A empresa respondeu
Fantastiske Frø er min absolutte yndlingsfrøbutik. Jeg har handlet hos dem i flere år og har altid været ovenud glad og tilfreds. Jeg holder meget af deres grønne profil og høje etiske standard.
A empresa respondeu
Min go-to frøpusher, hvor jeg har handlet en håndfuld gange. Godt udvalg i frø, fine illustrationer og informationer, sympatisk indehaver og hjælpsomme poser med angivelse af, hvordan man bedst sår -... Ver mais
I vores lille frøbutik finder du økologiske frø og bæredygtigt tilbehør, så du med god samvittighed kan forkæle både dig og din have /Cecil 💚
Nårupvej 21, 8883, Gjern, Dinamarca
Gode frø med god spireevne. Utroligt smukke frøpakker med gode beskrivelser.
Fantastisk service.

Resposta de FantastiskeFrø
Super gode frø med god spire procent. Poserne er en fryd for øjet, samt den fine beskrivelse bag på om hver enkelt grøntsag. Altid sød og hurtig til at svare tilbage på både e-mail og Instagram, både hvis man har spørgsmål om sin ordre, men også hvis man har brug for et godt råd omkring et af produkterne fra webshoppen.

Resposta de FantastiskeFrø
Har intet at sætte en finger på. God og hurtig service med flotte og gode produkter. 10/10 kan kun anbefale!

Resposta de FantastiskeFrø
Tusind for fantastisk service og lynhurtigt ekspedition. Jeg vender helt sikkert tilbage. Knus

Resposta de FantastiskeFrø
Jeg har handlet hos Fantastiske Frø i flere omgange og oplever konsekvent god service. Jeg har både købt frø, forspiringsbakker og tilbehør. Alt er 100% - fra priser og kvalitet (forspiringsbakkerne holder nok for livet, frøenes spireevne er god) til udseende, til hurtig levering. Alle steder mærkes nøje omtanke for miljøet, alt føles lavet med omhu. Og så holder jeg meget af tegningerne 💚 💚.
God service og levering, jeg havde skrevet forkerte oplysninger på min ordre, det blev hurtigt rettet efter jeg henvendte mig.
Varerne var pakket fint uden unødig plastik og styropor.
Som en overraskelse modtog jeg en fødselsdagsgave med posten. Min gode ven havde bestilt en fin pakke til mig med alt, hvad jeg skal bruge for at starte foråret. Allerede inden jeg åbnede pakken, kunne jeg se, at PostNord ikke havde været venlig ved den, og inde i pakken konstaterede jeg, at kanten på mit “mini-drivhus-låg” havde en flænge. Ikke noget, der ville ødelægge min oplevelse, men det er altid en god idé at informere forhandleren om den slags. Min ven, som havde givet mig gaven, skrev en besked til forhandleren uden forventning om at returnere, bytte eller lignende, blot for at informere dem. Derfor var overraskelsen stor, da jeg to dage senere modtog et nyt, fint og helt låg til mit drivhus.
Tak for de fine sager. Jeg glæder mig, og 1000 tak for god og hurtig service.

Resposta de FantastiskeFrø
Gode sunde frø i smukke poser i spændende varianter hurtig levering i flot indpakning

Resposta de FantastiskeFrø
Hurtig ekspedering, og venlig hjælp fra fantastiskefrø

Resposta de FantastiskeFrø
Super hurtig levering! Økologiske frø med god spiringsevne til fine priser - har handlet her et par gange før, og det er altid fine planter, jeg får ud af det😊😊
Det er rart, at der ikke er feks 200 frø i en pose, når man har en forholdsvis lille have, så man kan nå og udnytte alle frøene!
Elsker også de fine poser 😊

Resposta de FantastiskeFrø
I år har jeg foræret mig selv Julekalenderen fra Fantastiske Frø, og jeg har bestemt ikke fortrudt. Kun halvvejs gennem pakkerne... Smuk indpakning af frøposerne i en snor, så man kan hænge den op. Jeg ville ønske, jeg kunne vedhæfte et billede.

Resposta de FantastiskeFrø
Virkelig god oplevelse at handle hos Fantastiske Frø.
Frøene har en god spireprocent, der er masser af godt tilbehør, stort udvalg og super flotte frøposer med god vejledning.
Jeg er især virkelig stor fan af deres frøposer til egne frø, og af at alle frøene er økologiske og nogle endda biodynamiske.
Et af mine favoritsteder at handle frø og tilbehør!

Resposta de FantastiskeFrø
Det er den bedste frøbutik i hele Verden, og så ligger den lige midt i Midtjylland

Resposta de FantastiskeFrø
Har bestilt frø og jord hos Fantastiske Frø flere gange. Hurtig levering, flotte frøposer og giver så stort afkast at jeg slet ikke kan følge ;-) Elsker produkterne og den gode kvalitet.
Flotte frøposer og en sød forsendelse kan ikke dække over manglende kvalitet. 5 ud af 8 frøposer jeg har har køb og sået i forkultur inde med tilskudslys har vist ringe spireevne, væsentlig dårlige end hos de traditionelle frøfirmaer.
To eksempler. Mine hjemmehøstede frø af 3 chillisorter havde en spiringsprocent på Ca 80 % mod sorten fra fantastiske frø på 40 % med skrøbelige kimplanter med meget langsommere vækst.
Artiskoksort fra Hornum spiringsprocent 90 % mod sorten fra fantastiskefrø på Ca 40 %.
Forårsløg sået i 3 hold med forskellig såjord og temp har givet så få anvendelige planter at det reelt er ubrugeligt. Tidligere år har jeg brugt frø købt for 10 kr i Netto med en fin spireevne.
Derimod har timian og rødløg givet et godt resultat.

Resposta de FantastiskeFrø
Det er altid en fornøjelse at handle frø her. Det er helt klart markedets fineste poser og servicen er helt i top.
Jeg har bestilt og modtaget de flotte håndtegnede pakker med frø. Der er en meget overskuelig guide på bagsiden, som gør det nemt for en nybegynder at komme igang.
Vil bestemt bestille herfra igen!
Det er den bedste kundeservice jeg har oplevet i lang tid. Kan kun anbefale at købe derfra (har dog ikke haft mulighed for at teste/ udtale mig om produkterne endnu).
Anmeldelsen går udelukkende på vurdering af kundeoplevelsen.
5 stjerner!
Med venlig hilsen Alexander
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.