Fantasyhyllan Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde på morgonen och fick leverans till Stockholm dagen efter, snabb expedition och bra priser med rimlig frakt. Av att utdömma av tidigare inlägg här var skicket över förväntan. Önskvärt vore nå... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hemsidan tog en stund att vänja sig vid, men informationen om böckerna var väldigt tydlig och glad att man kunde välja utgåva och bindningform för en hel del av dem. Också trevligt att kunna beva... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Livraria
  2. Sebo

Informação fornecida por fontes externas variadas

Nya och begagnade fantasyböcker! Vi hjälper dig att komplettera dina serier och fylla på med nya spännande böcker att läsa.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

37 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bra pris, snabb leverans

Böckerna kom på en dag. Priserna är rimliga. Förstår att det är svårt att ha koll på skicket på alla begagnade böcker men en av böckerna jag fick var det skrivet med bläck i på sina ställen. Hade varit bra om det kunde framgå. Men i stora hela supernöjd!

30 de dezembro de 2019

Jättebra!

Finns inget att klaga på. Har beställt 17 böcker fördelat på tre ordrar. Paketen har alltid skickats iväg fort och i två fall av tre kommit dagen efter. Samtliga har varit väldigt välpaketerade, och böckerna mer eller mindre i nyskick. Kan inte göra annat än rekommendera!

31 de outubro de 2018

Tvingades överslagsräkna

Bra, men när jag tryckt på Swish, godkänt villkoren och tryckt mig vidare gick det inte att se totalsumman som jag skulle betala. Det borde ni fixa! Min beställning var ganska enkel så jag kunde lista ut ungefär vad jag skulle betala (blev lite för mycket visade det sig) så det skulle nog vara bra om ni la till möjligheten att se totalsumman i betalskedet så att kunden slipper överslagsräkna.

25 de abril de 2018
logotipo da Fantasyhyllan

Resposta da Fantasyhyllan

Hej Oskar!

Tack för ditt omdöme samt feedback.

Du hade helt rätt i att totalsumman borde ha varit tydligare och jag kan glatt meddela att det nu är extra förtydligat.
Jätteroligt och bra att få konstruktiv kritik, tack!

Trevlig läsning och välkommen åter!

Med vänlig hälsning
Axel - Fantasyhyllan.se

Rekommenderas

Beställde på söndag kväll. Paketet skickades måndag fm och var hos utlämningsstället tisdag fm. Böckerna var mycket bra paketerade och var i gott skick. Exemplarisk service och lättnavigerad hemsida. Rekommenderas.

15 de março de 2018

Supernöjd kund

Jag köpte 5 böcker och dagen efter fanns dom att hämta hos mitt ombud. Bra med info i mailen om allting. Supernöjd med packningen!

16 de junho de 2017
logotipo da Fantasyhyllan

Resposta da Fantasyhyllan

Hej Åsa,

Tack för din fina recension, väldigt roligt att höra att du är nöjd!
Också roligt att du nämner packningen, där har vi medvetet satt en (tycker jag) hög standard från dag ett. Dåligt förpackade böcker gillar vi inte.

Trevlig läsning och välkommen åter!

Med vänlig hälsning
Axel - Fantasyhyllan.se