FatBike Eksperten Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en cykel online men min søn fortrød købet. Vi kunne nemt og helt problemfrit få den returneret i deres fysiske butik i Odense. God og hurtig service, det var en flik og rar medarbejder jeg talt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos dem. Jeg ringede på forhånd, og de oplyste, at cyklen ville være samlet inden for en time. Da jeg ankom, stod den klar som aftalt. Personalet var meg... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I dag blev gratis GPS tracker leveret og endda personligt og ikke som forsendelse så stor tak for det og for tilbagemelding. På TikTok blev der lovet gratis GPS tracker hvis man købte en cykel i j... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft den bedste oplevelse med FatBike Eksperten! Leveringen var super hurtig og tog kun 5 hverdage, hvilket virkelig overraskede mig positivt. Kundeservicen var også helt i top – de var både v... Ver mais

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Hos Fatbikexperten.dk hjælper vi dig med at finde den elcykel, der passer bedst til dine behov. Vores fokus er på fatbikes med brede dæk, der kan køre på alle underlag – perfekt til både bykørsel og off-road eventyr. Vi sætter dig i centrum og giver personlig rådgivning, så du får mest værdi for pengene. Med hurtig levering og fair priser sørger vi for, at du føler dig tryg både før og efter dit køb. Vi er her for at sikre, at du får den bedste cykeloplevelse.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

38 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Levering lover 3-6 dage – besked om udsolgt først på dag 7, og de tager ikke telefonen!

Jeg bestilte en EP-2 Pro, fordi hjemmesiden lovede levering på 3-6 dage. På dag 7 – altså efter leveringstiden allerede var overskredet – får jeg en mail om, at cyklen har været udsolgt hele tiden, og at levering først kan ske sidst i august.

Det er helt uacceptabelt at tage imod bestillinger på varer, man ikke har på lager, uden at informere kunden med det samme. Jeg skulle bruge cyklen hurtigt, og nu er mine planer ødelagt.

For at gøre det værre, så tager de ikke engang telefonen, når man forsøger at ringe for at få en løsning. Jeg spurgte, om de kunne skaffe cyklen gennem samarbejdspartnere, men fik ingen konkret hjælp.

En gratis cykeltaske eller mobilholder ændrer ikke på, at kommunikationen er ringe, leveringstiden ikke bliver overholdt, og kundeservice er nærmest umulig at få fat på. Jeg kan ikke anbefale at handle her, hvis man forventer, at aftaler bliver overholdt.

12 de agosto de 2025

Hej,

Vi kan desværre ikke genkende denne ordre eller oplevelse hos os. Vores hjemmeside viser altid korrekt lagerstatus, og vi tager ikke imod bestillinger på varer, der ikke er på lager. Derudover er anmeldelsen skrevet i et navn, vi ikke kan finde i vores kunderegister – og vi må derfor antage, at der er brugt et falsk navn.

Hvis du reelt har handlet hos os, vil vi meget gerne hjælpe. Kontakt os venligst direkte med dit rigtige navn og dit ordrenummer, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig kundeservice tager ikke…

Dårlig kundeservice tager ikke telefonen eller svarer e-mail

19 de junho de 2025

Hej,

Vi har desværre ikke kunnet finde nogen mails fra dig i vores system, og derfor tyder det på, at der muligvis er tale om en svindelanmeldelse. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer – noget vi ofte får stor ros for fra vores kunder.

Vi gør os umage for at give den bedst mulige service, og det afspejler sig også i den høje kundetilfredshed, vi oplever. Det kan vores fremtidige kunder også forvente.

Hvis du alligevel mener, at der er sket en fejl, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os, så finder vi naturligvis en løsning.

Mvh,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

SCAMMER BUTIK

Super lorte butik. SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS! SCAMMERS!

19 de junho de 2025

Hej,

Vi kan ikke finde dig som kunde hos os, og din anmeldelse bærer præg af ikke at komme fra en person, der har haft reel kontakt med vores virksomhed.

Vi er en af Danmarks største autoriserede forhandlere af Engwe elcykler og har hjulpet tusindvis af tilfredse kunder med både køb, service og support.

Hvis der mod forventning skulle være tale om en misforståelse, er du meget velkommen til at kontakte os direkte – vi står altid klar til at hjælpe.

Mvh,

Godt

Rigtig godt.

Men træls at leveringen tog længere tid end de påstår..

Men god kundeservice og man får svar hurtigt 🙌🏽

Har lige modtaget min cykel🤩

8 de maio de 2025

God oplevelse

Super god service.

5 de fevereiro de 2025

Hej André,
Tak for din anmeldelse, og vi beklager meget den lange leveringstid på reservedelene. Som du nævner, er der desværre ofte længere leveringstid på reservedele end på selve cyklerne, men vi forstår godt, at det er frustrerende.

Vedrørende den manglende faktura – det vil vi naturligvis gerne få rettet med det samme. Send os venligst en mail med dine oplysninger, så sørger vi for at sende en korrekt faktura hurtigst muligt.

Vi sætter stor pris på din feedback og muligheden for at gøre det bedre.

Med venlig hilsen,
Fatbike Eksperten.

Kan anbefales😉

Mega god service kan klart anbefales jeg har bestilt en cykel og den kom med hurtig levering de svarer dig med det samme når du skriver til dem fantastisk service 👏👏👏👏

12 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe ros til FatbikeEksperten.

Kæmpe ros til FatbikeEksperten.
Fra bestilling til levering gik der 4 dage.
Chaufføren der leverede ringede dagen før for at aftale ca tid for levering. Samme dag som levering ringede chaufføren og spurgte om jeg var klar om 5 min, så jeg kunne tage i mod.

Teamet bag svare hurtigt på mail (inden for 24 timer) og det er noget jeg som kunde sætter pris på.

Kan klart anbefales at bruge dem.

30 de janeiro de 2025

Bedste anbefalinger herfra.

Bedste anbefalinger herfra.

Super høj kvalitet. Alt var samlet og klar. Super flinke unge gutter som driver en god forretning fordi de prioriterer den gode service, hurtig kommunikation og utrolig gode priser .

Jeg købte en Engwe Pro 2 som jeg kørte hele vejen fra Silkeborg for at hente .

Varmeste anbefalinger herfra!

7 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais