FælgFix.dk Avaliações 411

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt vildt imponeret over hvad FælgFix kan. De må bruge magi eller trolddom…!! Super flinke og imødekommende fra start til slut. Afleverede en fælg med ret dybe “kone ridser” både på... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afleverede en fælg som havde grimme kantstens-skrammer og to dage senere hentede jeg en “ny” fælg. Super god service under indleveringen og besked-service undervejs. Jeg anbefaler varmt fælgfix.dk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afleverede 4 noget skrammede alufælge hos Fælg Fix deres svar var,ikke noget problem de bliver som nye igen og fuldstændig rigtigt,de blev pænere end nye,et virkeligt fantastisk stykke arbejde har... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sindsyg hurtig service, fik rettet kantkys på 19" fælg, afleverede om formiddagen, om eftermiddagen var den klar til afhentning. Super flot fælg modtaget retur

Detalhes da empresa

1. Loja de rodas
  2. Serviço de revestimento em pó
  3. Loja de Pneus

Escrito pela empresa

Fælgfix er eksperter i at gøre dine bilfælge som nye igen. De tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder reparation af ridser, buler og skader på fælgene. Deres dygtige team bruger avancerede teknikker og materialer for at sikre, at dine fælge ser fantastiske ud. Uanset om du har almindelige fælge eller specialfælge, (diamond cut) kan Fælgfix hjælpe med at genoprette deres udseende og funktionalitet. Så hvis du har brug for at få dine fælge fikset, er Fælgfix det rette sted at gå! 😊🚗💨

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Meget flot resultat

Meget professionelt og behageligt. Et hold, som tydeligvis brænder for det faglige. Det kan man mærke, så snart man kommer ind på værkstedet.

Resultatet er derefter. Meget flot.

Min bil var på værksted, så havde problemer med at hente. De kom ud med fælgene som ekstra service. Fem stjerner til service også.

15 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste sted at få fikset sine fælge

Bedste sted at få fikset sine fælge! Jeg fik afleveret min leasing bil hvor alle fire fælge skulle repareres. Fælgfix gør jobbet og de gør det til perfektion - de er profesionelle og omhyggelige⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 de agosto de 2025

Varm anbefaling!

Jeg kontaktede værkstedet for at få udbedret en ridse i fælgen, og jeg er virkelig tilfreds med hele forløbet. De svarede hurtigt på min henvendelse og var meget fleksible i forhold til tidspunkt. Servicen var i top – venlige, imødekommende og professionelle hele vejen igennem. Prisen var også rigtig fair. Alt i alt en super god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale dem!

13 de agosto de 2025

Hurtig og god kvalitetsservice

Jeg er helt tilfreds med FælgFix. Vil helt klart komme igen, da de fixede mine fælger og omlakerede dem om til blank sorte i hurtig tid, med nye dæk montering også. De gjorde det på under 1 uge. Nu står de som splinter nye. 👌🏽

6 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik fikset mine 21" alufælge hos…

Fik fikset mine 21" alufælge hos Fælgfix, idet de havde fået de typiske kantestensskrammer og så lidt visne ud. Kun to dage efter jeg havde indleveret, var de klar og de stod FULDSTÆNDIG som fabriksnye fælge. Prisen mindre end én fælgs pris, så det kunne bestemt godt betale sig. OG super service også. Jeg kan varmt anbefale Fælgfix.

5 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fælgfix har min største anbefaling

Super god oplevelse. Jeg havde 4 fælge som havde fået diamondcut og vådlak fra forrige ejer. Vådlakken krakelerede af og jeg fik fælgpest under lakken på mine Alu-fælge. Fælgfix har min største anbefaling. De formåede at lave det smukkeste resultat med en robust pulverlak. Tusind tak for en god service, konkurrencedygtige priser og skønne smil! 😊

4 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Suveræn service og resultat!

