Via een vriend van mij bij jullie site terecht gekomen, ik houd van streetwear met een luxe uitstraling ik ben erg specifiek in mijn kleding keuze Vanaf het moment van pakket ontvangst tot eers... Ver mais
Onze zoon (18 jaar) is helemaal weg van Excentriek. De kleding is van mooie kwaliteit. Bij een vest was de rits helaas kapot gegaan, maar dit heeft Excentriek super netjes opgelost door middel... Ver mais
2x hetzelfde item besteld. Eerste keer in maat m, tweede keer maatje s. Kreeg echter bij de tweede levering een verkeerde maat opgestuurd. Zodra ik dit aangaf, meteen goed opgepakt en voorstel om alsn... Ver mais
Goeie kwaliteit alleen de levertijd is wat minder
Excentriek is a leading company specializing in high-quality streetwear. We are dedicated to providing customers with unique, stylish pieces that not only make a fashion statement but also reflect individuality and self-expression. Our carefully curated collection embraces a lifestyle beyond conventions, offering diverse, meticulously crafted garments made from premium materials for both durability and comfort. At Excentriek, we prioritize excellence in customer service, recognizing that satisfied customers are the foundation of our success. We are committed to ensuring a seamless and enjoyable shopping experience. With a focus on quality and customer satisfaction, Excentriek has become a trusted name in the world of streetwear, continually inspiring our customers with the latest trends and timeless styles.
Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Kwaliteit is top. Het wordt enorm snel en netjes geleverd!
Goeie kwaliteit en echt waard voor je geld!
De verpakking van de kleding was netjes en uitgebreid, ook was de lever snelheid goed en de kwaliteit is ook goed
Snelle levering, prachtige verpakking. Zeer tevreden met de kwaliteit van het shirt.
Shirt is van goeie kwaliteit, dikke stof die lang mooi blijft. Verder is de pasvorm goed, als je houd van een oversized fit. Zeker een aanrader om hier wat te bestellen.
Ik heb bij Excentriek een shirt besteld en deze is goed gevallen. De kwaliteit van het shirt is goed en het shirt blijft mooi na het wassen. De site was gebruiksvriendelijk en de verpakking en het bestelproces zagen er verzorgd uit!
Een mooi merk van goede kwaliteit. Mooie designs en een breed assortiment met verschillende designs en kleuren. Inmiddels in bezit van 2 shirts en ze worden met veel plezier gedragen. Blijven ook mooi na het wassen. Gewoon kopen dus!
Goede kwaliteit shirts, snelle levering en een mooi uniek design!
Snel geleverd en goeie kwaliteit kleding. Top bedrijf!
Super leuke kleding van erg hoge kwaliteit. Daarnaast was de bestelling erg snel binnen en de nazorg was erg goed.
Geweldige kwaliteit en snelle levering erg blij mee!!!
Thxs