En mycket välgjord och ingående kurs som täcker allt man behöver för att komma igång och utvecklas inom marknadsföring. Teamet står alltid redo, oavsett dag och tid, att vara behjälplig i frågor h... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Helt ärligt....Jag tycker att den här kursen är värd mer än vad de tar betalt för. Aldrig i mitt liv har jag gått igenom en kurs och fått såhär mycket värde på så kort tid. Om någon ger mig en mikro... Ver mais
Vad är det man får? Lura ungdomar som tror att man kan tjäna pengar på att jobba hemma och läsa en "kurs" för 30000 och övertyga dom att dom kommer att tjäna ca: 60000 i månaden efter skatt är luren... Ver mais
Letade dagligen efter en förändring i vardagen… från ingenstans hittade jag denna kursen. Var otroligt skeptiskt till om det ens var möjligt att tjäna pengar online om man inte var typ en influencer,... Ver mais
Detalhes da empresa
#1 Programmet i Sverige för att lära sig tjäna pengar med digital marknadsföring, som affiliate, konsult eller coach.
Informações de contato
-------, 59230, Vadstena, Suécia
- info@ewcederqvist.com
- ewcederqvist.com
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Denna community förändras ens liv📈😀
Denna community är utan tvekan den bästa jag någonsin varit en del av. Det är en seriös och engagerad gemenskap där alla medlemmar tas om hand på ett fantastiskt sätt. Genom communityns stöd och vägledning har jag fått en djupare insikt i världen och lärt mig att tänka på ett helt nytt sätt jämfört med tidigare. Det har inte bara hjälpt mig att växa som person, utan även fört mig närmare mina mål. Jag känner att jag utvecklas dagligen och att jag snart kommer att nå de framgångar jag har strävat efter. Att vara en del av detta sammanhang har verkligen förändrat mitt liv till det bättre, och jag ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med alla fantastiska människor här.📈🥂
Vill att alla ska lyckas
Tycker dem har ett fint bemötande och bryr sig om att varje person ska lyckas!
Jag är riktig nöjd med utbildningen
Jag är riktig nöjd med utbildningen! Allt material är lätt att förstå och det är en röd tråd genom hela utbildningen. Så jag kan varmt rekommendera denna utbildning om du verkligen vill göra en förändring i ditt liv!
Jag rekommenderar verkligen Next Level!!
Edwin på Next Level ingav stort förtroende direkt. Han förklarade hur Affiliate verkligen fungerar och vad man har att vänta sig.
Utbildningen och mentorskapet är fantastiskt bra! Bäst av allt är att Edwin och hans team engagerar, guidar och stöttar sina elever. Två gånger i vecka är det gruppmöten där man kan ställa frågor.
Dessutom är communityn fantastisk! Vi är som en familj.
Så funderar du på att ge dig in i online business så rekommenderar jag programmet varmt!
Rädslan övergick till glädje!
Initiellt var jag verkligen så rädd för att jag hade gjort ett misstag MEN så fort jag fick tillgång till det fina communityt försvann så mycket rädslor!
Även det faktum att utbildningen är så mycket mer än bara hur/vad affiliate marketing är.
Under utbilden får man verkligen ta del av så mycket tips och (ibland krav) på att utvecklas och jag tror ärligt inte jag hade lyckats på egen hand.
Att få tillgång till så många människor som gör/gjort samma resa plus det faktum att mentorerna alltid har ett öppet öra när man behöver hjälp har betytt så mycket!
Fantastisk hjälp med att komma igång med affiliate marketing
Jag vill verkligen rekommendera E.W. Cederqvist AB för alla som är intresserade av att börja med affiliate marketing. Deras expertis och stöd har varit ovärderliga för mig som nybörjare. Från första kontakten visade de stort engagemang och en vilja att hjälpa mig förstå grunderna i branschen. Deras kurser och vägledning är lättförståeliga, och de gav mig konkreta strategier som snabbt visade resultat.
Deras kundtjänst är också fantastisk – de svarade snabbt på alla mina frågor och var alltid villiga att ge extra hjälp när det behövdes. Tack vare deras support känner jag mig mycket tryggare i min nya satsning och ser redan hur mina ansträngningar börjar löna sig.
Om du funderar på att börja med affiliate marketing och vill ha pålitlig och professionell hjälp, är E.W. Cederqvist AB det perfekta valet!
Wow!
Jag måste säga att jag är otroligt imponerad. Utbildningen har varit väldigt informativ och välstrukturerad, och jag känner att jag verkligen har fått ut så mycket som möjligt!
jag uppskattade verkligen det personliga stödet och feedbacken jag fick under hela utbildningen. Jag känner mig nu mer säker och motiverad att ta mig till nästa nivå.
Jag kan varmt rekommendera denna utbildning till alla som är intresserade av att starta en karriär inom affiliate marketing! Tack för en fantastisk utbildning!
Grymt bra bemötande
Grymt bra bemötande!
Coachningen är skräddarsydd utifrån vilken väg just du vill ta, rekommenderar till 100%
Allt du behöver för att komma igång…
E.W Cederqvist’s mentorskap har hjälpt mig både praktiskt och teoretiskt att på väldigt kort tid förstå hur jag ska gå tillväga för att jobba med Affiliate marketing. Inom ca två månader hade jag tjänat min första provision.
detta är en kurs/ Mentorskap för dig…
detta är en kurs/ Mentorskap för dig som verkligen vill ta steget och förändra ditt liv och bygga ditt företageande!
