Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Uppgift om aktuellt väntrum i kallelsen och skyltar som vägleder till rätt plats saknas. Vid mitt besök medförde detta en timmes väntetid. Ingen personal i receptionen fanns tillgänglig. Jag v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skulle lyfta upp personal på Evidia ligger i Rinkeby, Mahad, som med sin skicklighet och tålamod lyckades sätta PVK på mig trots att jag var ovanligt svårstucken.

Detalhes da empresa

Informações de contato

2,4

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

23 avaliações

Fullkomligt idiotiskt

Blev uppringd o mannen sa att jag skulle vara där. Hade INTE fått nån information. Dagen efter dimper kallelsen ner. Eftersom inga tåg gick mellan Övik och Umeå (översvämningar) bad jag de sätta fram en ny tid på över en månad. Nu vill de att jag ska betala 550 kr för uteblivet besök. Har förklarat för de, men de vill ändå ha pengar! Svinigt gjort!!!

3 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Felaktig tid för drop in

Det stod att det var drop in från kl 08. Jag var först på plats och checkade in mig före 08. Fick information att det var ca 15 minuters väntetid. Räknade därför med att vara inne på röntgen runt 08:15. Vid 08:35 hade ingen personal hade dykt upp. Strax efter meddelar en personal att de har personmöte 8-9! Den informationen borde ha varit tydlig innan jag åkte dit. Nu väntar jag med många fler på att klockan ska bli 09. Det blir en rejäl försening till jobbet idag, riktigt dåligt.

27 de fevereiro de 2026

Ingen personal på plats o suttit i 55 minuter

Sitter just nu sedan 08:00 på Er rtg mottagning i Farsta och klockan är nu 08:46 och vi är många som sitter o undrar vart personalen är. Ingen i receptionen eller någon annanstans, det står att Ni öppnar 08:00 men ingen personal som sagt här.

Ingen personal alls som visar sig, kanske glömt schemalägga🤪

27 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dagens ros till Mahad

18 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Evidia långsammare än det mesta

Gjorde en magnetröntgen hos Evidia i Malmö den 15/11. Då hade jag väntat på att få en tid sedan 29/9. Efter två veckor har jag fortfarande inget svar, och vid kontakt får jag veta att svaret tar ytterligare 2 veckor. Fullständigt oacceptabelt!!!
Om er läkare hänvisar er till denna misslyckade institution, se till att hen ändrar till något bättre. Det kan inte få ta 10 veckor mellan remiss och svar. Uruselt !!!!!

2 de dezembro de 2025

Ohövligt bemötande

Jag. Var remitterad till Evidia för röntgen av ryggraden. Jag tror att själva undersökningen utfördes på professionellt sätt. Bemötandet från labassistenten var emellertid arrogant och ohövligt. Jag tar inte särkilt illa vid mig personligen, men kan tänka mig att många andra äldre skulle sätta värde på ett respektfullt och vänligt bemötande, särskilt eftersom man blir tvungen att vara praktiskt taget naken under undersökningen.

13 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har väntat på svar på CT- buk.

Har väntat på svar på CT- buk med kontrast som jag gjorde 24 juli, d v s idag 3,5 veckor sedan!!!!! Total katastrof, jag ringer dit , pratar med en administratör, som upplyser mig om att det är ont om radiologer. Har ringt två gånger , mitt resultat ligger där det ligger, har inte tittats på / bedömts , är en plåga att gå omkring och inte veta om det är något malignt eller ej…..För har man cancer då vill man få veta det fortast möjligt.
Har idag kontaktat Patientnämnden som upprättat ett ärende.

24 de julho de 2025

Oprofessionellt & nonchalant bemötande

Oprofessionellt, oempatiskt & nonchalant bemötande. Tonen hos de som arbetade där förmedlade att de tyckte det kändes jobbigt att behöva engagera sig i patienten, man kände sig som någon som besvärade bara genom att vara där. Det kändes inte tryggt, bristande information och lång väntetid där man fick sitta inne i ett litet bås. Ovälkomnande miljö.

6 de julho de 2025

Avråder

En extremt arrogant och otrevlig man i telefonen/receptionen. Dessutom kom kallelsen flera månader efter att jag bett om hjälp. Uruselt!

30 de junho de 2025

Uselt minst sagt

Uselt minst sagt! Fick vända hem utan MR pga av att jag har en shunt i skallen ( utan ventil ). Ringde ner en vecka innan och berättade detta, fick godkänt för MR! Deras internkommunikation verkar inte fungera nåt vidare! Riktigt uselt! Har gjort minst 5-6 MR tidigare utan problem! Anders Sköld

16 de junho de 2025

Eländig service!!

Eländig service!!
Har nu väntat snart 4 veckor på svar af MR-scanning av rygg!!
Det är tydligt att inkomsterna för kliniken kommer i första hand och patientvård låååångt ned på listan över prioriteter.
Som en missnöjd patient tidigare skrivet…. ”billigt är inte alltid bäst”
Har också tidigare mött upp till bokad tid (kl 11)som enligt kliniken var bokad till 17:45?????
Ingen ordning eller pålitlighet!!

30 de dezembro de 2024

Har fått en remiss och ska vara…välkommen v 50 och 51

Har fått en remiss och ska vara välkommen till evidia värnhem i malmö på droppin lungröntgen i vecka 50+51, åker då den 9/12 som är första dag i vecka 50 och kommer fram kl ca 12.30 och får då beskedet att jag inte blir röntgad idag utan måste komma tillbaka en annan dag!!!! Vad är det för vits med droppin när man inte är välkommen.
Ringde sedan dagen efter och blev uppringd av en mycket otrevlig kvinna som gjorde klart för mig att jag var bara var välkommen vecka 51!!!! Det var ingen akutröntgen min läkare beställt. Fy sjutton för sådant mottagande.

9 de dezembro de 2024

Billigast är alltid sämst

Billigast är alltid sämst. Region Skåne valde Evidia framför en beprövad aktör som Ellenbågen. Hur funkar det? Enligt
hemsidan finns det bara drop-in tider. Man kommer till dem och får höra att det är fullt i väntrummet - kom imorgon istället. Jag vill boka en tid imorgon. Går inte. Evidia!! Det är 2024 - man måste kunna använda tekniken och boka en tid. Uruselt!!! Var går våra skattepengar nånstans??

30 de setembro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.