Jeg vælger aldrig FedEx, hvis jeg har en chance for at vælge fragtmand selv. Min pakke ankom her til Aalborg i går og den stod til udlevering i dag, hvilket ikke er sket. Pakken blev sat på hold med d... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ingen ordentlig kundeservice, ingen præcis leveringstid og tilsyneladende ingen mulighed for at få fat i et rigtigt menneske. Kundeservicen er en robot, som efter min oplevelse er fuldstændig... Ver mais
Jeg bestilte en pakke af nogle glemte sager fra et hotel i Amsterdam 21/9. Han forsøger torsdag 24/9 at levere til døren uden held, da han ikke kunne finde ud af at åbne en ulåst dør. Jeg ringer så to... Ver mais
Notification says package will be delivered between 10:00 and 14:00. No show. Attempted delivery at 15:42. How is it that AI is going to destroy the world in 6 months, but these guys can't make a... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg skulle have modtaget en pakke fra…
Jeg skulle have modtaget en pakke fra udlandet, der ankom til Danmark den 27/10, fordi jeg ikke var hjemme, og de efterlod den 112 km fra mit hjem. Efter en aftale om levering i dag, mens vi er hjemme og venter på denne berygtede pakke, modtager jeg en mail om, at pakken ikke kan leveres, fordi vi ikke er hjemme!? Der er ingen at kontakte. Undgå at bestille levering fra dette firma, komplette amatører!
Min pakke var sendt til en gammel…
Min pakke var sendt til en gammel adresse ….
Jeg forsøgte med alt via app’s osv. - Snakkede med deres tlf svarer der var ved at drive mig til vanvid - Men så fandt jeg en kontakt formular og vupti havde jeg hul igennem til nogle søde hjælpesomme medarbejdere.
Min pakke er nu på vej til mig og jeg glæder mig til endelig at se den.
Virkelig dårlig service!
Virkelig dårlig service!
Vi går hjemme hele dagen og venter på vores pakke, da vi er blevet oplyst om, st den vil blive leveret i løbet af dagen. Vi ender med at modtage en besked om, at buden har ringet på, men ikke har truffet nogle hjemme, til trods for både min mand og jeg er hjemme.
Vi modtager et billede af at han har været på vores parkeringsplads, hvilket tyder på, at han ikke engang har forsøgt at finde vores opgang. Aldrig har jeg oplevet noget lignende. Nu kan vi selv hente pakken fra Fedex lageret.
Synes virkelig ikke det er ok.
Pakke ikke leveret
Pakke ikke leveret. Fedex påstod de har været forbi med pakken, men det har de ikke, vi har været på adressen hele dagen. Og de skriver de har været forbi i Hvidovre, leveringsadressen er Taastrup!?
Kundeservice evnede ikke at forstå problemet og sagde jeg bare kunne afhente pakken på deres lager. Deres online-portal og også virkelig ringe.
Et firma der har ødelagt sig selv
Et firma der har ødelagt sig selv. Værre end postnord.
Fedex kan ikke levere til tiden
Fedex kan ikke levere til tiden. Jeg har talt med deres kundeservice af levere omgange nu vedr. en levering vi har bestilt med fly for at vi kunne få den hurtigst muligt. De har i en uge nu, sendt leveringen frem og tilbage mellem Frankrig og Belgien. Deres egne systemer, kan åbenbart ikke selv fange så åbenlyst en fejl, og selvom jeg har talt med kundeservice, skal der flere opkald til, før at de kan finde ud af at prøve at rette op på det. Så nu er der oprettet en sag. Så må vi se om det kan lykkedes dem at levere i år.
Det er næsten umuligt at få den…
Det er næsten umuligt at få den nødvendige hjælp gennem FedEx’ hjemmeside eller kundeservice. Ringe oplevelse.
