Voor mij nog n ster er bij, echt n fijne website voor theeliefhebbers, zo veel soorten en smaakt geweldig, kreeg weer n proefpaketje er bij... n drink chill moment van hun en dat speciaal kaartje❤️owj... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb basilicum zaden besteld en heb er een sample thee bij gekregen wat lief was! Goeie communicatie en snelle levering. Dankjewel🩷
Ik heb al meerdere keren verse thee besteld en iedere keer is het weer een feestje. Dit komt niet alleen door de kwaliteit van de theesoorten maar ook door het persoonlijke bericht van Jeroen bij iede... Ver mais
Het bestelde, een gietijzeren theelichtje, was er de volgende dag al, zorgvuldig verpakt, met een proefmonster 'Berend Botje' thee erbij. Die ga ik pas in het weekend uitproberen, want de gietijzeren... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vanuit Anloo (Drenthe, Nederland) leveren we 's werelds beste thee aan onze klanten verspreid over Europa. We hebben een uitgebreid assortiment thee en kruiden geselecteerd, die veel klanten aanspreekt die net zo enthousiast over thee en kruiden als wij zijn. We voeren een assortiment van meer dan 150 soorten losse thee-melanges - variërend van een Engelse ontbijtthee tot Caramel Rooibos, en evenveel soorten pure medicinale kruiden. We zijn gericht op het leveren van een eersteklas service en het dagelijks verzenden van kwaliteitsproducten aan onze klanten, zowel particulier als detailhandel en groothandel. Afgezien van losse thee en medicinale kruiden hebben we ook een ruim assortiment fruit-, groente- en kruidenpoeders, theepotten en aanverwante theeartikelen. Als je niet zeker weet welke thee je moet kiezen, bieden we ook verschillende proefpakketten aan perfect voor jezelf of als cadeau voor vrienden of een geliefde.
Informações de contato
Annerweg 8, 9467PC, Anloo, Holanda
- 0592853445
- customerservices@evansnwatson.nl
- evansnwatson.nl
As pessoas também visitaram
I definitely recommend it
I definitely recommend it, everything went well and smooth and I'm very satisfied with the products.
I will buy again from them for sure.
goed
Gewoon goed, nog niet de thee zelf uitgeprobeerd- ik kreeg ook een gratis test pakje andere thee erbij!
Thee met hoofdletter 'T'
Snelle levering, prachtig verpakt en heerlijk ruikende thee. Kreeg er zelfs een extraatje bij. Originele en krachtige smaken. Extra tips inzake gebruik en voorzichtigheid werd door zwangere ik enorm geapprecieerd!
Voor de liefhebber van echte thee en volop keuze!
Bij het openen van de doos een prachtig bouquet aan geuren; echte thee dus!
Uitgebreide inspirerende webshop vol informatie en leuke cadeau ideeën.
Snelle levering en mooi verpakt!!
Snelle levering en mooi verpakt!!! Kreeg er zelfs een extraatje bij. Enorm blij met de producten en de verzending. Echt een aanrader!!
Super goede webshop
Super goede webshop!
Ik heb een aantal weken een bestelling gedaan voor rond de 30€ ivm gratis verzending.
En het enige wat ik kan zeggen is hoe blij ik ben dat ik dit bedrijf heb gevonden.
Alle soorten thee die je je maar kan bedenken zijn hier verkrijgbaar, vele varianten ook biologisch!
De zakken met thee zijn mooi verpakt in eenvoudig hersluitbare zakken en ik kreeg bij mijn bestelling ook
nog 2 extra samples thee en een handgeschreven kaartje.
Ten slotte is de kwaliteit van de thee ook perfect en iedereen bij ons thuis is tevreden.
Het voelt gewoon goed, en ik zal hier in de toekomst nog vaak gaan bestellen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.