Zamówione rzeczy zgodne z opisem, bardzo mi się podobają. Wszystko w porządku. Jedyne negatywne doświadczenie miałam z infolinią, chciałam dodzwonić się do konsultanta i zmienić część zamówienia, ale... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Przesyłka bardzo szybka. Pościel miała być bawełniana, ale jest z poliestru, co można stwierdzić w oparciu o wystajace nitki. Na wszywce wewnętrznej nie podano składu, co jest niezgodne z prawem; nie... Ver mais
Zakup i dostawa była bardzo dobra Towar,który jest propagowany przez firmę europa24 jest świetnej jakości Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Przymierzam się do zakupienia jeszcze jednej p... Ver mais
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zestaw obiadowy przepiękny,delikatny. Dostawa bardzo szybko, praktycznie z dnia na dzień. Towar mega dobrze opakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem . Polecam se... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kupiona pościel jest bardzo dobrej…
Kupiona pościel jest bardzo dobrej jakości. Zakupy otrzymałam na następny dzień. Polecam tego sprzedawcę :)
Polecam zakupy w tym sklepie!♥️
Polecam zakupy w tym sklepie!♥️
Szybka dostawa ,produkty dobrze zabezpieczone i opakowane !
Jestem zadowolona z zakupu!!!
Rewelacja
Zakupiłam szklanki. Paczka przyszła błyskawicznie. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona.
Przesyłka dotarła
Przesyłka dotarła, pomimo pomylonego adresu, ale sklep dopilnował, żeby zakup dotarł. Nic nie jest uszkodzone. Cieszę się z zakupu, bo wydaje się super do pieczenia kurczaka.
Nierzetelna realizacja
Na opłacone 6 kompletów pościeli przysłano nam tylko 5. Na wysłaną reklamację nie odpowiedziano.
Janusz Karmiński
Oszustwo na pościeli firmy Gierek Hoff
Dwa komplety pościeli firmy Gierek Hoff, które zamówiłam miały być w 100 procentach z bawełny satynowej, a niestety okazały się być z poliestru. Czyli jedno wielkie oszustwo. Jesteście nieuczciwą oszukańczą firmą.
Dobra jakość i niskie ceny.
Ok , dziękuję
Ok , towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa.
Szybko i bez problemów otrzymałam…
Szybko i bez problemów otrzymałam serwis ,który zamówiłam .Super obsługa ,super serwis .Polecam
Fajne szklanki
Towar ok I szybka realizacja tylko w transporcie chyba nastąpiło uszkodzenie bo jedna z sześciu szklanek była całkowicie rozbita. Chyba to wina firmy InPost bo kurier zostawił i odjechał . Potem zauważyłem że coś chyba nie tak bone paczce coś stulako
Pozdrawiam
Szybka przesyłka bardzo dobrze…
Szybka przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona polecam firmę
Szybko i sprawnie
Kupiłam to co chciałam, a nawet więcej :D Bardzo szybka dostawa. Jakość taka jakiej się spodziewałam. Nie ma na co narzekać :)
Brak informacji SMS o przesyłce
Brak informacji SMS o przesyłce, krótki czas na odbiór, byłam chora,jak się dowiedziałam o paczce to było za późno na odebranie. Ciekawe,że inne firmy mogą wysłać przypominającego smsa a tu nie. Rozczarowanie, duże, zależało mi na przesyłce.
Fatalna obsługa klienta
Kontakt ze sklepem właściwie niemożliwy. Mail, telefon nie działają. Formularz na stronie www - nie wiadomo, bo nie ma potwierdzenia. Chciałem kupić brytfannę, żeby nie płacić za przesyłkę dobrałem kilka innych , mniej potrzebnych rzeczy. Najpierw ok 2 tyg. nie było przesyłki, ani żadnego kontaktu. Potem sami zdecydowali, że przyślą mi tylko te inne przedmioty, bo brytfanny nie ma.
Jedną z tych rzeczy była pościel. Wg opisu na stronie bawełniana, ale brakuje na niej metki ze składem. Sam materiał wygląda na super sztuczny. Chciałem się upewnić, czy to bawełna, ale na stronie jest tylko formularz zwrotu. Napisałem w nim pytanie, ale też nikt nie raczył odpowiedzieć.
Obsługa klienta fatalna!
Jest dobrze
Po pierwszej nieudanej przesyłce, firma stanęła na wysokości zadania i dosłała resztę zamówienia, tym razem w całości.
firma jest uczciwa
FIRMA MA BARDZO DOBRY TOWAR .
ja kupowałam narzutę pomarańczowa i kolor taki sam jak na zdjęciu internetowym,,,....co radko się zdarza w innych firmach,z powodu naświetlania zdjęcia.
TERAZ ZAMAWIAM NARZUTĘ ZIELONĄ I SĄDZĘ, ze
bedzie taka sama jak na zdjęciu w internecie.
EWA ł.
pozdrawiam
ł
Zamówienie towaru przebiegło sprawnie
Zamówienie towaru przebiegło sprawnie. Dostawa można powiedzieć błyskawiczna. Dla mnie bardzo ważna jest opcja płatność przy odbiorze z której z miłą chęcią korzystam.
Super towar
Super towar . Szybka realizacja zamówienia. Produkt bardzo dobrze zabezpieczony
Towar super👍 Szybko sprawnie 😊
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.