Evidensia Dyrehospital Danmark A/S Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pixie vores hund lider af allergi som er gået hårdt ud over hendes øregange. Hun er blevet behandlet flere gangene af andre dyrlæger - også under bedøvelse - uden at vi er kommet i bund. Julie tilr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget professionel behandling. Alle er venlige og smilende. Tryg atmosfære for nervøse dyr og mulighed for at få råd og vejledning. Klar anbefaling fra min side.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har intet negativt at sige om forløbet. Har følt mig så tryg, og de har passet så godt på min kat. De greb både min kat og jeg i en kaotisk og akut situation, og har været så rolige, åbne og infor... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig, venlig og professionel hjælp. Følte os meget tryg. Selvom det var en akutbehandling havde vi ikke fornemmelsen af at man ville tjæne unødvendigt meget på os. Klar anbefaling!

Detalhes da empresa

1. Veterinário
  2. também em
  3. Hospital Veterinário
  4. Loja de Ração
  5. Serviço Veterinário de Emergência

Escrito pela empresa

Evidensia dyrehospitaler Danmark tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har fagdyrlæger med den nyeste viden og ekspertise.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

90 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg blev mødt med stor forståelse og fik meget professionel hjælp.

Jeg blev mødt med stor forståelse og venlighed, både i telefonen da jeg bestilte tid og da vi ankom.
Dyrelæge Daniel var meget rolig og professionel, så min hund var tilsvarende rolig og fulgte med ham til akut (lille) operation uden problemer.
Efter operationen fik jeg en rigtig god og forståelig instrukt, både mundtligt og med hjem på skrift.
Midt i en kedelig situation med en skadet hund, var det faktisk en god oplevelse at få så venlig og professionel hjælp. Jeg vil til enhver tid anbefale jer.

16 de maio de 2024

Kære Katja
Mange tak for den fine anmeldelse og pæne ord. Vi ved at det kan være meget stressende at have en skadet hund og prøver derfor altid at skabe en tryg og rolig atmosfære. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os og at du føler du fik en god og forståelig instruks med hjem. Vi takker for din anbefaling af os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi blev modtaget af en meget kompetent…

Vi blev modtaget af en meget kompetent og utrolig venlig kvindelig dyrlæge. Vi måtte desværre sige farvel til vores bedste ven gennem 16 år. Den kompetente og venlige dyrlæge hjalp os med at træffe det valg der var helt for Alvins bedste og en meget værdig afslutning på et langt og godt liv. Tak for omsorg både for os og for vores Alvin ❤️

18 de maio de 2024

Kære Marianne
Tusind tak for den fine anmeldelse og pæne ord. Vi er meget glade for at høre, at du oplevede vores dyrlæge som kompetent og venlig i en svær tid. Vi ved at det kan være hårdt, at sige farvel til en elsket ven og er glade for at vi kunne hjælpe med at give Alvin en værdig afslutning.

Professionalisme...

Professionalisme og omhyggelighed, og ikke mindst TID til at lytte. Det blev til en god oplevelse for både hunden og os. Tak!

18 de maio de 2024

Kære Lone
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord. Vi er glade for at høre at det var en god oplevelse for jer alle.

15 de maio de 2024

Kære Bjarne

Varmeste anbefaling

Super imødekommende og dygtigt team. Tog mig akut ind da ingen andre dyrlæger havde tid. Karlslunde Dyrehospital har mine varmeste anbefalinger!

13 de maio de 2024

Kære Anne
Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre , at du har haft en god oplevelse hos os og at vi kunne hjælpe i den akutte situation.
Mange tak for den varme anbefaling og de pæne ord.

En rar oplevelse

De fik min hund til at slappe af selv om de rensede og pillede ved hans pote, der havde fået revet det meste af pelsen af.

10 de maio de 2024

Kære Gitte
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord. Vi er så glade for at høre, at din hund kunne slappe af under behandlingen.

Venligt

Venligt, positivt og kompetent personale.

6 de maio de 2024

Kære Alis

Meget kompetente personaler

Meget kompetente personaler

8 de maio de 2024

Kære Charlotte

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt unik omsorg for min hund

Helt unik omsorg for min hund. Jeg er så taknemmelig. Og yderst venlige og meddelsomme; ringer ofte og sender beskeder om, hvordan det går.

