FarmCamps, luxe logeren bij de boer Avaliações 132

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hier hebben we ongelofelijk van genoten! Top met vrienden en kinderen, want je kan de kinderen hier met een gerust hart laten spelen terwijl je een beetje bijpraat. De schattige dieren dragen bij tot... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mij dochter Norah en ik hebben we drie heerlijke dagen gehad bij Fleur Stables. Boer Jan en boerin Saskia zijn zulke lieve, warme en betrokken mensen — je voelt je meteen welkom alsof je bij familie... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heerlijke plek om met kleine kinderen te vertoeven, zo midden tussen allerlei pony's, ezels en andere boerderijdieren. Ik vond het jammer dat er niet of nauwelijks eetmogelijkheden waren (was denk i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wir hatten einen wunderbaren Urlaub mit unserer 5-jährigen Tochter dort. Der Hof ist super geführt, alle Menschen dort sehr freundlich. Es gab tolle Angebote (Bauerndiplom, Ponydiplom, Lagerfeuer, Hu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Estada em fazenda
  2. Dude Ranch
  3. Serviço de hospedagem nas férias
  4. Campo de férias
  5. Acampamento de recreação e férias
  6. Agência de Viagens

Sobre FarmCamps, luxe logeren bij de boer

FarmCamps logo

Beleef het boerenleven, met het comfort van thuis

Bij FarmCamps laten we gezinnen het échte boerenleven ervaren – zonder in te leveren op comfort. Vakantie draait bij ons om samen zijn, plezier maken en ontdekken. Daarom logeer je niet zomaar ergens, maar midden op het platteland bij onze gastvrije boeren.

Kinderen bij de boerderij Gezin op de boerderij Kinderen voeren dieren

Je slaapt in luxe tenten die van alle gemakken zijn voorzien – vaak zelfs met een eigen badkamer. Zo geniet je van het buitenleven, mét het comfort van thuis. Terwijl ouders ontspannen, spelen de kinderen eindeloos buiten, knuffelen ze met dieren, helpen ze mee met klusjes of ontdekken ze spelenderwijs hoe het leven op de boerderij werkt.

Elke boerderij heeft een eigen karakter en unieke activiteiten. Rooster marshmallows bij het kampvuur, maak een ritje op een pony, speel in de hooiberg en ontdek meer over de natuur en de herkomst van ons eten. Plezier en educatie gaan bij FarmCamps hand in hand.

Met boerderijen verspreid door heel Nederland en zelfs over de grens in Duitsland, is er altijd een locatie die bij jullie past. Samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan – in de rust van de natuur en het eenvoudige buitenleven. Grote avonturen, voor kleine boeren!

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

132 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een heerlijk weekend in de buitenlucht…

Een heerlijk weekend in de buitenlucht met veel leuke activiteiten voor alle leeftijden. Onze kinderen hadden zoveel plezier dat ze nog dagen erna bleven vragen wanneer we terug gingen naar onze luxe tent.

Puur genieten, we komen zeker terug bij Farmcamps!

17 de outubro de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Wat klinkt dat als een topweekend! 😊 Buitenlucht, leuke activiteiten én blije kids die al terug willen dat is precies waar we het voor doen. Tot de volgende keer in jullie luxe tent! 🏕️

Farmcamps!

Ruimte, rust en natuur maar toch van alle gemakken voorzien. Farmcamps biedt een geweldige ervaring voor (jonge) kinderen. Lekker buiten spelen, verzorgen van dieren en nieuwe vriendinnetjes en vriendjes maken. De tenten zijn prima en voorzien van alle benodigdheden. Het koelt alleen erg af in de tent s' nachts dus een extra pyjama mee kan geen kwaad.

5 de maio de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Wat een mooie omschrijving van jullie FarmCamps-ervaring dankjewel! 🌿🐾 Fijn dat jullie zo genoten hebben van de rust en ruimte, én dat de kids volop buiten konden spelen en dieren verzorgen. Goede tip ook van die extra pyjama voor de frisse nachten! 😉

Schöner Urlaub mit echtem Bauernhoffeeling

Die Kinder hatten eine tolle Zeit und die Hofbetreiber waren sehr freundlich und bemüht. Im Herbst sind die Zelte ohne feste Heizung sehr kalt, das sollte man bei der Buchung berücksichtigen.

13 de outubro de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Vielen Dank für dein ehrliches Feedback! 😊 Toll, dass die Kinder so eine schöne Zeit hatten und die Gastgeber so freundlich waren. Und du hast absolut recht im Herbst kann es in den Zelten ohne feste Heizung recht frisch werden. Ein guter Hinweis für zukünftige Gäste!

Heerlijke week vol paardenactiviteiten

Ondanks het onstuimige weer in de herfstvakantie hebben we een top week gehad. De kinderen hebben zich de hele week vermaakt met alle paardenactiviteiten en bezoekjes aan de andere dieren op de boerderij. Er is genoeg te doen voor de kids. De tent is top, alles wat je nodig hebt zit er in, de bedden waren prima. De boer en boerin waren heel vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair gebouw is super netjes, heerlijke douchejes. Alles bij elkaar een fijne vakantie gehad.

26 de outubro de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Wat heerlijk om te horen dat jullie zo’n topweek hebben gehad, ondanks het herfstweer! 🍂🐴 Super dat de kinderen zich zo goed vermaakt hebben en dat alles van de tent tot het sanitair zo goed bevallen is. En een vriendelijke boer en boerin maken het natuurlijk helemaal af!

Sehr schöner Urlaub

Sehr schöner Urlaub mit 4 Kälbergeburten. Sehr nette Bauernfamilie und wunderschöner Platz.

21 de julho de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Wow gleich 4 Kälbchen miterlebt, wie besonders ist dat! 🐄💛 Schön, dass ihr einen so tollen Urlaub mit einer netten Bauernfamilie und an einem wunderschönen Ort hattet. Vielen Dank für dein Feedback!

Het was top!

Het was top!
Gezellig, leerzaam, informatief, veel verschillende dieren op de boerderij, heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel en je voelt dat het bedrijf met liefde wordt gerund!

6 de setembro de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Wat een geweldig compliment dankjewel! 💛 Zo fijn dat jullie het gezellig én leerzaam vonden, en dat de liefde voor de boerderij voelbaar was. Dat is precies wat we hopen te laten beleven!

I really like the concept of farmcamps

I really like the concept of farmcamps
We had a very nice stay at Verloen Kost in Zuid Limburg.
We had bad weather, but we still had a good time.
Only the host was not so friendly and didn't share so much.

24 de outubro de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Thanks so much for your feedback! 🌿 We're really glad to hear you enjoyed the FarmCamps concept and still had a nice time at De Verloren Kost, even with the bad weather. Too bad to hear the host wasn’t as welcoming as you’d hoped we really appreciate you sharing that, and we’ll definitely pass it on.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Die Kinder hatten eine richtig schöne…

Die Kinder hatten eine richtig schöne Zeit auf dem Bauernhof. Die Gastgeber waren super nett. Die Kinder hatten ganz viele Möglichkeiten zum spielen und toben und Tiere füttern/streicheln. Wir kommen gerne wieder!

13 de outubro de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Wie schön zu hören, dass eure Kinder so eine tolle Zeit hatten! 🐾😊 Und super, dass auch die Gastgeber so nett waren und es viele Spiel- und Tiermomente gab. Wir freuen uns jetzt schon auf euer Wiedersehen!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Es war eine echt tolle Woche

Es war eine echt tolle Woche.
Leider musste man für einiges noch extra zahlen. Und ich hätte es toll gefunden, wenn es eine tägliche, gemeinsame Fütterung der Tiere gegeben hätten
Trotzdem kann ich es empfehlen. Es war ne schöne Woche für uns und die Kids

17 de outubro de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Danke für dein ehrliches Feedback – schön, dass ihr insgesamt eine tolle Woche hattet! 😊 Wir verstehen deinen Wunsch nach einer täglichen, gemeinsamen Fütterung – das ist eine schöne Idee, die wir gerne weitergeben. Und ja, manche Extras kosten leider etwas, maar wir hoffen, dass es den Spaß trotzdem nicht getrübt hat.

Tolle Anlage mit Charme

Wir hatten super Glück mit dem Wetter, deshalb konnten wir alles draußen machen. So hat es sehr viel Spaß gemacht die Gegend zu erkunden.

20 de junho de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Wie schön, dass ihr so tolles Wetter hattet das macht natürlich alles noch besser! ☀️ Super, dass ihr die Umgebung erkunden konntet und so viel draußen genießen konntet. Danke für dein schönes Feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Open en vriendelijke toon van…

Open en vriendelijke toon van communiceren. Geen verborgen kosten of extra's die erbij komen.
Boer Jan, boerin Ella en hun dochter zijn erg behulpzaam en kindvriendelijk.

28 de abril de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Wat fijn om te horen dat jullie zo’n positieve ervaring hadden met de communicatie én de gastvrijheid van boer Jan, boerin Ella en hun dochter! 😊 En top dat alles duidelijk was zonder verrassingen achteraf zo hoort het!

