Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med behandlingen hos Eurodent. Tusen takk til doktor Dominika, hennes veldig hyggelige assistent Hoda og hele teamet – jeg kan endelig smile igjen 😊 Takket være doktor Domini... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dentista
  2. Dentista Cosmético
  3. Periodontia de Implantes Dentários

Escrito pela empresa

Eurodent en ledende, internasjonal tannlegekjede med avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Budapest. Unik behandlingsmodell til rimelige priser. Kontakt oss!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med behandlingen…

Takket være doktor Dominika har jeg sluttet å være redd for tannlegen. For første gang i livet følte jeg meg komfortabel hos tannlegen. Det er en hyggelig atmosfære der, man kjenner ikke den typiske lukten som i de fleste tannklinikker – det lukter godt og er veldig behagelig 🙂🥰

28 de abril de 2026

Veldig dyrt med tannregulering

Veldig dyrt med tannregulering. Kunne fått det til halvpris hos Colosseum med invisalign og alt inkludert hadde jeg ikke vært så naiv og sjekket mer rundt. Dårlig med info om prosessen. Hardhendt også. Ville ha enda mer betaling for "finjustering" som ikke virket å ha noen plan, mål eller mening. Føler meg snylt.

4 de fevereiro de 2026

Alle tomler opp!

Fantastisk oppfølging fra start til slutt. Svært god kommunikasjon og behagelig betjening. Fullstendig smertefritt var det også. Anbefales på det aller sterkeste.

14 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dominika er en svært profesjonell og…

Dominika er en svært profesjonell og dyktig tannlege. Hun er veldig oppmerksom og tar seg god tid til å forklare alt grundig og tydelig, noe som gjør at man føler seg trygg og ivaretatt gjennom hele behandlingen. Hun jobber nøyaktig og med stor omsorg for pasienten. Jeg er veldig fornøyd og kan varmt anbefale henne til alle som ønsker en trygg og behagelig opplevelse hos tannlegen.

7 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har alltid hatt tannlegeskrekk og…

Jeg har alltid hatt tannlegeskrekk og vurderte faktisk klinikker som tilbyr narkose. Etter første behandling her skjønte jeg at det ikke var nødvendig. Hele teamet er utrolig flinke, rolige og effektive – og de får deg til å føle deg trygg fra første minutt. Profesjonelle folk som virkelig kan faget sitt. Anbefales varmt.

30 de março de 2026

Jeg er veldig fornøyd

Jeg er veldig fornøyd – svært hjelpsomt personale, hyggelig atmosfære og full profesjonalitet. Jeg anbefaler på det sterkeste kjeveortoped Jucian og tannlege Dominika.Hilsen Magdalena

31 de março de 2026

Veldig fornøyd med besøke

Veldig fornøyd med besøke! Så vennlige atmosfæren, hyggelige personale, spesielt avdelingsleder! Fikk forklaring på det som var ikke helt forståelig. Gode tilbud. Anbefaler!

13 de março de 2026

Barn og tannregulering

Utrolig uprofesjonell og uengasjert kjeveortoped. Da jeg ga en ærlig tilbakemelding ble vi slettet fra deres liste, uten at de ga beskjed, slik at vi måtte flytte til en annen klinikk. Jeg er sjokkert over hvor dårlig pasienthåntering det er mulig å gi. Anbefaler INGEN å gå dit.

3 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais