Yderst tilfreds. Altid en kæmpe fornøjelse at få pudset vinduer af Expertpolering. Denne gang fik vi også pudset vinduerne ude og inde i orangeri udover dem i huset. Super godt og grundigt arbej... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg kan varmt anbefale Expert Polering! ⭐⭐⭐⭐⭐ Super professionel service fra start til slut. Vinduerne står helt skarpe og rene, og man kan virkelig se forskellen. De er pålidelige, møder op til tid... Ver mais
Godt arbejde Søde unge mænd der er flexible og ordnlige med deres priser Har brugt dem mange gange både privat og i mit firma
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Godt arbejde
Godt arbejde
Søde unge mænd der er flexible og ordnlige med deres priser
Har brugt dem mange gange både privat og i mit firma
Vi bruger dem til en stor del af vores…
Vi bruger dem til en stor del af vores flyttelejligheder kvaliteten er i top og de er der altid som aftalt
Yderst tilfreds
Yderst tilfreds.
Altid en kæmpe fornøjelse at få pudset vinduer af Expertpolering.
Super godt og grundigt arbejde.
Bedste vinduespudsere
Altid en fremragende oplevelse at have Expert polering forbi, er der altid til tiden pudsning taler for sig selv, der altid helt klare ruder efter mikkel og Tobias har pudset. Udover det er de super flinke og kan altid finde en tid som passer, kan kun anbefales🤩
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales, laver et godt stykke arbejde og overholder aftalte tider, alt i alt rigtige glade for expertpolering.
Jeg kan varmt anbefale Expert Polering
Jeg kan varmt anbefale Expert Polering! ⭐⭐⭐⭐⭐
Super professionel service fra start til slut. Vinduerne står helt skarpe og rene, og man kan virkelig se forskellen. De er pålidelige, møder op til tiden og gør et grundigt stykke arbejde. Derudover er de venlige og nemme at kommunikere med.
Hvis du leder efter en dygtig og seriøs vinduespudser, er Expert Polering helt klart det rigtige valg. Kommer helt sikkert til at bruge dem igen!
Super flot resultat
Super flot resultat! Professionelt arbejde, og de er super søde fyre. Kan varmt anbefales!
Kan kun anbefales
Kan kun anbefales! De gør deres arbejde hurtigt og effektivt, er professionelle og ikke mindst nogle solide drenge man kan stole på.
Har brugt dem i et sted og er super…
Har brugt dem i et sted og er super glad for dem super service top kvalitet kan stærk anbefale dem..
Super nemt at få kontakt til og meget…
Super nemt at få kontakt til og meget tilfredsstillende arbejde de udfører kan absolut anbefale dem
De gør et godt stykke arbejde
De gør et godt stykke arbejde, pudser vinduerne rigtig godt og så er de samtidig nogle venlige og professionelle unge mænd. Vi har brugt dem i et par år og er glade og tilfredse.
Jeg vil på det varmeste anbefale Expert…
Jeg vil på det varmeste anbefale Expert polering. Altid veludført arbejde. De har pudset vores vinduer i omkring 10 måneder, vi har aldrig oplevet problemer. Søde medarbejdere der altid er frisk på en snak. Vi elsker, at vi er med til, at støtte to unges drøm om, at være selvstændige.
Vores børn elsker, at have besøg af dem, de ser altid frem til det. De får altid lov til, at hjælpe med arbejdet. Expert polering har endda børne udstyr med til dem.
FANTASTISK ARBEJDE OG FLINKE…
FANTASTISK ARBEJDE OG FLINKE MEDARBEJDERE👍
Jeg har nu fået pudset mine vinduer af Expertpolering i 8 måneder og de har altid været fejlfrie. Kan kun anbefales til alle der ønsker at få pudset deres vinduer.
Mvh. En MEGET tilfreds kunde
Super oplevelse fra start til slut!
Super oplevelse fra start til slut. Helt fantastisk at møde unge mennesker, der er så dedikeret til deres arbejde, samtidige med de er søde og høflige.Flotte pudsede vinduer og skønt i kommer til tiden. Samt anvender miljøvenlige produkter Kan varmt anbefale Expertpolering.
Dygtige til deres arbejde
Dygtige til deres arbejde, professionelle og super venlige. Varm anbefaling herfra
Super professionelle og dygtige.
Herligt arbejde af den dygtige Tobias
Herligt arbejde af den dygtige Tobias. Meget serviceminded og fleksibel!
Dygtige vinduespudsere
Meget tilfreds med pudsning af vore vinduer. Rigtig søde og kompetente unge mennesker, som holder hvad de lover.
Tak for hjælpen med vinduerne 🧼
Tak for hjælpen med vinduerne 🧼
Super god service!
Super godt resultat og fair pris
Super fint resultat efter både udvendig og indvendig vinduespudsning. Drengene er super flinke og gør deres arbejde til ug.
Kan varmt anbefales!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.