A empresa respondeu
Lataa sivuja aika kauan. Jos klikkaa treenin alkaneeksi ja haluais välillä uudestaan selata ohjetta, olisi kiva, jos treenikellon saisi siksi aikaa paussille. Minulla oli sellainen käsitys, kun ohjel... Ver mais
A empresa respondeu
Pitkään mukana valmennuksessa olleena on pakko kehua ja korostaa tätä valmennusta kokonaisvaltaiseksi ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEKSI; rakastan Even positiivisuutta, treenivideoita (jotka saa tehdä Even mukana)... Ver mais
Liityin joukkoon 14.2. ja kävin inbodymittauksessa 26.2. Lihasmassa minulla oli jo ns yli normien joten tarkoituksena on ylläpitää lihas ja polttaa rasvaa jotta kiinteytyy. Menin uudelleen 26.... Ver mais
Hyvinvointi ei ole kuuri – se on elämäntapa. Tavoitteesi ei tarvitse odottaa. Ewellness tarjoaa valmennuksen, joka mukautuu kiireiseen arkeesi ja auttaa sinua saavuttamaan pysyviä tuloksia – ilman kitudieettejä tai syyllisyyttä. Löydä tasapaino, energia ja ilo omalla tavallasi.
Finlândia
Jotenkin liian epäselvä kun koko ajan tulee lisää ja lisää tietoa sivuille. Itse kokisin paremmaksi että keskustelut hoituis sähköpostilla ei sovelluksella. Sovelluksessa olis vain ruokaohjeet, sali ohjeet ja valmentajan viestit. Nämä ihmisten kysymykset sotkee tätä hirveesti. Kun kysymykset käytäis yksityisesti jokainen omalla sähköpostilla niin olisi selkeämpää.

Resposta de Ewellness
Minulla oli sellainen käsitys, kun ohjelman otin, että saan valmentajalta yksityisesti palautetta ja henkilökohtaisten syötettyjen tietojen mukaan olisi neuvonut, että mistä kannattaisi lähteä liikkeelle. Nyt jäi vain oman arvion mukaan. Kukaan ei taida noita seurata. Oliko sitten jokin toinen ohjelma, mihin tuo olisi kuulunut?

Resposta de Ewellness
Visuaalisesti hyvännäköinen ja monipuolinen sivusto. Alkuun hieman hankala, jollet oikeasti katso ohjevideoita, mistä mitäkin löytyy.
Sovellus on selkeä ja helppokäyttöinen ja sieltä löytyy laaja kattaus ohjeita ja reseptejä käyttöön. Hinta-laatusuhde ihan täykky!
Sovellus hiukan hankala, treenien merkkaaminen työläs. Kiva, kun voi treenata kotona vastuskuminauhojen avulla ja kaikki kotitreenit on videoitu. Reseptejä toivoisin lisää ja vaihtelua niihin valmiisiin kcal määriin.
Treenit sujuu mutta kunpa saisin tuon ruokavalion kuntoon.
Valmennus on ollut hyvä ja valmentajilta on saanut apua ja tukea tarvittaessa päivittäin. Itse olen ollut henkilökohtaisessa valmennuksessa. Kysyttäessä valmentajilta jotakin olen kyllä saanut vastaukset nopeasti. Välillä kuitenkin on turhauttanut kun useampaan kertaan olen joutunut alusta saakka kertomaan oman tilanteeni heille, tuntuu että valmentajat eivät aina ole perehtyneet edellisiin keskusteluihin. Vaikka onhan tämä ymmärrettävää kun on useampi valmentaja.
Valmentajien videotervehdykset ovat olleet huippuja! Kun videotervehdyksen saa niin tuntuu että saa oikeasti henkilökohtaista palautetta ja tukea valmennukseen.
Ruokavalio on ollut hyvä ja reseptit hyviä. Joissakin resepteissä kuitenkin tuntuu, että joitakin aineksia on vain lisätty kalorimäärän mukaan esim. Omassa ruokavaliossa kermainen lohikeitto oli todella todella juustoista ja keiton annoskoko oli pieni. Myös pinaattikeittoon tuli paljon jauhoja ja tämän vuoksi keitto maistuikin aika jauhoiselta. Muuten olen ollut tyytyväinen resepteihin ja ruuat olleet maittavia.
Sovellusalusta on ollut helppokäyttöinen, mutta kuitenki hieman hidas ja sovellus ajoittain jumittaa.
Itse sisältö on tosi kiva, mutta äpin alustasta en tykännyt. Hankala lukea pieninäyttöiseltä puhelimelta tekstejä koska sävytkin hankaloittavat näkyvyyttä. Voisin kokeilla uudestaan, jos valmennusmateriaalipaketit saisi myös selaimeen tai sähköpostiin.
Alusta on miellyttävän näköinen ja esimerkiksi treenit ja ravinto-osio löytyy helposti. Muuten alusta on vaikea ja edes useampi käyttökerta ei takaa sitä että löytäisi etsimänsä ensimmäisellä kerralla. Käyttömukavuus saa arvosanaksi 2/5. Selkeämmät valikot vaikka sivulla voisi helpottaa. Myös treenien merkkaus ja ravinto erkkaus on tosi monen mutkan takana.
Ostin 3 viikkoa sitten 1:1 valmennuksen (4kk 3kk:n hinnalla). Ostopäätöksen tekohetkellä ja sen jälkeen pohdin monen monta kertaa, että olenko heittänyt juuri rahani kankkulan kaivoon, koska ”tiedän itse jo kaiken tarvittavan ja eihän etävalmennus voi olla riittävä”. Olen nyt jo 100% varma, että valmennus on ja tulee olemaan jokaisen pennin arvoinen - ja enemmänkin!🥰
Aiemmat kokemukset ihme- ja pikadieeteistä ovat saaneet ajatuksen terveellisestä ruokavaliosta ja laihduttajan kalorimäärästä vääristymään salakavalasti - ja mikään treenimäärä ei tunnu riittävältä. Even valmennuksen aikana tuntuu heti alusta asti siltä, että halaa itseään isosti - pitää omasta kehostaan huolta ja se saa riittävästä oikeanlaista ravintoa. Ja se jos joku saa aikaan onnellisen ja energisen fiiliksen. En malta odottaa tulevaa valmennuskesää! ☀️❤️
Olen ollut mukana 8kk ja sinä aikana painoa on pudonnut lähes 6 kg ja senttejä vyötäröltä 10.
Lähdin alun perin tavoittelemaan painonpudotusta ja löytämään liikunnan iloa - näitä olen Even lempeällä valmennustyylillä saavuttanut ja matka jatkuu. Suurimpia oppeja ovat olleet sallivuus ja kärsivällisyyden opettelu, hyvien muutosten huomaaminen omassa tekemisessä ja se, että hyvin pienillä valinnoilla arjessa saadaan aikaan pysyviä elämäntapoja. Ja mistään ei ole tarvinnut luopua, vaan tämä muutos kestää elämää ja sen yllättäviäkin tilanteita.
Valmennuksen treeneistä löytyy paljon kivoja vaihtoehtoja kotiin ja salille ja liikunnan iloa en kyllä enää halua menettää. Myös ruokareseptit ovat maukkaita, mutta nykyisessä sovelluksessa vähän hankalasti selattavissa ja siksi ovat nyt tämän vuoden puolella jääneet vähän vähemmälle käytölle. Samoin uuden sovelluksen vuorovaikutusmahdollisuudet käyttäjien välillä ovat jäykemmät. Yhteisöllisyyttä kaipaisinkin sovellukseen enemmän. Siksi ei nyt täysiä pisteitä.
Fiilis että mistään ei tarvinnut luopua, ruoka sopi koko perheelle ja treenit pystyi tekemään kotona🤗 Ei mitään negatiivista sanottavaa, positiivinen tsemppaus ja neuvot sai oman mielen ajattelemaan eri tavalla ja hyviä tuloksia alkoi tulla. Suuri suositus kaikille jojoiluun kyllästyneille!
Sisältö on erittäin hyvää, hetki meni ymmärtää sovellusta ja toisinaan se on hidas, siksi miinusta.
Menin uudelleen 26.3., jolloin huikeat tulokset, tästä suunta eteenpäin!
Rasva% oli -2.1%
Paino -1,7kg
Rasvamassa -1,9kg
Kehonikä -3,5v ja fiilis mitä mainioin!
Inspiroiva, lempeä ja salliva valmennus! Suosittelen lämpimästi jokaiselle, joka haluaa muuttaa elämäntapoja ilman kitudieettejä ja omaa kehoa arvostaen!
Plussaa monipuolisista ja hyvistä resepteistä, sovelluksen helppokäyttöisyydestä sekä siitä ettei ole kieltolistoja. Tukee hyvin elämäntapamuutosta ja kestävien, terveellisten elämäntapojen opettelua!
Ruokien merkkaaminen toimii minulla hitaasti ja sivun aukeamista saa välillä odotella useita minuutteja, joten siihen toivoisin vielä kehitystä. Olisi myös mahtavaa jos kaikki reseptit ja treeniohjelmat olisi helposti valittavissa, eikä erillisiä pdf-tiedostoja tarvitsisi :)
Eve ja co ovat ihania, auttavaisia ja vastaavat nopeasti kysymyksiin! Tykkään myös sovelluksen kotitreeneistä ja niiden helppoudesta.
Valitettavasti uusi sovellus/alusta ei kuitenkaan palvellut minua tässä hetkessä. Tykkäsin vanhasta sovelluksesta juuri koska reseptien selaaminen oli helppoa ja selkeää. Nyt koin sen jotenkin jäykkänä, ja samat reseptit pysyivät viikosta toiseen 🙁 lähinnä liityin mukaan ruokavalion takia, joten sen takia olisin toivonut sujuvampaa reseptipankkia. Resepteissä kuitenkin koin hyvänä sen että ne on helppoja, mutta reseptien selaaminen ym on hankalaa.
Tykkään kuitenkin Even tavasta valmentaa, joten jos sovellus muuttuu jossain vaiheessa niin tulen varmasti liittymään mukaan uudelleen! 😊
Olen vasta aloittanut valmennuksen mutta jo nyt se vaikuttaa todella hyvältä. On paljon erilaisia reseptejä ja ohjelmia sekä salille että kotiin. Tykkään 👍🏻
Valmennuksen sisältö on minun kohdalla täysin räätälöity omiin tarpeisiin, ominaisuuksiin ja elämäntilanteeseen nähden. Olen saanut takaisin innostuksen ruoan laittoa kohtaan, en koe ahminnan tarvetta kun saan ravinnosta kaiken tarvittavan. Treenit eivät luo paineita vaan auttavat jaksamaan ja on annosteltu sopivaksi tämänhetkinen tilanteeni huomioiden.
Valmennuksessa on ihanaa, kun ei ole mitään kieltolistoja
ruokien suhteen ja ruokavaliota on todella helppo noudattaa. Treenit pystyy tekemään joko kotona tai salilla, mikä on myös todella hieno asia.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.