Har netop købt en SunBee Promenade Plus m. Barnevognskit hos evobike efter at have lavet en del research og bl.a. læst en anmeldelse skrevet af en af deres tidligere kunder på trustpilot som roser v... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har haft en Evobike Classic i 3 år nu, og jeg må sige at kvaliteten har været under forventning. Jeg har passet godt på cyklen og har altid parkeret den i tørvejr. Alligevel er cyklen rusten man... Ver mais
A empresa respondeu
Cyklen har haft 2 reklamationer på 1 år. Begge gange har Evobike straks sendt ny reservedel uden beregning, samt afholdt udgift til skift af reservedel hos min nærmeste cykelsmed, så jeg har vær... Ver mais
Dårlig kundeservice. Jeg købte en trehjulet cykel fra EvoBike den 26 september 2023. Året efter gik bagakslen itu. Jeg reklamerede naturligvis Så blev jeg mødt med krav om doku... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Om Nordbutiker Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se I 2016 blev Nordbutiker udnævnt til en gazellevirksomhed >> Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. I Danmark er dette Rull.dk, Evobike.dk, Sportig.dk og Blimo.dk. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se. I 2016, 2017 og 2018 blev Nordbutiker udnævnt til en gazellevirksomhed. Rull Evobike Blimo Sportig
Informações de contato
Toldbodgade 18, 5. sal,, 1253, København, Dinamarca
- +45 89 87 30 84
- info@evobike.dk
- evobike.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig levering og mega god cykel som…
Hurtig levering og mega god cykel som jeg har købt
Hurtig og perfekt levering
Hurtig og perfekt levering, vil gerne have et stelnummer på cyklen
Efter nogle vare var sendt forkert
Efter nogle vare var sendt forkert, fik vi de rigtige vare med hjælp fra support Robin 👍 så vi synes firmaet gjorde det godt. 😊
Chatbox er mega irriterende
Det er meget irriterende, at der ikke er telefon eller e-mail til kommunikation. Jeg havde spørgsmål om en reservedel og var nødt til at tale med en robot. Det er også uacceptabelt, at der ikke findes godkendte servicesteder i Danmark. Hvis jeg havde vidst det fra starten, havde jeg aldrig købt en cykel hos jer

Resposta de Evobike
Jeg har købt en cykeltrailer
Jeg har købt en cykeltrailer, som jeg er fuldt ud tilfreds med. Den var pakket godt ind ved levering. Hjemmelevering havde dog været at foretrække frem for pakkeshop, da pakken var stor.
Jeg bestilte fredag sidst på dagen, og den blev leveret om onsdagen
Jeg har ikke hørt noget som helst fra…
Jeg har ikke hørt noget som helst fra firmaet vedr. mit køb af cykel - udover en bekræftigelse på, at ordren er modtaget.
Og der er ikke anført en forventet leveringsdato !

Resposta de Evobike
Rød cykel mister sin farve
Jeg har en rød cykel fra EvoBike som er ca. 4 år.
Den kører ganske fint, men jeg er meget skuffet og lakeringens holdbarhed.
Min cykel var i den fedeste Ferrari rød farve. Nu er den næsten helt lys og mega afbleget og ret fesen at se på.
Min cykel står ude, under en overdækning. Den står hver nat i lyset af en lygtepæl. Og det er sjovt nok er det kun på de sider af stellet, som peger mod lygtepælen som er totalt afbleget.

Resposta de Evobike
I får 5 stjerner når jeg får besked på…
I får 5 stjerner når jeg får besked på at min cykel kommer før påske, Robin er en virkelig god hjælp Han fortjener 5 stjerner
garantibevis
hurtig levering 5 dage, bestilt lørdag og kom onsdag, men ingen brugsanvisning eller samlevejledning med dsv, skulle finde på net. hilsen Solveig Een forglæmmelse, hvad med garantibevis, det mangler jeg.
Hurtig levering og et fint produkt
Ingen mulighed for reparation
Min 3 år gamle cykel lader nu ikke. Min cykel handler kan ikke hjælpe med at få den lavet, da han ikke kender mærket. Min egen fornemmelse er, at det er laderen. Havde købt en tilsvarende af et andet mærke, som dog ikke løste problemet. Hos evobike får jeg vedvarende en bot at kommunikere med som blot råder mig til at købe en lader hos dem. I øvrigt baseret på en række undersøgelser af cyklen som jeg selv- som ikke kyndig skal gennemføre…

Resposta de Evobike
Fin cykel køre godt mangler en bolt og…
Fin cykel køre godt mangler en bolt og ikke stillet rigtigt i gear men ellers en fin og flot cykel.
Hurtig levering fed cykel
Advarer ikke længerte imod EvoBike
Dårlig kundeservice.
Jeg købte en trehjulet cykel fra EvoBike
den 26 september 2023.
Året efter gik bagakslen itu.
Jeg reklamerede naturligvis
Så blev jeg mødt med krav om dokumentation.
Jeg leverede foto, men det var ikke nok
Siden ønsker de et værksted 800km herfra i Sverige.
Det er fup og svindel, så pas på.
Brug ikke EvoBike
OPDATERING
Ordrenummeret er 65057070 og min reklamation over den defekte bagaksel strander fortsat på krav om videodokumentation, som ikke fungerer på linket.
Jeg advarer fortsat mod EvoBike
NY OPDATERING DEN 3, MARTS
Efter en bøvlet start fik EvoBike afhentet cyklen og den fik skifter bagaksel og hjullejer.
Effehtivt og venligt.
Har nu givet fem stjerner
Fin service

Hurtig levering.
excellent product
Excellent product, easy to assemble and easy to use. The website is easy and simple. I recommend it!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.