Supernöjd!
Bra mentorskap, vägledning dygnet runt och träffat fantastiska vänner genom vårat community!
Mycket användbar kunskap
Mycket bra kunskap och tankesätt som var användbart och gav mig resultat snabbare än jag förväntat vilket är jätte roligt
OTROLIG UTBILDNING!‼️😍🙌🏻
Edwin's onlineutbildning om affiliate marketing är en exceptionell och magnifik utbildning som överträffar alla förväntningar. Från första stund märker man den enorma kompetens och skicklighet som Edwin besitter inom området. Han har skapat en kurs som inte bara är informativ utan även inspirerande, och hans pedagogiska förmåga gör att varje moment känns enkelt att förstå och tillämpa.
Utbildningens innehåll är otroligt omfattande och detaljerat. Edwin går igenom allt från grundläggande principer till avancerade strategier, vilket gör det möjligt för både nybörjare och erfarna marknadsförare att dra nytta av kursen. Varje modul är noggrant strukturerad och fylld med praktiska exempel som visar hur man effektivt kan implementera de lärda teknikerna i verkliga situationer.
Det mest imponerande med Edwin's utbildning är den konkreta och omedelbara nyttan den erbjuder. Efter att ha genomfört kursen har jag inte bara fått en djup förståelse för affiliate marketing, utan jag har även kunnat sätta igång min egen online-verksamhet direkt. Edwin delar generöst med sig av sina insikter och verktyg, vilket gör att man känner sig väl förberedd att möta och övervinna de utmaningar som kan uppstå på vägen.
Dessutom är kursen otroligt prisvärd. Med tanke på den mängd värdefull kunskap och de praktiska färdigheter man får, är priset för utbildningen nästan för lågt. Det är sällsynt att hitta en så högkvalitativ utbildning till ett så överkomligt pris, vilket ytterligare bekräftar Edwin's engagemang för att göra affiliate marketing tillgängligt för alla som är villiga att lära sig.
Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Edwin's onlineutbildning om affiliate marketing till alla som vill ta steget in i denna spännande och lönsamma bransch. Edwin är inte bara en enastående instruktör, utan också en inspirationskälla som verkligen bryr sig om sina elevers framgång. Denna kurs är en investering som garanterat kommer att ge fantastiska resultat och öppna dörrar till nya möjligheter📈🚀
Gratitude!!
Jag har varit nyfiken på att börja med affiliate marketing en längre tid, jag kollade runt lite på sociala medier för att hitta den rätta mentorn, men jag fastnade inte för någon!! Till jag slutligen såg Edvin,fick en bra mag känsla,jag tror det var på tik tok.!! Jag tog kontakt med Edvin det var nog den bästa investeringen jag gjort inte bara för att jag skulle lära mig affiliate marketing också lära mig om mig själv och ändra tanke sätt och bli en bättre version av mig själv. Kan varmt rekommendera denna utbildning.
Petros
Bästa beslutet i mitt liv! Tack Edvin!!
Jag är så tacksam för att jag hittade till Edvins mentorskap och vågade gå med i utbildningen även fast det kändes nytt och läskigt. Det är lätt det bästa beslutet jag tagit för mig själv och min framtid!
Inte nog med att man lär sig exakt allt man behöver veta om Affiliate Marketing steg för steg så är det så mycket mer. Edvin och alla i hans team är hjälpsamma 24/7 och svara på alla ens frågor och hjälper en framåt. Dom leverera alltid med högsta kvalitet och det märks verkligen att Edvin vill att jag ska lyckas lika mycket som jag vill det!
Jag har dessutom lärt mig så mycket om personlig utveckling, starta eget företag, marknadsföring mm. Kunskaper jag kommer ta med mig hela livet, tack vare Edvin!🙏
Dem finns verkligen där!
Från början till nu så har det alltid funnits en stark vilja att vilja se framgång. Från mottagandet till uppstarten fanns det ett intresse av att se att allt fungerade och en vilja att hjälpa om det inte gjorde det.
Jag har varit enormt nöjd med valet av produkt och stödet som man har fått från grabbarna på vägen har vart fantastiskt!
Tycker utbildningen är bra
Tycker utbildningen är bra. Man lär sig allt från grunden och även mycket om marknadsföring. Har fått jätte bra hjälp och kan verkligen rekommendera!
Mycket bra och givande coach!
Jag har haft många intressanta diskussioner kring företagande och ledarskap. Det har aldrig varit några problem och när jag har haft frågor har jag alltid fått bra hjälp. Jag har lärt mig mycket nytt om företagande och fått en annan respekt för att starta ett eget företag. Edvin är en väldigt skön och avslappnad person och man märker att han vill ens bästa Han finns där i alla lägen! Dessutom är kommunikationen snabb och bra, och det finns väldigt bra material att ta del av.
Väldigt duktig och inspirerande
Väldigt duktig och inspirerande! Kursen är en genväg till allt jag ville lära mig. Hjälpte mig att komma långt med mina mål! Rekommenderas starkt!! :)
Engagerade
De är engagerade och villiga att stötta framåt mot utveckling. Jag är tacksam för all den kunskap de delat med mig, tydlig och hjälpsam information, Jag är super nöjd och tacksam
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.