Ekstremt dårlig fragtfirma
Ekstremt dårlig fragtfirma. Bilen ankommer, uden logo, den Standser længe nok til at chaufføren kan tage et billede af min hoveddør, vender så rundt og kører hurtigt væk. Jeg ringer til dem, men det er så en robot; deres chat virker også som en robot. I gen hjælp at hente der. Finder så ud af, at jeg kan ændre leverings adresse. Det bliver så dagen efter inden kl 18.00. Det kunne man så håbe på, men tror så desværre ikke det kommer til at ske. Spændende at se om jeg nogensinde får den pakke
Jeg vil helst glemme alt om min “oplevelse” med FedEx
Med så mange dårlige anmeldelser tror jeg
ikke det hjælper at komme med konstruktiv kritik.
Bare vid at der er INGEN kundeservice hos dette firma!
Forkert information og dårlig service
FedEx skulle levere en vare og skrev på forhånd at de ville gøre dette den 15/10. Den 14/10 (ja, dagen før) modtager jeg så en besked om, at FedEx har forsøgt levering og i postkassen finder jeg en seddel dateret den 15/10.
FedEx skriver, at jeg nu har ét leveringsforsøg tilbage og gennem en utrolig brugerfjendsk hjemmeside bestiller jeg så levering til pakkeshop, da jeg regner med at dette er mere pålideligt. Det lykkes også, men oplevelsen er i den dårlige ende. Samtidig sendes opkrævning på told, importmoms samt gebyr via Svea, hvilket heller ikke er en god oplevelse, som det tydeligt er dokumenteret her på Trustpilot.
Dårlig levering
Forventet leveringstid 🤷🏼♂️
Forventet leveringstid d. 17, pakken har været i Danmark 2 gange og sendt til både Frankrig og Istanbul imellemtiden.
tracking virker kun halvt og der er ingen support der kan hjælpe.
Det er HVER gang et firma vælger FedEx som leverings partner at jeg har problemer...
FedEx upålideligheden selv
Blev lovet min pakke kom fredag inden kl 18.
Selvfølgelig dukkede den ikke op som altid, og intet hørt fra FedEx.
Kan nu se de forventer levering på mandag.
Latterligt fragtfirma som jeg ikke fatter nogen bruger.
Jeg betalte endda 17 euro i fragtfee til afsender - kors hvor er det ringe……
Fedex har ikke styr på varene eller deres kommunikation.
Forsendelse planlagt til 15/10. Fedex sender så mail om, at levering udskydes til 16/10 , hvorefter aflevering forsøges 15/10 (!); Hvilket medfører at pakken må afhentes senere i en pakkeshop. Helt overflødigt , hvis Fedex havde styr på, hvad de laver.
Mistet pakke og ingen underskrift
Jeg har været hjemme hele dagen og afventet levering af en pakke. Pludselig får jeg en mail om, at pakken er leveret og underskrevet. Jeg har hverken modtaget pakken eller bekræftet via underskrift. Hvordan kan det ske!? Opdatering: Pakken kom senere på dagen, men man nåede da lige at få pulsen op…
Vi har ikke fået leveret endnu og…
Vi har ikke fået leveret endnu og dette er med fedex og de har lovet en levering 3 gange nu og der er ikke leveret endnu?
Dårlig kundeservice
De sendte en SMS hvor de sagde at de havde prøvet at aflevere pakken mens jeg ikke var hjemme (jeg var hjemme) og giver et link til den en af de dårligste hjemmesider jeg længe har set da det ikke fungere og da jeg prøver at ringe til kundeservice er det en AI der tager den som ingen tålmodighed har når mand prøver at indtaste tracking information så jeg bliver nødt til at lade min pakke gå retur
Rigtigt dårligt service 😡
Har her til morgen modtaget en besked om et forsøgt levering uden held. Jeg sidder jo her hjemme og ingen har ringede på min dør!!! Rigtigt dårlig service!
Jeg kan ikke forstå at FedEx ikke er…
Jeg kan ikke forstå at FedEx ikke er istandt til at fakture korrekt!! Jeg sender en halvpalle der er stabelbart med målene 60x80x76cm den bliver så når Fedex transporterer den til en palle der måler 82x76x62cm og bliver lige pludseligt til IKKE stabelbart!!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.