Jeg har i mange år været kunde/parient i Rungsted Øjenklinik og husker at Ole Dithmer, da han gik på pension, var meget optaget af at finde en højt kvalificeret øjenlæge som sin efterfølger. Shak... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har været kunde i klinikken i mange år og har altid være super tilfreds. Sharil og Ole arbejdede sammen i ca. 1 år hvorefter Ole gik på pension og Sharil blev eneejer sidste sommer. Sharil... Ver mais
Jeg er netop blevet afvist med et akut og meget smertefuldt øje-problem (stump af kontaktlinse har sat sig fast under øjenlåg). Ved ankomst blev jeg afvist med det samme da Øjenlæge Ole Dittm... Ver mais
Øjenklinikkens behandling af mig som kunde, finder jeg totalt uacceptabel. Klinikassistenten var groft ubehøvlet, ville hellere belære mig om at bruge MinSundhed appen end at lytte til, hvorfor jeg ri... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vi behandler Grå stær, nærsynethed, langsynethed, gammelmandssyn med linseoperationer og laseroperationer
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
10.000kr billigere ‘en andet tilbud.
10.000kr billigere ‘en andet tilbud.
Til forundersøgelse hos øjenlæge-øjenkirug Shakil Ahmed, som er en meget behagelig og grundig mand. Jeg følte mig tryg, og at hans personlighed, fik mig til at føle at han let kunne blive en kammerat.
På operationsdagen, var forberedelsen hurtig og effektiv. Operationen to ca. 1 time, og var fuldstændig smerte fri. Da jeg går ud af operationsstuen mødes jeg af sekretæren, og jeg kunne med det samme se detaljer i hendes ansigt, som jeg ikke havde set før, med briller. At jeg så hurtigt efter operationen har opnået så godt syn, er for mig rystende.
Nu dagen efter operationen, har jeg stadig ingen smerter, og jeg kan se hvad jeg føler som alt tæt på, og lige så langt væk som før operationen. Jeg var langsynet før +3 & +4.
På aftenen for operationen blev jeg ringet op af Shakil, som bare ringede, for at høre hvordan jeg havde det, og jeg var jo lykkelig fordi jeg var totalt smerte fri og vigtigere, så kan jeg jo nu se alt, og er færdig med briller!
Total værdiløs operation
Ved klinik eyeclinic i Rungsted var undertegnede patient hvor jeg skulle have en operation så jeg ikke skulle bruge briller. Operationen var ekstrem dårlig så ikke en gang min værste fjende vil jeg anbefale klinikken. Personen som udførte operationen (linser) var tilsynladende ikke den bedste inde for dette område så hvis man har ønske om at få en operation vedrørende grå stær vil jeg anbefale at man skal finde en anden klinik. Personen som udførte min operation var en hr Ole Dithmer
Ualmindelig dårlig modtagelse af en…
Ualmindelig dårlig modtagelse af en arrogant receptionist pr. telefon - man mærker straks, man er udenfor sit lokalområde.
Super dårlig service.
Super dårlig service.
Ringede for 3 uger siden hvor jeg kunne få en tid til min søn i november, vi søgte derfor efter en anden øjenlæge der havde tid lidt før. Da vi så vender tilbage for at bestille en tid, møder vi verdens sureste receptionist der blot fortæller at de ikke tager flere patienter ind, jeg forklarer så at jeg selv er patient hos dem og at vi for 3 uger siden godt kunne få en tid, det er hun kold overfor og siger bare der er lukket for patienter, og at jeg er patient i forvejen har intet med det at gøre. Lur mig det er sku nok en løgn, men med den behandling er det nok heller ikke et sted jeg har lyst til at komme med min søn på 2år.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.