Jeg havde fået en skade på mine fælge og kontaktede Fælgfix for at få dem repareret – og jeg kunne ikke være mere tilfreds med oplevelsen! Fra start til slut blev jeg mødt af venligt, hjælpsomt og imødekommende personale, som udviste højeste faglighed.

Reparationen blev udført utrolig hurtigt, og resultatet blev langt bedre end forventet, med det udgangspunkt jeg kom med!

En klar anbefaling herfra til alle, der har brug for professionel og effektiv hjælp til fælgereparation. Det er sjældent, man oplever så god service ☺️🙌🏼

30 de julho de 2025

Kæmpe ros til Fælgfix!

eg stod med en hastesag vedrørende mine fælge, som havde fået kantstensridser, og bilen skulle afleveres inden for to dage. Jeg kontaktede Fælgfix, og de leverede virkelig en imponerende indsats. Allerede dagen efter mit besøg kunne jeg hente de nyrenoverede fælge.
Stor ros og varm anbefaling herfra!

30 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og perfekt resultat!

Jeg havde fået en skade på min fælg og kontaktede Fælgfix en fredag. Allerede mandag kunne jeg aflevere bilen, og tirsdag var den færdig – og resultatet er intet mindre end imponerende. Man kan slet ikke se, at der nogensinde har været en skade. Det er udført med stor præcision og professionalisme.

Prisen var fair og det er alle pengene værd. Hurtig behandling, tydelig kommunikation og et resultat i topklasse. Jeg er ovenud tilfreds og vil anbefale Fælgfix på det varmeste til alle, der går op i kvalitet og god service.

29 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig, god og effektiv service!

Hurtig og effektiv service. Afleverede bilen og blot 24 timer efter, var bilen allerede klar til afhentning, med skaden udbedret på allerbedste vis! Faktisk så flot og fint et resultat, at jeg nu måtte resten af bilen rengjort i en fart.

Kæmpe anbefalding herfra! :-)

26 de junho de 2025

Anbefaling herfra

Jeg var forbi FælgFix, og det hele gik super hurtigt. Min fælge ser helt perfekt ud igen.

Mere end tilfreds med resultatet – kan klart anbefales,

25 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og utroligt flot…

Super service og utroligt flot resultat, fik lavet min fælg på 2 dage så også hurtigt udført arbejde.
Skal der siges noget negativt om min oplevelse må det være at de rengjorde fælgen så flot at jeg selv måtte i gang med den store tur på de andre 3😀😀😜

9 de julho de 2025

Showroom finish

Det er et positivt og venligt personale, der venter en, med et færdigt produkt i "Showroom Finish", til en pris, som er 1/3 af en ny fælg.
Jeg ved godt, at det er lidt "bling", men I burde automatisk tilbyde rensning af de tre andre fælge.

9 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk resultat og super service!

Fantastisk resultat og super service!

Fik mine fælge ordnet hos Fælgfix, og de ser helt fantastiske ud – nærmest som nye! Servicen var i top fra start til slut, og arbejdet er udført med stor omhu og professionalisme. Kan varmt anbefales – jeg kommer helt sikkert igen, hvis det bliver nødvendigt!

3 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt perfekt og jeg fik endda rabat!

Jeg havde fået ridset min Renault alufælge godt og grundigt og jeg var bange for det ikke kunne laves. Jeg sendte billeder til FælgFix og de svarede endda i weekenden og sagde at de kunne de sagtens lave, det ville tage 2-3 dage og hvis jeg indleverede fælgen ugen efter havde de en kampagne med 20% rabat.
Jeg indleverede fælgen den mandag og onsdag blev jeg ringet op at min fælg var færdig. Resultatet er helt i topklasse, fælgen fremstod ny som ny igen og jeg er ovenud tilfreds!
Jeg kan klart anbefale FælgFix og jeg vil helt sikkert bruge dem igen, hvis det bliver nødvendigt!

3 de julho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais