Fedex Avaliações

2.069
O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg vælger aldrig FedEx, hvis jeg har en chance for at vælge fragtmand selv. Min pakke ankom her til Aalborg i går og den stod til udlevering i dag, hvilket ikke er sket. Pakken blev sat på hold med d... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen ordentlig kundeservice, ingen præcis leveringstid og tilsyneladende ingen mulighed for at få fat i et rigtigt menneske. Kundeservicen er en robot, som efter min oplevelse er fuldstændig... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en pakke af nogle glemte sager fra et hotel i Amsterdam 21/9. Han forsøger torsdag 24/9 at levere til døren uden held, da han ikke kunne finde ud af at åbne en ulåst dør. Jeg ringer så to... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Notification says package will be delivered between 10:00 and 14:00. No show. Attempted delivery at 15:42. How is it that AI is going to destroy the world in 6 months, but these guys can't make a... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.069)

185 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fed Ex delivered a package today around…

Fed Ex delivered a package today around 12 noon. I saw the truck and I could see the driver from my glass door. He could barely carry the carton. It slipped from his grip and the corner of the box hit the concrete and he just let it fall flat on the concrete. He turned and walked back to his truckand and left. I was very concerned because the package contained 4 pieces of GLASS SHELVING! I emptied the carton and brought the parts inside. The glass shelving was contained in a sealed box. It was heavy but I was able to get it inside. I didn't hear any broken glass but I needed to open that box to be sure there isn't any CRACKED glass. I opened the box and the glass shelving was not cracked or broken that I could see.
I'm an 80 year old woman of good stamina and was able to move the shelving box indoors. But I am not happy with this delivery person. He was careless, he could have hurt himself by not using a handtruck and he couldn't have cared less about the safe delivery of the item.
Sincerely,
Roselyn Davis 10D Cypress St Cedar Glen Homes
Toms River NJ 08757

1 de março de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hver gang jeg bestiller noget fra uden…

Hver gang jeg bestiller noget fra uden for EU, for eksempel fra USA, bliver momsen aldrig opkrævet med det samme. Den bliver senere opkrævet gennem et inkassofirma, selvom jeg aldrig har fået mulighed for at betale den på forhånd. Jeg vil stoppe med at købe, hvis de bruger FedEx til levering!!
Én ekstra stjerne for deres chauffører, som ikke har nogen skyld i dette og altid er venlige og professionelle.

11 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Håbløs kommunikation og lang leveringsproces

Du kan forvente at modtage daglige mails der både siger at du modtager din vare idag, men samtidigt fortæller dig at leveing sker i dag.

Det tog en uge fra da min pakke landede i DK til de lykkedes med at levere den.

Det skyldes sikkert også de forsøger at levere på min hjemmeadresse selvom det er tydeligt ytret at levering skal ske til pakkeshop.

18 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absolut elendig kommunikation og…

Absolut elendig kommunikation og service - leverer ikke på den dag, de har varslet og giver ikke besked om at de er forhindret. I stedet forsøger de at levere dagen efter, hvor jeg ikke er hjemme, og giver mig besked om, at de er kørt forgæves. Mit forsøg på ændring af leveringsdato blev besvaret med krav om bekræftelse, men jeg kunne ikke komme igennem med en bekræftelse, idet jeg blev mødt med en systemfejl på deres hjemmeside

13 de fevereiro de 2026

Fuldstændigt håbløst fragt firma

Fuldstændigt håbløst fragt firma! Af de 3 leveringer jeg har skulle modtage har jeg selv været nødsaget til at køre til Kastrup for at afhente mine pakker! De hævder at have været på adressen, men ringer sjovt nok ikke på døren! Jeg har været i kontakt med noget de kalder support, de er lige så håbløse som deres kollega der skulle levere pakken! Bedste måde at undgå dette firma på er at bede afsender om at bruge ALT ANDET END FEDEX!!!

9 de fevereiro de 2026

KAN IKKE ANBEFALES

KAN IKKE ANBEFALES. NOK DET DÅRLIGSTE FRAGTFIRMA I DANMARK PT.
Vi har nu flere gange oplevet chauffører som ikke leverer værdi pakket som aftalt samt yder generelt dårlig service.

Prøver man at ringe til FedEx i DK, de har kun et nr., havner man med en AI telefon svarer hvor det er stort set umuligt at komme igennem til en medarbejder. Nok den ringeste af de fragtfirmaer som vi og vores leverandører har benyttet her i DK.
Kan ikke anbefales. Kun fået en stjerne da det ikke er muligt at tildele minus stjerner

Kan da håbe at ledelsen, gør en indsats på at ændre / rette op på service, kvalitet og helt grundlæggende ting som man kan komme i kontakt med dem … kundeservice medarbejder ikke deres uintelligente AI!

9 de fevereiro de 2026

Hold dig væk fra Fed Ex.

Modtager pakke fra USA med Fed Ex.
Efterfølgende får jeg ingen opkrævning på told som skulle udgøre 120 kr.
Har i dag istedet modtaget rykker på 547 kr fra et inkassofirma som de arbejder sammen men der hedder Svea. De resterende 427 kr udgør gebyrer.

30 de janeiro de 2026

Frygtelig service

Jeg ventede en pakke fra Italien og kunne se i tracking, den var ankommet til Danmark, men derefter ikke bevægede sig. Det var ikke muligt at kontakte FedEx, men virksomheden, jeg havde bestilt fra lavede en efterlysning, så FedEx efter ca en uge konkluderede, at pakken var væk. Virksomheden sendte en ny vare, og FedEx sendte mig 7 mails med forskellige leveringstidspunkter, hvor man skal være hjemme (som eneste mulighed - de sender pakken retur, hvis man ikke er hjemme efter tre forsøg og kan ikke stille den el. lign.). De endte med at levere på et helt andet tidspunkt end annonceret, hvor jeg kun tilfældigvis var hjemme. Pakkebudet var sød og smilende, men derudover frygtelig service.

29 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fedex er lige så langsomme som post…

Fedex er lige så langsomme som post nord, hvis ikke langsommere.
Jeg vil ikke anbefale nogle at bestille levering gennem dem, hvis at det kan undgås.
Deres kundeservice er derudover også ekstremt dårlig.

22 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Defekte leveringslinks og ineffektiv kundeservice

Bestilte pakke fra udlandet med FedEx som fragtfører. Modtog leverings-SMS og mail, men alle links til ændring af leveringstidspunkt var defekte.

Efter langvarig samtale med AI-telefonrobot, der screener alle kundehenvendelser, bekræftede kundeservice at de er bekendt med problemet, men kunne ikke løse det. FedEx hjemmeside tillader hverken ændring af leveringsdato efter første klik eller forhåndsgodkendelse af levering.

Løsningsforslaget: Hæng seddel på postkassen med tracking-nummer og underskrift.

Så i værste fald returneres pakken til afsender, da systemerne ikke fungerer. Spild af tid for både afsender og modtager.

Vil fremover undgå webshops der kun anvender FedEx, da hverken levering eller kundeværktøjer er pålidelige.

Til FedEx: Inden I beder om tracking-nummer for at "undersøge sagen nærmere", bekræft venligst at:
- Links i SMS og mail fungerer
- Kunder kan komme forbi AI-telefonrobotten uden unødig ventetid
- Ændring af levering på hjemmesiden virker
- Kundeservice kan finde pakker på adresse, navn eller telefonnummer
- Forhåndsgodkendelse af levering kan ske via hjemmesiden

Hvis I ikke kan bekræfte ovenstående, er mine kritikpunkter valide, og der er ingen grund til yderligere "undersøgelse".

19 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Transportation from DK to IT

Transportation from DK to IT. Could not ask for any better. Price was well below average (there was a discount). I had to call the DK support a couple of times, because I had some questions about pick up, and they were friendly and clear. The person picking up the packages was on time and fast. The person delivering the packages in IT was so good that my friend there called me to share his enthusiasm. He managed to bring the truck into a tiny street, unloaded fast and firmly

20 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

FedEX har kostet mig over 130 Dollars.

FedEX har kostet mig over 130 Dollars.
Det kostet mig 134 Dollar at få en pakke transporteret, men den forlod aldrig deres center i Hvidovre ''Delayed'' næste opdatering jeg får er at pakken er på vej tilbage!? Det er jo for sindssygt!
Jeg skrev en klage og de skrev den ikke var gyldig!? Hvad mener i, jeg betalte dyrt for transport og i leveret ikke!?

15 de janeiro de 2026

Værste forsendelsesleverandør.

Værste forsendelsesleverandør.
De siger at de har forsøgt at levere, selvom de aldrig har ringet på døren. Man kan ikke ringe til dem, og når man så skriver til dem for at aftale levering, så skriver de blot at pakken sendes retur til afsender. Joke af et firma.

14 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

FedEx er langsommere end post fra Kina.

FedEx er langsommere end post fra Kina.

Jeg bestilte slut december en pakke fra Kina, og på samme tid en pakke fra Sverige.

Pakken fra Kina dukkede op for en uge siden og pakken der bliver sendt fra Sverige gennem FedEx er kun lige kommet til Danmark nu.

Det er simpelthen bare for dårligt at en pakke fra Kina, der bliver sendt som dropshipping, kommer hurtigere frem end en pakke sendt som "FedEx Ekspress" fra Sverige.

13 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik besked i fredags at min pakke ville…

Fik besked i fredags at min pakke ville blive leveret i dag mandag i mellem 7-21 og at der skulle være nogen hjemme til at modtage den, har sørget for der har siddet en her hele dagen, nu mandag kl 16 står der den er forsinket og først kommer i morgen, det er sku da at gøre grin med folk, lad være med at sige i levere den på den og så kommer den ikke alligevel, så er jeg ligeglad med hvilken leverandører i vælger at få til at køre for jer, så nu skal jeg have en anden til at være hjemme i morgen...... Så må vi se om i kan sørge for at min pakke bliver leveret

12 de janeiro de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais