Zeer tevreden. Mijn schermpje voor de fatbike werd dezelfde dag nog verzonden. Helaas ging er iets mis bij DHL, maar dit werd direct en netjes opgelost door zonder gedoe een nieuwe op te sturen.... Ver mais
Top winkel! Super betrouwbaar en snelste levering. Ik had mijn controller besteld en 20 minuten later was die al verpakt. Het word heel netjes verpakt. Klantenservice ook top, ik stelde een vraag en 2... Ver mais
Ik had een controller gehaald is super snel werkt goed en gekke optrek en duurde 2 dagen tot dat het binnen thuis kwam maar aleen die lavancier moet gefixt worden ik moest wel 1 maand wachten.
FatMotion is dé specialist in fatbike onderdelen en accessoires in Nederland. Wij combineren passie, snelheid en innovatie om u de beste kwaliteit te bieden. Van krachtige motoren tot premium remsystemen en slimme displays: bij ons vindt u alleen zorgvuldig geselecteerde producten die écht werken. Wij staan voor directe levering, eerlijk advies en scherpe prijzen. Meer power, meer controle, meer fun — dat is FatMotion. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil.
2712AH, Zoetermeer, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Ik heb hem een dag hij gaat prz 25 zonder optevoeren maar hij tweakt soms wel als iemand aanhangt
Goede service. Beste kwaliteit voor het laagste prijs in Nederland .
Alles is beschikbaar op hun website, hun service is respectvol en hun levering is snel. Ze zijn een uitstekend bedrijf. Dank jullie wel

Resposta da Fatmotion
Staat op de motor 250 watt maar vroeg om 500watt 750 piek motor klinkt raar trekt niet harder op dan mijn 250 watt motor een de motor gaat niet harder dan 30km/u met mijn ander motor kan ik 40km/u slechte motor een schade aan de lak bij aan komst

Binnen 1 dag na het bestellen waren de voetsteuntjes voor mn v20 al binnndn

Resposta da Fatmotion
Schnelle Lieferung, habe aus Drutschland bestellt dauerte nur 5 Tage und das über das Wochende.
Bei Fragen oder Hilfe kann man sie über WhatsApp anschreiben und da antworten sie sehr schnell und sind sehr kundenfreundlich.

Top geregeld!!
Vriendelijke klant service!
Goede kwaliteit!
Scherp geprijsd

Resposta da Fatmotion
Mijn pakket was zoekgeraakt, maar Fatmotion heeft dit uitstekend opgelost en alles vergoed. De service is echt top: betrouwbaar, klantgericht en oplossingsgericht. Ze zorgen dat je altijd geholpen wordt. Absoluut een aanrader!
Willy Vink

Resposta da Fatmotion
Zeer behulpzaam, via whatsapp meteen contact kunnen opnemen. Klantvriendelijk!

Resposta da Fatmotion
Display zie beter uit ik voel mijn fatbike nieuwe door opvoeren en was top bezorgen

Snelle levering .
Klantgericht , betaalbare prijzen .
Goed bereikbaar voor advies.

Resposta da Fatmotion
De prijzen waren goed, de service was prima, de koopwaar was geweldig en de levering was snel.

Resposta da Fatmotion
goeie kwaliteit snelle levertijd top product

Resposta da Fatmotion
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.