10/10 oplevelse hele vejen igennem!!!!! Det var 2 helt vildt fede dage på vognen. André var den bedste chauffør, han skabte den fedeste stemning fra start til slut, fik os alle op i gear, sørgede... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Kæmpe anbefaling til Claus! 🔥 Vores studenterkørsel var seriøst den fedeste dag, og Claus var en kæmpe del af, at det blev så god en oplevelse. Der var styr på det hele, stemningen var i top,... Ver mais
Sindssyg fed oplevelse. Vognen var godt udstyret med mega fedt anlæg og alt spillede bare. Vores chauffører Emil var mega grineren, helt klart den bedste chauffør vi kunne have tænkt os. Eventtrucks k... Ver mais
Mega fed oplevelse. Vognen var udstyret med det nyeste, dmst seriøse anlæg, som virkelig kunne skrue op for en fedt. Vores vognmand Emil, var en mega hygge fyr🥳 Kan helt sikkert anbefale Eventtrucks.... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Landets sikreste studentervogne! Her er der ingen fulde studenter som kan falde af, når de skal fejres på deres store dag! Vores sikkerhed er familiernes tryghed! Vi har også noget af de vildeste anlæg på markedet på vores studentervogne. Vi har lækker indretning og meget mere, som man kan læse mere om på vores hjemmeside.
Informações de contato
Robdrup Byvej 14, 8960, Randers SØ, Dinamarca
- +4560658119
- kundeservice@eventtrucks.dk
- eventtrucks.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk studenterkørsel og Steffen…
Fantastisk studenterkørsel og Steffen var en fantastisk kører. Kan stærkt anbefale ham til andre vogne!
Den vildeste tur nogensinden
Den vildeste tur nogensinde. Steffen er den bedste chauffør, og man kunne ikke ønske sig en bedre chauffør. Tak for den vildeste tur nogensinde og tak for en vild oplevelse. Vh Simon
Bedste tur man kunne håbe på
Bedste tur man kunne håbe på. En chauffør med god personlighed og masser af energi. Faste regler, ingen mangel på sikkerhed. Steffen er den sygeste party starter<33
Mega fed oplevelse vores chauffør…
Mega fed oplevelse vores chauffør Steffen er en dejlig mand som snildt kan klare os fulde unge
Verdens Bedste køreture
Verdens Bedste køreture!
Vi havde en skøn chauffør Steffen! Så glad og opmærksom på alle os unge både i forhold til sikkerhed men også hygge!
Verdens bedste tid!
Mega sød chauffør og virkelig fed tur!
Det fedeste vogntur
Det fedeste vogntur, og den bedste vognmand "Andre"
Hilsen Gunnar 3.i Rosborg
3.b Rosborg Gymnasium
3.b Rosborg Gymnasium
Fik vores studenterkørsel med eventtrucks.dk.
Vi fik æren af 2 fede dage med Steffan/ Soimon Talbot som bsre var den bedste chauffør. Han havde højt humør. Og gjorde hele turen til en fest.
3. B siger tusinde tak for et minde vi aldrig vil glemme.
❤️
Skide god chauffør
Skide god chauffør
Fantastisk kørsel!!
Kan klart anbefales😎
Skide sjov chauffør
Skide sjov chauffør! Skide sjov oplevelse!
Kan klart anbefales!!
Perfekt kørsel! Vildt sød og hyggelig chauffør. Kan 120% anbefales🥳😊
Fed oplevelse og super sød chauffør
Mega god dag
Mega god dag - chefen ham selv, mega sød og god
Det var sjovt
Helt fantastisk god service
Helt fantastisk god service, hele vejen igennem. Kæmpe top chauffør. Kan helt bestemt anbefale eventtrucks😁
Fantastisk kørsel
Fantastisk kørsel! 🎉🎉🎉
Så sjov og sød chauffør. Vil helt klart anbefale!🥳🥳
Fantastisk oplevelse
André var KLASSE chauffør!
André sikrede en fantastisk studenterkørsel, hvor stemningen bragede derud af hele tiden. 🦩🎶 Tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke, som gjorde, at der også var tid til et par ekstra stop undervejs. 🌾🌊 Alt i gennem en fantastisk chauffør og en fantastisk oplevelse.
Studenterkørsel 🥳
Super god oplevelse og Steffen fik hele oplevelsen til at flyve 🔥. Vi havde en super hyggelig dag og god kommunikation mellem os studenter og vognmanden 😁
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.