Fantastisch familie weekend

Wij komen met onze grote familie al 6 jaar naar Farmcamps Opflakkee. We staan dan met 5 tenten op een veldje en dat is helemaal goed.
De boer en boerin zijn heel aardig en alles is keurig onderhouden.

6 de junho de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Wat ontzettend leuk dat jullie al 6 jaar met de hele familie naar FarmCamps Op Flakkee komen! 🏕️👨‍👩‍👧‍👦 Vijf tenten op een veldje klinkt als een heerlijk familiekamp. Super dat alles zo goed bevalt en dat boer en boerin er elk jaar weer zo’n fijne plek van maken.

We hebben heerlijk genoten

We hebben heerlijk genoten. Practige omgeving, mooie tent en super lieve dieren.

21 de julho de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Wat fijn dat jullie zo genoten hebben! 😊 Een mooie tent, lieve dieren en een prachtige omgeving dat klinkt als een perfecte FarmCamps-vakantie!

Super leuk

Super leuk, vooral voor kinderen

18 de julho de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Wat leuk om te horen! 😊 FarmCamps is inderdaad een paradijsje voor kinderen fijn dat het zo goed bevallen is!

Einfach ein schöner Urlaub

Einfach ein schöner Urlaub! Tolles Luxuszelt, Tiere, Spielplatz, Brötchenservice. Gerne wieder!

22 de julho de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Wie schön, dass ihr so einen tollen Urlaub hattet! 🏕️🐾 Luxus, Tiere, Spielspaß und frische Brötchen das klingt nach einer perfekten Auszeit. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuke boerderij om op vakantie te…

Super leuke boerderij om op vakantie te gaan! Mooie luxe tenten en genoeg te beleven voor kinderen. Leuke gastvrije boerderij!

21 de outubro de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Wat een fijne review dankjewel! 😊 Super dat de luxe tenten en alle kinderactiviteiten zo in de smaak vielen. En gastvrijheid, daar doen we het voor!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor de 3e keer een FarmCamps vakantie!

Voor de 3e keer een FarmCamps vakantie, met onze intussen 8-jarige zoon.
Heel typisch aan deze boerderij is de warme, hartelijke gastvrijheid van de boerenfamilie. Het dagelijkse schaterlachen van boerin Marije werkt aanstekelijk voor een goed humeur :-)
Andere sterke punten zijn de gezellige en mooie camping, omringd door erg veel dieren en de meer dan voldoende speelgelegenheden.
We hebben daarnaast ook genoten van de prachtige omgeving en meermaals uitstapjes gemaakt.
We kijken met erg fijne herinneringen terug op onze vakantie!

22 de agosto de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Wat ontzettend leuk dat jullie al voor de derde keer op FarmCamps-vakantie zijn geweest! 😊 Zo mooi om te lezen hoe de warme gastvrijheid van boerin Marije en haar aanstekelijke lach jullie verblijf extra bijzonder maakten. En dan ook nog al die dieren, speelplekken én uitstapjes in de omgeving dat klinkt als een vakantie vol herinneringen

Erholsame Ferien

Das Zelt war toll. Juliane und ihr Team spitze. Die Zeit mit und bei den Tieren waren erholsam. Was will man mehr. Wir kommen wieder

3 de outubro de 2025

Resposta de FarmCamps, luxe logeren bij de boer

Wie schön, dass euch das Zelt so gut gefallen hat und ihr eine erholsame Zeit mit den Tieren hattet! 🐾 Ein großes Lob an Juliane und ihr Team das freut uns riesig. Wir freuen uns schon auf euer Wiederkommen!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Es war rundum sehr schön der einzige…

Es war rundum sehr schön der einzige Nachteil war das es nachts sehr kalt im Zelt war und die Gasheizung am kinderbett hat man nachts aus Vorsicht nicht angemacht weil man Angst hatte das was passieren kann .

13 de junho de 2025

Liebe Katharina,

wie schön zu lesen, dass Sie einen rundum tollen Aufenthalt bei uns hatten! Schade, dass es in der Nacht etwas kalt im Zelt war. In unseren Zelten liegen immer Wärmflaschen und Fleecedecken bereit, und selbstverständlich dürfen Sie jederzeit nach einer zusätzlichen Decke fragen. Wir können uns gut vorstellen, dass es in manchen Zeiten trotzdem frisch werden kann.

Wir hoffen, Sie bald einmal wieder bei wärmeren Temperaturen begrüßen zu dürfen! ☀️

Herzliche Grüße
Lieke von FarmCamps

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.