Og så fornemmer man at de trækker på en organisation, der fungerer; der kaldes kompetent mandskab ind, der trænes af ergoterapeuter etc.

Fremragende simpelthen.

6 de maio de 2024

Kære Henrik
Vi er så glade for at høre at din hund har modtaget en helt unik omsorg. Det er meget vigtig for os at vores, at det er en tryg og god oplevelse at have sit kæledyr inde hos os.
Vi takker for den fine anmeldelse og pæne ord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dyrene sættes i første række

Dyrene sættes i første række og her skal alt ikke gå op i penge, som kan opleves hos mindre dyreklinikker.

Der er respekt for dyrene og de bliver hilst på i deres højde og tempo.

Altid venligt personale man mødes af også tages der tid til kunderne, hvilket er rart.

3 de maio de 2024

Kære Camilla
Tak for den fine anmeldelse og de pæne ord. Vi er rigtig glade for at det er en god oplevelse at komme hos os, for både dig og det kæledyr.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig oplevelse med min hvalp

Dejlig oplevelse med min hvalp. Tog imod gode råd og vejledning. God service og behagelig personale.

30 de abril de 2024

Kære Gitte
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord. Vi er glade for, at det var en god oplevelse at være forbi os med din hvalp.

Søde medarbejdere

Søde medarbejdere, som tager godt imod en.
De er gode til at varetage dit kæledyrs behov.

1 de maio de 2024

Resposta da Evidensia Dyrehospital Danmark A/S

Kære Anja, tak for den fine anmeldelse og pæne ord. Vi er glade for at høre at du har fået en god modtagelse og behandling af dit kæledyr.

Søde, venlige og professionelle

Det er et rart sted at komme med sit kæledyr. Sødt, venligt og professionelt personale. Tager sig tid til det hele, også hvis man har spørgsmål. Vi har kun haft gode oplevelser med dem, og vores unge hund elsker at komme der!

30 de abril de 2024

Kære Astrid
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord. Vi er så glade for at høre at det har været en god oplevelse at komme hos os med jeres hund.

Venlige og imødekommende

Altid venligt personale. God vejledning også på foder

29 de abril de 2024

Kære Ellen
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord. Vi er glade for at høre at du er blevet mødt af venligt og imødekommende personale.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tessa blev steriliseret af Rune og hun…

Tessa blev steriliseret af Rune og hun og jeg har fået god behandling i Karlslunde. Fik informationer som var til at forstå også at hun skal tabe sig lidt. Fik en god snak med en der var specalist i mad.

29 de abril de 2024

Kære Heidi
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord. Vi er glade for at høre at det var en god oplevelse at have Tessa inde hos os.

Bliver mødt med venlighed

Bliver mødt med venlighed, dyrelæge og andet personale lytter til hvad vi som ejer har observeret med vores hund. Altid grundig undersøgelse / behandling som der bliver fulgt op på, og lavet en plan. Vi føler os trykke ved at benytte jer som dyrelæge til vores Alvin.

19 de abril de 2024

Kære Anja
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord. Vi er glade for at høre, at det var en god oplevelse at komme her hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det jeg har oplevet indtil videre

Det jeg har oplevet indtil videre, er dygtige, kompetente og omsorgsfulde mennesker. Der bliver lyttet og jeg føler der bliver taget sig godt af min hund. Jeg følte mig tryg fra mit første møde med en af dyrlægerne

25 de abril de 2024

Kære Trine
Vi er glade for at høre at det har været en god og tryg oplevelse at komme hos os.
Vi takker for den fine anmeldelse og pæne ord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik en empatisk og professionel…

Fik en empatisk og professionel behandling da min skulle aflives

19 de abril de 2024

Kære Lars
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord.
At skulle sige farvel til sit kæledyr er aldrig nemt. Vi er glade for at det var en god oplevelse, trods den svære situation.

Kompetente og søde dyrlæger

Kompetente og søde dyrlæger der oprigtigt virker til at være glade for dyr. Vi er meget tilfredse og ville vælge klinikken fast, hvis vi ikke boede så langt væk. Vi var der ifm. akut opstået sygdom.

23 de março de 2024

Kære Rikke
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord. Vi er glade for, at det var en god oplevelse at komme her hos os.
I er meget velkommen en anden gang😊
Evidensia Dyrehospitaler

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais