Evidensia Dyrehospital Danmark A/S Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pixie vores hund lider af allergi som er gået hårdt ud over hendes øregange. Hun er blevet behandlet flere gangene af andre dyrlæger - også under bedøvelse - uden at vi er kommet i bund. Julie tilr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget professionel behandling. Alle er venlige og smilende. Tryg atmosfære for nervøse dyr og mulighed for at få råd og vejledning. Klar anbefaling fra min side.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har intet negativt at sige om forløbet. Har følt mig så tryg, og de har passet så godt på min kat. De greb både min kat og jeg i en kaotisk og akut situation, og har været så rolige, åbne og infor... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig, venlig og professionel hjælp. Følte os meget tryg. Selvom det var en akutbehandling havde vi ikke fornemmelsen af at man ville tjæne unødvendigt meget på os. Klar anbefaling!

Detalhes da empresa

1. Veterinário
  2. também em
  3. Hospital Veterinário
  4. Loja de Ração
  5. Serviço Veterinário de Emergência

Escrito pela empresa

Evidensia dyrehospitaler Danmark tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har fagdyrlæger med den nyeste viden og ekspertise.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

90 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid søde og imødekommende og god…

Altid søde og imødekommende og god omsorg overfor dyrerne

12 de junho de 2025

kære Stephanie
Tusind tak for de varme ord! Det betyder meget for os at høre, at både du og dyrene føler jer godt taget imod.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og altid søde og…

Super god service og altid søde og venlige personale

23 de maio de 2025

Kære Michael
Tusind tak for de pæne ord! Vi sætter stor pris på din ros og glæder os til at byde dig velkommen igen snart.

Absolut anbefalelsesværdig i Kolding

Jeg kan meget varmt anbefale Evidensia Kolding ☺️ Nogle gode bekendtskaber fik mig til at vælge denne dyrlæge, og jeg har ikke én gang fortrudt mit valg 🙏
Min hund og jeg er blevet taget utrolig godt imod, og de har efterfølgende været der fuldt ud for ham (og for mig), da han pludselig behøvede meget hjælp🌹
Lige så vigtigt, så er Personalet meget professionelle og tilregnelige i deres tone og adfærd over for klienter, og der er gennemsigtighed i kommunikationen og ved aftaler 👏
De får 5 meget velfortjente stjerner herfra ✨
TAK Evidensia ☺️🙏🌹

(Denne anmeldelse er et genopslag, da den har været uretmæssigt fjernet fra platformen)

26 de março de 2025

Kære Maria
Tusind tak for din varme anbefaling!
Det betyder meget for os at høre, at både du og din hund har følt jer trygge og godt behandlet hos Evidensia Kolding Dyrehospital. Vi sætter stor pris på din tillid og de flotte ord ❤️

Profesionelle og imødekommende

Vi bliver altid mødt af venlige og imødekommende medarbejdere.
Og vores hunde får altid en god og professionel behandling

13 de maio de 2025

Kære Henrik
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord.
Vi er så glade for at høre at det er en god oplevelse at komme hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis man kommer samme sted i flere årtier, så er det fordi det ER GODT ❣️🦮

Jeg anbefaler ALTID faxe dyrehospital til andre. Jeg er kommet hos jer lige siden I åbnede på adressen for mange mange år siden.
Har svigtet jer 1 års tid, da Rønnede dyreklinik åbnede….. Dengang var I blevet til et sted hvor man var et “nummer” og dem i receptionen gik mest op i om dyret var forsikret!!
Heldigvis vendte i skuden og kom tilbage til det dejlige trygge sted i ellers har været OG TAK FOR DET ❤️
Nu er man IGEN en kendt ejer med kendte dyr og jeg er aldrig gået fra Jer utilfreds…… tværtimod.
Dygtige dyrlæger, der i tvivlstilfælde lige får en kollega indover.
Dyrlæger der tager dialogen med Agria hvis det er nødvendigt.
Dyrlæger der giver ærlige råd og forklaringer når man som hundeejer spørger “ hvad ville du selv gøre, hvis du stod i mine sko”
Det hjælper en så meget, til at få truffet de helt rigtige beslutninger i de tilfælde hvor man måske pga følelser har svært ved at afgøre hvad man skal.
Så i hjælper både vores kæreste eje og os i de tilfælde, tak.

Stor ros for lige at tjekke ting der er nemmest at tjekke med en hund der sover….. uden vi har bedt om det, tak fordi I tænker så langt.

I denne uge med Ozzy :
Vi tjekkede lige analkirtler, ører, klippede negle….. det er da så betænksom ekstra service.

