Mycket missnöjda med vår flytt! Trots flertalet bekräftelser av vår bokning och kontakt fick vi fel bokning och vår flytt blev kaos och väldigt mycket dyrare än tänkt då vi fick göra egna utlägg för a... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Flyttstädning som var usel. Två personer kom med mycket enkla städredskap och hade troligtvis aldrig städat förr. Pratade bara engelska men det fungerade knappt heller. Oförsiktiga vid hantering a... Ver mais
Personal som inte kan prata eller förstå Svenska.Inte kan läsa heller.Skrev på kartonger med porslin.Försiktigt,glas. Flera glas gick sönder.Får ingen ersättning då det inte var deras personal som... Ver mais
Bokade flytt och flyttstäd och kan bara säga att vi är supernöjda med allt. Självgående flyttkillar och väldigt serviceinriktade, plastade även in alla möbler så inga skador uppstod. Städningen va... Ver mais
Detalhes da empresa
Ej riktiga omdömen
Informações de contato
Hellmarkshöjden 15, 141 32, Huddinge, Afeganistão
- 0709987544
- Info@matros23
- excellentmoving.se
Supernöjd
Bokade flytt och flyttstäd och kan bara säga att vi är supernöjda med allt.
Städningen var väldigt bra finns absolut inget att klaga på.
Vi kommer absolut att använda Excellet moving om vi har behov att flytta igen.
Även priset var ett utav dom bättre vid offertförfrågan till flertal firmor.
Flytt och flyttstädning
Vi fick jättebra flytthjälp av Excellent moving. Flyttkillarna var väldigt hjälpsamma och noggranna och lånet av flyttkartonger funkade bra. Excellent moving skötte även flyttstädningen och den har vi inte heller några synpunkter på. Allt funkade väldigt smidigt.
Otroligt nöjda
Otroligt nöjda! Kan varmt rekommendera Gafhow och Tair som gjorde en oerhörd väl genomför städning i vår lägenhet. 10 av 10 till deras insats!
Helt okej tjänst, bra kundbemötande i efterhand
(Efter omdöme blev jag uppringd av städchefen som personligen bad om ursäkt och förklarade lite ang just den dagen. Uppskattades mycket och han var även snäll som la in en reducering på slutpriset. Så väldigt bra bemötande av kritik från just hans sida. Kommer höja från 1 till 3 pga personen tog till sig kritiken och faktiskt försökte åtgärda problemet.)
Ställer in sitt planerade besök 1 timme innan avgiven tid. Säger att dom ska återkomma samma dag. Återkommer inte samma dag med ny tid. Kontaktar dom dagen efter och blir ringd på kvällen. Det bokas ny tid, dom frågar om dom kan skjuta på tiden 1 timme framåt samma dag som jobbet ska utföras. Dom kommer 45 min sent till platsen. Säger att jobbet ska gå på 3.5 timme, att dom ska ringa 1 timme innan dom är färdiga så man kan komma ut och låsa. Dom kontaktade aldrig mig, fick kontakta dom. Visade sig att dom var färdiga för flera timmar sedan. Lägenheten står då alltså olåst utan att jag vet om det. Själva städ tjänsten var helt okej, inget fel på deras jobb. Mest fel på allt utöver jobbet.
Super flytthjälp
Super flytthjälp! vänliga, hjälpsamma och professionella
Supernöjd!
Supernöjd!
Två duktiga och trevliga killar som pratade både svenska och engelska. De hade lastat klart i god tid innan vi skulle köra till nya adressen. Det var otroligt viktigt med tidsaspekten då det handlade om ett triangelbyte där alla skulle åka samtidigt. De var väldigt noggranna och plastade in allt från skåp och byråer till tavlor.
De fick inte in soffan genom hallen så lyfte in den balkongvägen. Jösses vad de fick jobba!
Otroligt tacksam och skulle definitivt anlita dem igen!
AVRÅDER STARKT
AVRÅDER STARKT! Helt orimligt hur de kan ha något positivt omdöme överhuvudtaget? Först så kom de med en för liten lastbil, vi hade i avtalet 30 kubik och de kom med en på 25 kubik. Sen packade de två killarna, som kändes som "dum och dummare" jättekonstigt. Totalt oförsiktiga. Sedan när de kom fram tog det så lång tid för dom att ta in alla lådor att det blev nästan elva på kvällen... Eftersom de kom med en för liten bil och lastade in på ett så dåligt sätt, så fanns massor kvar i lägenheten. Detta förstörde hela vår planering och var oerhört stressigt. När vi ringde och berättade om deras misstag så var responsen bara att "vadårå?" och vi fick KÄMPA för att de skulle komma och hämta resten. De var otroligt otrevliga i telefon och sa inte inte ens förlåt utan snarare att de "gjorde en tjänst" och "inte behövde hjälpa oss med sista lådorna". Vi hade ett avtal som de bröt, såklart de måste fixa det? Vi flyttade på en lördag, och måndag klockan elva på kvällen kom sista lasset. Inslängt i hissen och mycket hade skavanker. Nu hade de glömt vissa saker och jag kontaktade och frågade om de hade glömt något. Utan respons. Känns väldigt oseriöst. Flera av våra fina teak-möbler och golvlampor har fått stora slag mot sig, revor och liknande. Bryr du dig om dina möbler, välj inte att flytta med denna flyttfirma.

Resposta de Ej riktiga omdömen
Service minded firma både vid bokning…
Service minded firma både vid bokning och under flytt! Killarna som packade och flyttade mina möbler och flyttlådor var så noggranna och effektiva. Bara guldstjärnor att ge dem!
Väldigt duktiga!
Väldigt duktiga!! Dom jobbade på snabbt samtidigt som dom var oerhört försiktiga med våra saker och väldigt trevliga! Rekommenderas starkt
Suverän service
De var trevliga, hjälpsamma och suverän service. De var aktsamma om möblerna. Kommer absolut att rekommendera denna firma till folk som ska flytta, behöver jag flytta igen så blir det Excellent Moving.
Mkt bra och effektivt
Mkt bra och effektivt, trevliga killar som tog väl hand om både möbler kartonger. Jag är mycket nöjd.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.