Exotuning Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke en eerlijke gast! Had paar weken na de tune een storing, de volgende dag stond hij aan mijn deur om terplaatse optelossen! Geen belachelijke hoge prijzen en wachttijden! Hij heeft z... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb chiptuning stage 1 laten doen, Met niet een alledaagse auto. Het was geen gemakkelijke operatie, de ECU'S( idd. 2 stuks) zaten goed verborgen en zeer moeilijk los te koppelen, maar hij is... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb vandaag 21 dec 2024 mijn kia proceed gt laten chiptuning bij exotuning in Deinze wat en verschil van 204 pk naar 258,7 pk je voel het gewoon als je rijdt Top service , kei vriendelij... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Regulagem de automóveis

Chiptuning specialist! Exotuning garanties: ✅ Tuning op locatie ✅ Op maat geschreven software ✅ 100% Tevredenheid

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

31 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Heb chiptuning stage 1 laten doen,

Heb chiptuning stage 1 laten doen,
Met niet een alledaagse auto.
Het was geen gemakkelijke operatie, de ECU'S( idd. 2 stuks) zaten goed verborgen en zeer moeilijk los te koppelen, maar hij is heel rustig en geduldig gebleven en de aanhouder wint😁😉. Zeer goed werkt vergericht,
Heel goede service, goede uitleg.
Heel tevreden van.
Heel blij met het resultaat en het propere werk.
Ik zou iedereen aanraden om er naartoe te gaan. Ik ga zeker terug als ik hem nog eens nodig heb.

27 de fevereiro de 2026

Chiptuning

Auto naar stage 1 gebracht en rijd echt top. Heel vriendelijke mensen. Niks op aan te merken, zeker aan te raden.

3 de junho de 2025

KIA PROCEED GT 2022

Top service , kei vriendelijke mensen , weet wat hij doet zeker een aanrader

Uiteraad leg hij het super goed uit wat hij doet met je auto zeer vertrouwelijk
Heeft een passie voor zijn vak

21 de dezembro de 2024

Super vriendelijke mensen.

Super vriendelijke mensen.
Ze hebben mij enorm geholpen met de uitleg voor, tijdens en na de aanpassingen.
Ik ben super blij met het einderesultaat, zeker en vast een aanrader!
Tot binnenkort!

12 de maio de 2024

Top ontvangst

Zeer vriendelijk ontvangst en goede hulp.

Zeker een aanrader en klantvriendelijk is dit een 10

Kom zeker nog es terug

27 de abril de 2024

Volvo V40 R design

Ik ben super goed ontvangen door de mannen van exotuning ze hebben mij meer dan het nodige informatie gegeven. Ik heb nu veel meer rijplezier in mijn Volvo V40, ongelooflijk werk geleverd. Merci !

13 de abril de 2024

Stage 1 BMW318D

De dag zelf nog gegaan en snelle service gehad.
Vriendelijke ontvangst - Geld waard.
Alles word uitgelegd bij vragen.
Zeker een aanrader!

6 de abril de 2024

Uitstekende garage

Uitstekende garage!
Enorme cijfers uit men auto kunnen halen en schitterend geluid van de op maat gemaakte uitlaat!
Zeer correct in alles!
Dikke aanrader.

2 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedrijf van de beste klasse

Heel goede, vriendelijke service. Je wordt goed ontvangen en alles wat er gebeurt bij de tuning wordt uitgelegd.

Overschat de verwachtingen wat de tuning zelf betreft.

Zeker een bedrijf om aan te raden bij al je kennissen!

24 de janeiro de 2024

goede ervaring

haalt meer vermogen uit je auto dan andere tuners, dus je krijg zeker waar voor je geld. vriendelijk en heeft veel kennis van zijn vak.

14 de janeiro de 2024

Heel goede service

Heel vriendelijk, goede uitleg over wat er gaat gebeuren en top advies, al bij al is alles top

23 de dezembro de 2023

top service

top service, ik heb stage 2 gedaan en alles is tip top gegaan.
ze gaan tonen wat ze precies gaan doen en alles mooi uitleggen.
en moest je nog vragen hebben ter plaatse of iets aan je auto gaan ze het bekijken voor u! dus ik zou zeggen twijfel niet😉

top mannen doe zo voort!

15 de novembro de 2023

Stage 1 + EGR OFF

Duidelijke communicatie en hielp mij steeds met vragen over EGR, popcorn, stage 2... Legt alles passievol uit en laat je zelf meekijken wat er eigenlijk gebeurt. Heeft veel ervaring en goedkope prijzen. Ik raad dit iedereen aan die tuning / verlaging wil laten doen.

7 de outubro de 2023