Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det ren svindel. Bestilte en hvid og har modtaget en off-white. Derudover ventede jeg 4 uger på den skulle komme. Firmaet bag havde oplyst om lang leveringstid hvilket jeg synes var rigtig god ser... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Färgen täcker riktigt riktigt dåligt vilket gör det precis lika ”krångligt ” som att bättringsmåla med vanlig färg och pensel. Även svårt att färgmatcha nyansen och rollern är av löjligt låg kvalité.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Produkten är inte alls täckande. Har målar över med PENSEL (rollern sög) för bättre täckning. Kört minst 5 gånger om det lyser fortfarande igenom de lister jag försökt fixa skav på. Rekommenderar INT... Ver mais

Informações de contato

2,1

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

44 avaliações

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Rekommenderar

Svarar snabbt på frågor via mejl.

3 de setembro de 2025

Resposta de Ezfix

Tack för ditt vänliga kommentar!

Om du har fler frågor så svarar vi snabbt igen på mail!
Önskar en fin dag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kina varer - farverne stemmer slet ikke!

Jeg havde bestilt to farver hvis i deres produkter. Det ser ud som om det er en dansk hjemmeside, med Svend producerer varer men varerne kommer fra Kina. Vi fik to styk hvor der stod klassisk hvid. Prøvede det på vores paneler som er den farve og den var helt grå den farve der kom ud. Det var begge produkter, på trods af at der stod klassisk hvid på dem. Derudover drypper de helt vildt. Jeg har skrevet et par gange og kundeservice reagerer ikke. Lad være med at køb produkterne.

9 de agosto de 2025

Hi Sandy, 🌸

We’re very sorry to hear about your experience and that you feel disappointed with both the colors and the service. That is of course not how we want our customers to feel. 🙏

To clarify: EzFix is a Scandinavian brand founded in 2023.

Regarding the colors:

Classic White = our brightest shade, similar to RAL 9016 (Traffic White).

Off-White = a softer tone with a slight warm undertone, similar to RAL 9010.

Sometimes differences in light conditions or the surface being painted can make the shade appear different, but we always strive for transparency with our customers.
If you for some reason gotten a colour that is wrong please contact us via email and we will help you right away!

We always answer emails within 24 hours. 💚 Please reach out directly again at kontakt@ezfix.dk and we will either help you exchange your products or find another fair solution for you.

Thank you for sharing your feedback – it helps us to improve and ensure future customers get a better experience.

Best regards,
Daniel from EzFix

Fruktansvärt dåligt

8 de abril de 2025

Hej Max,

Tack för att du tagit dig tid att lämna en recension – även om vi såklart är väldigt ledsna att höra att du inte är nöjd 💔

Vi skulle verkligen uppskatta om du kunde berätta lite mer om vad som inte fungerade för dig, så att vi kan förstå vad som blev fel och göra vårt bästa för att lösa det.
Vi är ett litet företag som hela tiden försöker förbättra oss, och din feedback betyder mycket för oss.

Hör gärna av dig till oss direkt eller svara här så ser vi till att hjälpa dig så fort vi bara kan!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt smart uppfinning ni har kommit…

Otroligt smart uppfinning ni har kommit på! Har ni något ”refill” alternativ som man kan köpa till?

25 de março de 2025

Hej Jonathan,

Tack snälla för dina fina ord – vi blir så glada att höra att du gillar EzFix! 💙
Och vad kul att du frågar – ett refill-alternativ är faktiskt något vi just nu jobbar på att ta fram 🎉

Vi har fått många förfrågningar om detta och vill såklart hitta en smart lösning för ett sånt alternativ.
Stort tack för att du tog dig tid att lämna feedback – det betyder mycket för oss!

Funkar väldigt bra

Funkar väldigt bra. Så nöjd 👌🙏

24 de março de 2025

Hej Jan,

Tusen tack för din fina recension – så kul att höra att du är nöjd och att EzFix fungerar som det ska! 🙏✨
Vi blir alltid lika glada av att läsa sådana här omdömen 💙

Om du har några frågor eller feedback i framtiden är du varmt välkommen att höra av dig!

Allt gott,

Funkar super bra

Funkar super bra! Mina stolar vart jättefina!

12 de dezembro de 2024

Hej Johan!

Stort tack för din fina recension! 🌟 Vi är så glada att höra att EzFix fungerade bra och att dina stolar blev jättefina – precis så som vi vill att det ska vara!

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar. Tack för att du valde oss, och vi önskar dig en fantastisk dag! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Färgen blev riktigt bra att täcka över…

Färgen blev riktigt bra att täcka över med , en nöjd kund här iallafall!

26 de fevereiro de 2025

Resposta de Ezfix

Tusen tack för din fina recension! 🙌 Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd och att färgen fungerade bra för att täcka över – precis det resultat vi vill att våra kunder ska få!

Om du har fler frågor eller behöver hjälp i framtiden är du alltid varmt välkommen att höra av dig. Tack för att du valde EzFix! ✨

Önskar dig en fantastisk dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag och min sambo är båda supernöjda

Jag och min sambo är båda supernöjda! Vi hade en några stolar som hade tappat färg och efter vi använde denna ser det som nytt ut igen. Vill också ge 5 stora stjärnor till kundtjänsten som har varit helt fantastisk att ha och göra med. Rekommenderar starkt både produkt och företag!