Dyrlægen : “ jeg tjekker lige at apoteket har den antibiotika I skal bruge hjemme, inden jeg sender recepten” ….. ekstra service Tak.

Og jeg kunne blive ved, men så bliver det jo efterhånden til en bog 😄😄

Så vi bliver hvor vi er….. TAK for alle jeres dygtige medarbejdere 🙏🏻❤️🦮

Tak fra Cassie, Luca og Ozzy & mig

10 de maio de 2025

Hej Anne-Berit,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser hos os gennem årene. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg og godt behandlet, og vi sætter stor pris på din ros til vores dygtige dyrlæger og personale. Vi ser frem til at fortsætte med at give dig og dine kæledyr den bedste service.
Evidensia Faxe Dyrehospital

Evidensia Hillerød

Jeg har været forbi med min kat en del gange af forskellige årsager, og jeg må sige at jeg hver eneste gang bliver mødt af nogle fantastiske mennesker som er super søde og super kompetente og professionelle. Tak for en så god behandling evidensia!

9 de maio de 2025

kære Dennis
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du og din kat har haft gode oplevelser hos os. Din ros til vores personale betyder meget, og vi ser frem til at fortsætte med at give jer den bedste behandling.
Evidensia Slotsbyen Dyreklinik

Compassion

The knowledge, professionalism, understanding and compassion shown. It was a difficult time and decision that we needed to make about Poogie, our old man. You helped us through.

5 de maio de 2025

Dear Rory
Thank you for your review. We are glad to hear that our knowledge, professionalism, understanding, and compassion helped you through the difficult time with Poogie. Your feedback means a lot to us.
Best regards

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super godt og alt den bedste hjælp får…

Super godt og alt den bedste hjælp får man der. Fik meget viden med ud og skal helt sikkert tilbage der til

28 de abril de 2025

Kære Jane
Tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse hos os og har fået den bedste hjælp. Det betyder meget for os, at du har fået meget viden med dig, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Obs når du ser på Evidensias prisliste

Obs når du ser på Evidensias prisliste. Jeg har fået steiliseret en kat på Næstved dyrehospital. Der er diverse tillæg på prisen, betalte ekstra for vaccinen og selvom der står medicin og recept er indklusive er der et tillæg på recepten til smertestillende! Uærligt og uigennemskueligt.Kommer ikke igen hos jer.

22 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kompetente og meget fagligt dygtige

Deres viden, kompetente handling og deres omsorg for dyr og deres mennesker er fantastisk.

12 de abril de 2025

Kære Hanne

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk faglighed samt hjertevarme personer.

En akut henvendelse, blev til en rar og beroligende oplevelse, trods omstændighederne. Jeg var tryg ved stedet næsten med det samme og jeg fik alt at vide igennem det hele.
De var rigtig gode til at overholde at ringe og give en opdatering på det tidspunkt de havde "lovet", hvilket jeg har haft uheldige oplevelser med andre steder.
Jeg ved hvilket hospital jeg vælger næste gang vi er på Sjælland, hvis uheldet skulle være ude (hvilket vi selvfølgelig ikke håber).

15 de abril de 2025

Kære Louise
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du havde en god og beroligende oplevelse hos os, trods de akutte omstændigheder. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg og velinformeret gennem hele forløbet.

Vi sætter stor pris på din ros af vores personale og deres evne til at overholde aftaler om opdateringer. Det er noget, vi vægter højt, og vi er glade for, at det gjorde en positiv forskel for dig.
I er velkommen en anden gang, trods vi godt forstår I ikke håber det ikke bliver aktuelt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venlig og faglig dygtighed i Evidensia…

Dyrlæge Pernille udviste venlig og faglig dygtighed i Evidensia Brønshøj.

4 de abril de 2025

Kære N Hansen
Mange tak for den fine anmeldelse og pæne ord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The best clinic and very welcoming…

The best clinic and very welcoming medical staff! Completely satisfied!

12 de março de 2025

Kære Sorina
Tak for de 5 stjerner og pæne ord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg skriver sjældent anmeldelser på…

Jeg skriver sjældent anmeldelser på Trustpilot, men gør det når jeg i tilfælde som dette, føler jeg er blevet mødt med exceptionel god service.
Forleden var jeg i tvivl om min hund havde slugt et stykke spareribs eller ej. Jeg lader tvivlen komme mig til gode, og ringer til evidensia karlslunde. De beder mig komme forbi. - Dette var omkring kl19.
Da jeg ankommer møder jeg en yderst sympatisk dyrlæge, Rune, som lytter til hvad jeg siger. Han tilbyder derudover 'gratis' røntgen, da jeg ikke vidste om der var et spareribs eller ej. Gratis på den måde.. Hvis der ikke var noget at se, betalte jeg kun for konsultation. Og hvis der var noget at se, så betalte jeg for behandlingen. Men ikke røntgen.
Røntgen viste at der var et 10cm spareribs i maven på min corgi.
Sia fik noget til at kaste det op, og han tjekkede jævnligt til os imens.

Trods omstændighederne var det en rigtig god oplevelse, og jeg kan kun anbefale dem. Skulderklap til dyrlægen Rune.

4 de março de 2025

Kære Thorsten
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord.
Vi er glade for at høre at din hund har det godt igen og at det var en god oplevelse at komme hos os.
Evidensia Karlslunde Dyrehospital

Som mangeårig kunde …

Som mangeårig kunde må vi desværre forlade Karlslunde Dyrehospital nu. Vi og vores katte har fået en professionel, velinformeret, venlig og omsorgsfuld behandling - lige fra receptionister, vetarinærsygeplejere og dyrlæger. Og også med et godt glimt i øjet, når det var på sin plads. Tak

6 de março de 2025

Kære Jan
Tak for din anmeldelse og for at være en mangeårig kunde hos Karlslunde Dyrehospital. Vi er glade for at høre, at du og dine katte har haft en positiv oplevelse med vores team, fra receptionister til veterinærsygeplejersker og dyrlæger. Det betyder meget for os, at I har følt jer velinformerede, venligt behandlet og omsorgsfuldt taget hånd om, og at vi har kunnet bringe et smil frem, når det var passende.

Vi er kede af at høre, at I nu må forlade os, men vi ønsker jer alt det bedste fremover. Hvis der er noget, vi kan gøre for jer i fremtiden, er I altid velkomne til at kontakte os.
Evidensia Karlslunde Dyrehospital

Kvikke og professionelle dyrelæger

Det var sådan en behagelig oplevelse man ikke ser mange andre steder.

Vi havde været hos en anden dyrelæge, der ikke gad at tage nogle test og prøver, og nærmest dødsdømte vores lille hvalp.

Jeg havde undersøgt at Evidensia havde nogle suveræne mave/tarm specialister, og efter en snak med dem synes de selvfølge, at min hund skulle have en fair chance.

Vi var kørt hele vejen fra Dragør til Evidensia i Faxe og det gør vi 100% fremover, hvis vores firbenede ven skulle have brug for det!

Kvikke og professionelle dyrelæger med stort fokus på hunden og, at den er i trygge rammer. Ingen stressede dyr her.

Jeg kan simpelthen ikke anbefale dem nok!!

3 de março de 2025

Kære Lea
Tusind tak for din varme anmeldelse!
Det betyder alverden for os at høre, at I følte jer trygge og godt behandlet – og at jeres hvalp fik den chance, den fortjente. Vi glæder os til at tage imod jer igen, hvis behovet opstår.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid grundig undersøgelse og god…

Altid grundig undersøgelse og god behandling af min hund af jeres dygtige team

3 de março de 2025

Resposta da Evidensia Dyrehospital Danmark A/S

Tusind tak for din tillid og de pæne ord! Vi er glade for at kunne give din hund den bedste behandling.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fejldiagnose

Her over 1 år senere har jeg så stadig min dejlige hund, men ikke takket være Evidensia Dyrehospital Kolding. Dyrlægen (Esther) lyttede overhovedet ikke til de symptomer, jeg fortalte, var arrogant og fejldiagnosticerede min hund. Ja jeg fik at vide - har han det ikke bedre om 3 dage, skal han aflives. Jeg tog min hund med hjem, der gik 5 dage og så var han over det værste. Så lyt dog til jeres kunder, de kender dyret bedst! Men nemmeste løsning på Evidensia er jo en aflivning for så opdager ingen jo, at dyrlægerne fejldiagnosticerer! Skam jer!

15 de fevereiro de 2024

Kære Charlotte

Vi forstår, at det har været en svær situation for dig, og vi vil gerne drøfte sagen nærmere for at forstå alle detaljer. Du er velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan tage en dialog om din oplevelse.

Skøn dyrlæge og sygeplejerske

Fantastisk dejlig dyrlæge, god og tryg oplevelse for både min hund og mig. Gode og udførlige forklaringer. Både min hund og jeg var trygge hele vejen igennem.

28 de janeiro de 2025

Kære Helle
Tak for den fine anmeldelse og pæne ord.
Vi er glade for at høre at det er en god og tryg oplevelse for både dig og din hund at komme hos os.
Evidensia Dyrehospitaler

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais