Feyenoord Fanshop Avaliações

3.054
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het nieuwe thuis tenue besteld voor onze zoon. Er bleek een haal in het shirt te zitten. Gemaild, enorm snelle reactie en er wordt een nieuwe opgestuurd. Vriendelijke communicatie en perfect opgelost... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nog nooit zn slechte ervaring gehad. 1 april besteld, nu nog niks ontvangen na meerdere beloftes. Geld terug gekregen en erbij gezegd dat mijn shirt geleverd zou worden, meerdere malen contact gehad e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wow Anne, wat heb jij ons super goed geholpen ! wat een service vanuit de conciërge Echt een dikke 10 onwijs bedankt voor het mee denken en de geboden oplossing !!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

DHL beweerde het twaalfde shirt in mijn brievenbus bezorgd te hebben, dit was helaas niet het geval. Klacht bij DHL en Castore neergelegd. Castore reageerde binnen drie dagen en stortte het geld op... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de roupas esportivas
  2. Loja de Roupas para Bebês
  3. Clube de futebol
  4. Loja de futebol
  5. Clube esportivo

Welkom in de officiële Feyenoord Fanshop. Hier vind je een breed aanbod van wedstrijdshirts, traningskleding, accessoires en fan artikelen voor volwassenen, kinderen en baby's van jouw favoriete voetbalclub.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

3 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

(3.054)

50 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Slechte service

Slechte service! Geven tot 2x toe geen huisnummer op, aangegeven dat ze het moeten aanpassen want DHL kan dat zelf niet, maar nee dat kunnen ze “niet” terwijl DHL duidelijk aangeeft van wel! Doordat hun hun probleem niet oplossen moet ik standaard een DHL punt aankruizen? Nee sorry!! Gewoon het probleem aanpakken

7 de dezembro de 2024

Resposta da Feyenoord Fanshop

Hi Mutsje, het spijt ons enorm dat je onze service als negatief hebt ervaren. Het is toch echt zo dat wij huisnummers niet kunnen wijzigen ondanks de informatie die DHL jou gegeven heeft. Graag zou ik met jou in contact willen komen om tot een oplossing te komen.

Nog altijd niks ontvangen

Nog altijd niks ontvangen. Al meerdere mails gestuurd en ik zou nav een eerdere negatieve recensie gebeld worden. Nog niks gehoord. Super slecht dit en als supporter wordt je gewoon niet serieus genomen. We gaan stappen ondernemen om ons geld terug te krijgen en hetgene al geleverd is sturen we wel terug. Amateurs!

5 de dezembro de 2024

Resposta da Feyenoord Fanshop

Hi Geoffrey, het spijt mij enorm hiervoor. Graag zou ik met jou in contact willen komen om tot een oplossing voor dit probleem te komen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice, alles verloopt via Castore en die zijn slecht/niet bereikbaar

"We komen graag met je in contact" staat mooi geschreven maar is in de praktijk niets waard

5 de dezembro de 2024

Resposta da Feyenoord Fanshop

Hi Samantha, graag zou ik met jou in contact willen komen zodat wij dit probleem kunnen bespreken en oplossen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een vraag of ze misschien nog…

Ik had een vraag of ze misschien nog vesten zonder capuchon gingen produceren, mijn schoonvader is ongeneeslijk ziek en we wilden hem er graag één geven. Maar helaas was dit niet het geval.
Ik werd vriendelijk te woord gestaan!

2 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Castore, slechte klantenservice. Wat een onzin

Wat een slechte klantenservice zeg. Je krijgt ook gewoon het gevoel dat je tegen een computer praat in plaats van een echt persoon. Telefonisch zijn ze niet te bereiken. Ook als je daar om vraagt. Dan word dit zelfs gewoon genegeerd.

De kraag van mijn uitshirt is beschadigd, waarschijnlijk al toen het geleverd werd.

Ik heb dit gemeld en kreeg netjes en snel. antwoord terug.
De oplossing: een compensatie van het bedrag, zodat ik zelf naar een klerenmaker kan om de kraag te repareren. Huh? Dit voelt als een grap. Helemaal als je je bedenkt dat het shirt met korting gekocht is. En dat deze compensatie waarschijnlijk geen eens de kosten van de klerenmaker gaat dekken.

Netjes voorgesteld om het shirt te ruilen. Ondanks dat het shirt in de uitverkoop is, is deze gelukkig nog beschikbaar in de webshop.

Probleem opgelost zou je denken? Niks is minder waar.
Daar doen ze niet aan, aan ruilen. Ze bieden wel nog wat meer compensatie aan.
In de mail plaatsen ze ook nog even leuk een FC Twente logo erbij ipv Feyenoord. Je zou bijna denken dat het 1 april is.

Wat een onzin dit joh. Castore komt bij mij over als een zeer amateuristische organisatie.
Ik hoop dat feyenoord snel in zee gaat met een andere.
In het verleden was de klantenservice ook niet altijd geweldig, maar er viel in ieder geval nog wel met ze te praten.
Nu lijkt t meer of je tegen een muur praat of typt eigenlijk.

Ik had al genoeg verhalen gehoord over Castore, maar je wilt toch graag een Feyenoord shirt. Dus toch maar doen. Helaas heb ik ook een slechte ervaring gehad.

Update:
Ik probeer te reageren op de reactie van feyenoord. Maar dit lukt niet.

Bij deze wil ik Feyenoord vragen om met mij contact op te zoeken.
Het bestel nummer is: #FEY362493
Ik zie graag jullie reactie tegemoet.

3 de dezembro de 2024

Resposta da Feyenoord Fanshop

Hi Jos, het spijt mij enorm dat je onze service als negatief heb ervaren. Graag wil ik met jou in contact komen om tot een oplossing te komen.

27 september bestelling gedaan

27 september bestelling gedaan, levering was pas in de week van 22 oktober mogelijk kreeg ik al snel te horen. Op 27 oktober toch maar gaan mailen, excuus mail gehad met korting. Vervolgens weer een maand radio stilte. Na vele contactpogingen ontvang ik nu een mail dat ze de bestelling annuleren... Wat is dit voor manier van werken, Feyenoord onwaardig!!!!

3 de dezembro de 2024

Resposta da Feyenoord Fanshop

Hi Sjoerd, het spijt ons enorm dat dit is voorgevallen. Graag zou ik met je in contact willen komen om tot een oplossing te komen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Maandag 25 nov bestelling geplaatst en…

Maandag 25 nov bestelling geplaatst en vandaag, maandag 2 december is er nog steeds niets verzonden. Waarschijnlijk is mijn cadeau nu te laat voor pakjes avond. Ik baal enorm! Meerdere keren contact geprobeerd te zoeken maar ik krijg geen reactie op mijn berichten. Bovendien geen bevestigingsmail ontvangen terwijl ik met mijn bestelnummer de order wel in het systeem zie staan.
Geen idee wanneer ik het shirt (bedrukt) maar ook de bestelde (standaard) trui en broek mag gaan ontvangen.

2 de dezembro de 2024

Levering niet zoals besteld

25 september hebben wij het 3e tenue besteld voor onze 2 zonen, inclusief bedrukking.
Gisteren 28 november eindelijk ontvangen, alleen zonder bedrukking en het broekje van mijn oudste zoon ontbreekt. Gisteren gelijk mail gestuurd maar nog geen reactie en telefonisch niet bereikbaar. Echt super slecht dit!!
Wij zijn echt heel teleurgesteld en boos!

28 de novembro de 2024

Resposta da Feyenoord Fanshop

Hi, graag zouden wij in contact willen komen met jou hierover.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas niet binnen gekregen en ok geen…

Het ging eerst mis maar is hoed hersteld. Bedankt

21 de novembro de 2024

Resposta da Feyenoord Fanshop

Hi Dicky, het spijt ons enorm voor deze slechte ervaring. Graag zou ik met je in contact willen komen om zo tot een oplossing te komen.

Update: graag zouden wij met jou in contact willen komen hierover

Perfecte service!!!

Fijn en snel geholpen.
Foutje op kleding, ze kwam met goede oplossingen.
Perfecte service en snelle afhandeling.

Rien Schouten

15 de novembro de 2024

Top service

Top service. Kameraadjes korting werkte niet, kon bestellen en geld wordt teruggestort. Mail over refund kwam gelijk achteraan, zonder gedoe.

8 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.