Detalhes da empresa

1. Loja de artigos de artes marciais
  2. Comércio online
  3. Loja de artigos esportivos

Vi på Fajters.se är stolta över att vara din ultimata destination för allt som rör kampsport. Med en passion för sporten och en dedikation till kvalitet, erbjuder vi högkvalitativ utrustning för boxning, thaiboxning och MMA från ledande varumärken som Leone. Vi förstår att rätt utrustning är avgörande både för säkerhet och prestation, och hos oss hittar du allt från boxningshandskar och benskydd till träningskläder och skyddsutrustning designade för att möta de tuffaste utmaningarna. Vårt sortiment är noggrant utvalt för att ge både nybörjare och proffs det stöd de behöver för att utvecklas. Med fri frakt på beställningar över 699:- och möjligheten att köpa nu och betala senare, gör vi det enkelt och bekvämt att utrusta dig rätt. Våra produkter är utformade för hållbarhet och komfort, vilket innebär att de står pall för hårda träningspass och ger dig den trygghet du behöver.

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

9 avaliações

Tummen upp!

Jätte bra, snabb och trevlig service vid beställning av fel storlek.

2 de março de 2025

Hej Amanda,

Vad glada vi blir över ditt fina omdöme. Stort tack och du är alltid så välkommen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hjälpsamma och leveransen var bra.

Hjälpsamma och leveransen var bra.
Enda negativa var den dyra returen, men i övrigt 5 av 5

16 de fevereiro de 2025

Resposta de Fajters

Tack för din recension Andreas och för de fina orden om vår service och leverans – det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd och ger oss 5 av 5! Vi beklagar att returkostnaden upplevdes som hög och tar din feedback på stort allvar. Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra våra processer, inklusive returhanteringen, samtidigt som vi strävar efter att hålla miljön i åtanke. Det går inte hand i hand riktigt men vi ska göra vårt bästa!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bra produkter

Bra produkter, tog lång tid att få produkterna.

29 de novembro de 2024

Resposta de Fajters

Vi är glada att du gillade produkterna Victor! Vi är även ledsna över att du inte är nöjd med leveranstiden. Under Black friday & julen jobbar vi extra mycket för att göra alla våra kunder nöjda, men med tanke på den drastiska ökningen av ordrar så blir det en liten försening jämfört med resten av året. Vi strävar dock efter att bli bäst, så vi vill tacka dig för kritiken och kommer jobba vidare på att förkorta våra leveranstider.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans. Bästa märkesvaror. Leone så klart. Kommer att handla om och om igen!!

24 de novembro de 2024

Resposta de Fajters

Tack Luciano! Du är alltid så välkommen.

Supernöjd med leveransen!

Supernöjd med leveransen!

18 de novembro de 2024

Kära Holmqvist,

Vi är glada att du är nöjd med oss. Vi hoppas att du blir minst lika nöjd med våra produkter. 🥊

Very good customer service

Very good customer service, fast delivery. Definetly will order again soon.

12 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta de Fajters

Thanks alot for the nice review. All the best!

Fajters.se

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.