcement.
Informações de contato
Silovej 38, 2690, Solrød Strand, Dinamarca
- +4556142221
- info@surfaced.dk
- eurodeck.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Smukt arbejde & fantastisk service
Vi har fået lavet det lækreste badeværelse med microcement.
Servicen var fra start i top, & selvom dem der skulle renovere vores badeværelse var enormt tunge at danse med og der var ændringer undervejs, tog SURFACED det hele med et smil.
Vi kan kun anbefale dem og vil uden at blinke benytte dem igen.
1 million stjerner herfra!!
Vi har fået lavet microcement med beton…
Vi har fået lavet microcement med beton look på vores badeværelse ( gulv og bruseniche) og vores køkkenbordplade.
Vi har også fået lavet en væg i spissestuen med irret messing.
Det hele er bare blevet såååå flot.
Servicen er super.
Vi var ude og vælge farver og overflader 2 gange hos surfaced i deres show-room, så vi var helt sikker på vi fik det vi ønskede.
Servicen da de udførte opgaven var også helt i top.
Alt i alt en rigtig god oplevelse
5 stjerner med pil op
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Surfaced. Vi har benyttet os af deres produkter flere gange nu, og de skuffer aldrig. De leverer høj service og kvalitet og altid til tiden. 5 stjerne ud af 5 mulige herfra skal lyde.

Resposta de SURFACED A/S
Kan varmt anbefales
Vores badeværelse er simpelthen blevet super flot. Hele processen fra start til slut med både indehavere af Eurodeck og håndværker, der udførte arbjedet har været en virkelig god oplevelse. Både sevice mindede, dygtige til deres håndværk og viden om deres produkt. Vi kan varmt anbefale dem.
Venlig hilsen Chris og Helena Rasmussen
Vi har fået det flotteste gulv!
Vi har været meget glade for samarbejdet med Jens som blandede en speciel farve til os. Resultatet er blevet meget flot og vi har fået et lækkert og slidstærkt gulv i vores nye hus:-)
Kan i den grad anbefales : )
Jeg er super tilfreds med mit badeværelse i mit sommerhus. Det blev ændret fra et kedeligt umorderne flisebadeværelse til et smuk badeværelse med mikrocement. Alle roser det til skyerne.
Super professionelle og kompetente medarbejdere som går op i tilfredse kunder. Der var et par små skønhedsfejl ved aflevering, som der blev rettet op på med det samme.
Jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Super kompetent og professionelt firma !!!
Vi har i januar/februar haft æren af et fænomenalt stykke microcement arbejde på vores badeværelse i vores nye hus.
Eurodeck viste sig at være en kæmpe stor hjælp idet der viste sig at være ret så opfattende et projekt....
Det viste sig, at der af forrige ejere var lavet ulovligt udført arbejde på det eksisterende badeværelse. Svarende til ikke dansk standard. 🙊🙈🙉
Det endte i en ejerskifte sag, hvorfor arbejdet blev indstillet i 14 dage mens sagen stod på.
Eurodeck holdte os i hånden hele vejen da vi stod med et noget uventet forløb i vores første huskøb og med det der kunne vise sig at være en kostelig affære.
Særligt Jens Friis var en kæmpe hjælp med både billededokumentation af det tidligere ulovlige arbejde, saglig vejledning omkring sagen samt beroligede os mentalt 😆.
14 dage efter var sagen delvis afgjort og alligevel formåede Eurodeck at have tiden til at rive hele det ulovlige gulv op, lave nyt fundament, være behjælpelig med nyt loft og vindue, som også var udført ulovligt tidligere.
I dag har vi et lovligt og virkelig smukt badeværelse med den fineste væg af microcement-messing omkr vasken.
Tak for et virkelig vellykket udført arbejde samt godt samarbejde. 👍🏻👍🏻👍🏻
Vi vil bruge jer til enhver tid til evt andet microcementarbejde samt anbefale jer til andre.
Stor kadot til jer og jeres professionalisme.
Havde jeg kunne give flere stjerner, så havde jeg gjort det. ☺️
Mvh Familien Kjæmpe
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.