Pamela m'a très bien expliqué, avec des mots simples et clairs, l'importance et l'impact d'un site internet, des réseaux sociaux, etc... Grâce à elle, j'ai compris beaucoup de choses et je la remerc... Ver mais
FCR Media is een top team, die je bedrijf ondersteunt en vooral heel goed opvolgt. Regelmatig krijgen wij een telefoontje of mailtje, met de vraag of alles op onze website nog up to date is. Zij passe... Ver mais
Précédemment j'ai demandé à une autre société de réaliser mon site internet . Cela m'a couté très cher, sans avoir de suivi par la suite. Lorsque j'essayais de les contacter ,il fallait insister l... Ver mais
FCR Media is the largest Belgian digital marketing agency for SMEs and the self-employed. By enabling businesses to be optimally findable on the Internet and social media, we boost their sales. FCR Media has years of experience in the SME market. A team of experts creates and optimizes websites, webshops, Google and Facebook ads and much more every day. We have a partnerships with Microsoft, Google & Bing. Customers can count on the expertise of certified specialists and a team of digital experts that optimizes the online presence of companies on various platforms, including goudengids.be & pagesdor.be. Thanks to a customer and result-oriented approach of 200 employees, we have around 20,000 satisfied customers in total.
Uitbreidingstraat 82, 2600, Berchem, Bélgica
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 27% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Eén en al bedrog en oplichterij. Ze laten je een contract afsluiten per telefoon door een aantal gladde verkoopsjongens. Ze nemen alles op, want zodra je één keer ja zegt tijdens het gesprek heb je hen aan je kl... Dan maken ze een soort van landingspagina die een kleuter ook kan maken, en daar mag je dan elke maand voor betalen. Goede tip, elke factuur van deze oplichters direct protesteren. Ze dreigen met incassobureau's en deurwaarders, wat ze ook doen. Ze luisteren niet naar argumenten als je hen vertelt dat een contract in twee richtingen werkt. Aan de telefoon krijg je enkel wat arrogante boeren die altijd gelijk hebben. Dit soort praktijken zouden bij wet moeten verboden zijn, en eigenlijk zijn ze dat want het is pure diefstal. Oplichterij van de bovenste plank. En er zijn er nog zo een aantal. Indien je door een dergelijke partij wordt gebeld, direct telefoon dichtgooien zou ik zeggen. Was het vroegere Truvo, wat failliet is gegaan. Hopelijk volgt dit 'bedrijf' ook snel.

Resposta da FCR Media Belgium
De medewerkers van dit bedrijf zijn getrainde bedriegers, voornamelijk voor de kleinere zelfstandigen. Ga je met hen in zee, focus je dan voornamelijk op de kleine lettertjes. Met hun voorgekauwde verkoopspraatjes pushen ze je telefonisch dingen te zeggen zodat je later, wanneer je het contract wil stopzetten, met je rug tegen de muur staat. Hun diensten leveren je niets op. In ruil betaal je een flinke som geld. Ga niet in zee met fcr media, zo bewijs je jezelf een dienst.

Resposta da FCR Media Belgium
Echte dieven! smeren een contract aan en maken van mijn winstgevende webshop en verliesmakende webshop, het enige dat ik krijg van reactie is. dat ik vasthang een een contract en moet blijven betalen!!!!
FCR heeft geen meerwaarde voor je bedrijf! Men staat ergens achteraan indien men zoekt op google. De klant moet eerst naar gouden gids navigeren. Heel onaangenaam telefonisch contact, zijn heel intimiderend. Vanaf dan enkel e-mail contact gevraagd. Ze hebben opnames van contractwijzigingen maar geen van beëindiging contract. Dit zijn PROXIMEDIA praktijken! Let op!
Ik ben al jaren klant van FCR met ons bedrijf " Het Millimeterke" en dankzij ons contact persoon heb ik nu ook een website zoals ik hem wilde. hierbij dank ik Tamara voor de prachtige afwerking, maar ook Viona voor de terugkoppeling tussen alle gesprekken en vragen door.
Ik wil Christel in het bijzonder danken voor al haar advies en hulp . Kortom ... damens ... jullie zijn een top team.
Eerlijkheid duurt het langst en dat is Fcr media helemaal niet. Het is een bedrijf zonder enig moraal.
In het begint lijkt alles goed te lopen. Tot ze geen resultaten behalen.
Toen er na 3 maanden nog geen enkele klant in mijn zaak binnenwandelde via hun advertenties begon ik me vragen te stellen.
Eerst vroeg ik heb vriendelijk wat het probleem was.
Ze gingen het oplossen. Er werd bijgevolg niets opgelost. Ik probeerde opnieuw en opnieuw en opnieuw. Steeds minder vriendelijk. Geen resultaat.
Ik besloot dus mijn contract op te zeggen. Wat niet mogelijk bleek. Ze blijven factureren zonder resultaat en praten jou uiteindelijk nog een schuldgevoel in.
Het is een bedrijf dat enkel factureert maar geen resultaten haalt zoals ze beloven.
Geld vragen aan mensen terwijl je dienst niet werkt vind ik schandalig en crimineel…
Ik ben een jonge ondernemer maar dingen zoals dit vind ik persoonlijk walgelijk en dat is nog licht uitgedrukt.
Pure wanpraktijken zijn dit en ik zal hier ook verdere stappen mee gaan ondernemen ik heb alvast test-aankoop gecontacteerd waar al een eerdere klacht zoals dit genoteerd staat
Ik zal ook met mijn advocaat bespreken wat hier aan gedaan kan worden.
De moraal als werknemer, als werkgever en vooral als mens is in dit bedrijf ver zoek.
Beste mensen .
diegene die in zee gaan met hun voor een hogere rang lijst of betere zichtbaarheid op google zijn er aan voor de moeite .
zo heb ik me beet laten nemen door hun sluwe verkooptechnieken . ze zijn zeer dreigend als je ze niet betaald voor de diensten die ze niet leveren heb ze meermaals gevraagd om mijn werkzaamheden te veranderen ik ben een gevelwerker en geen dak werker en zo verder dit hebben ze nooit aangepast .
nu hebben ze mijn contract per direct laten uitbetalen ik moest maar ik had nog twee maanden te goed waar ik dus heb voor betaald . bij deze hebben ze al een tweede ingebrekestelling aangekregen van mij zij ondernemen niets . goed zo dan maar naar incasso.
Mon expérience avec FCR Média c´est une collaboration étroite. Ils maîtrisent leur domaine et s´adaptent au client. Ça rassure et on apprend beaucoup aussi avec eux.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.