23 de março de 2025

Resposta de Ezfix

Tusen tack för dina otroligt fina ord! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det gör oss så glada att både du och din sambo är nöjda och att stolarna fick nytt liv igen – exakt den känslan vi vill leverera! Och extra kul att höra att vår kundtjänst gjort ett bra intryck, det betyder mycket för oss som ett litet företag som verkligen brinner för att ge bästa möjliga service.

Tveka inte att höra av er om ni behöver något i framtiden – vi finns alltid här för er!

Önskar er en fantastisk dag!

Nöjd

Mycket nöjd med varan. Har läst lite andra recensioner och måste säga att jag är mycket nöjdare.

23 de março de 2025

Hej Pär!

Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension – det betyder mycket för oss! 🙏 Vi är så glada att höra att du är nöjd med din EzFix och din upplevelse med oss. Det är precis sådana här kommentarer som ger oss energi att fortsätta förbättra både produkt och service.

Tveka inte att höra av dig om du har några fler frågor eller om vi kan hjälpa dig på något sätt framöver.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Nöjd!

Bra och smarta varor med kvalité. Gott bemötande från kundservice!

8 de março de 2025

Resposta de Ezfix

Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna en recension! 🙏 Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd både med produkten och med bemötandet från vår kundservice – det betyder mycket för oss.

Vi finns alltid här om du har fler frågor eller funderingar framöver. Ha en fantastisk dag!

Skräp

Skräp! Beställde vit, svart och grå. Testat den svarta, den blir mer grå än svart. Vansinnigt fult! Testade att våttorka efter 2 dygn, trasan blev svart. Enligt hemsidan får man inte skicka tillbaka om plomberingen är bruten. Hur ska man veta om man är nöjd om man inte får testa den? Lämnade en negativ recention men den plockas bort! Dom svarar ej heller på mail! Akta er för detta företag!

3 de janeiro de 2025

Hitte på företag

1 månads leverans. Absolut 0 respons från återkoppling trots otaliga mail som skickats till Kundservice (det finns inget nummer att ringa). Produkten som till slut kom är heller inte brandad med deras logo. Det här är väldigt tråkigt för jag tycker konceptet är väldigt bra så synd att ni bara slarvar bort det.

28 de dezembro de 2024

Hej Rebecca,

Vi är verkligen ledsna för den upplevelse du haft – det är absolut inte så det ska gå till.
Att du inte fått återkoppling i tid och dessutom mottagit fel produkt är något vi tar på största allvar.

Det verkar som om det blivit ett misstag i packningen, och du har tyvärr fått en helt felaktig produkt. Vi vill såklart rätta till detta direkt och skicka ut rätt produkt till dig – utan kostnad.

Vänligen kontakta oss på kontakt@ezfix.se så löser vi det omgående 💛
Tack för att du ändå såg potentialen i konceptet – vi hoppas kunna visa dig den riktiga EzFix-upplevelsen snart!

Tyvärr mkt besviken

Tyvärr mkt besviken. rengör mina vita köksstolar och bordet noga. Följer instruktionerna och hoppas på magi och vinna lite tid som reklamen utlovar, dum som man är. Färgen täcker inte och bara klumpar sig och det blir bara fult. Försökte på dörrkarmen samma resultat. Skakar flaskan mer men nä. Får slippa bort färgen och måla om vanligt istället. Gå inte detta! Pengar i sjön!

14 de setembro de 2024

Resposta de Ezfix

Först och främst vill vi tacka dig för att du tog dig tid att lämna en recension och dela med dig av din upplevelse, även om vi såklart är ledsna att höra att du blev besviken på produkten.

Vi vill vara helt transparenta och erkänna att när vi lanserade EzFix så hade vi mycket att lära, både när det gäller produktutveckling och kundupplevelse. Sedan dess har vi tagit emot mycket feedback från kunder som dig, och jobbat aktivt på att förbättra både formulan och appliceringskvalitén. Bland annat har vi:

* Förbättrat den vita nyansen för att bättre matcha standardvita möbler och väggar (”Stockholmsvit”)
* Förfinat konsistensen för att säkerställa jämn täckning.
* Förbättrat våra instruktioner för ett enklare användande med bättre resultat.

Vi är ett litet svenskt företag som fortfarande växer och lär oss, och vi är otroligt tacksamma för ärliga recensioner eftersom det är så vi kunnat utveckla vår produkt.

Vi hade verkligen uppskattat om du ville ge oss en ny chans och prova den förbättrade versionen kostnadsfritt. Kontakta oss gärna direkt via kontakt@ezfix.se så ser vi till att skicka en ny produkt till dig utan kostnad.

Tack för din ärlighet – den hjälper oss att bli bättre varje dag!

Daniel
EzFix Kundtjänst

Snabb och bra service

Snabb och bra service, lättsam och trevlig!

6 de agosto de 2024

Resposta de Ezfix

Tusen tack för din fina recension! 🙏
Vi är glada att du är nöjd med vår service. Du är alltid varmt välkommen tillbaka! 🌟

Så nöjd

Så nöjd! Kan rekommendera 👌😊

20 de julho de 2024

Resposta de Ezfix

Stort tack för din härliga recension! 🙌
Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd och att du kan rekommendera oss vidare. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda och uppskattar verkligen ditt förtroende.
Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer framöver! 😊

Supernöjd

Supernöjd, lätt att använda och snyggt resultat på en gång. Ett måste i varje hushåll.

18 de agosto de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.